Redoutistele fidele La Redoute France (159)
Raspunsuri - Pagina 13

miky81 spune:
M-am uitat un pic pe la redoute si...dezamagire...au marit preturile! Asta este am pierdut reducerile acestea...

miky81 spune:
sper ca nu v-am plictisit ca tot am scris, dar, scuze, mai am o intrebare pentru cele care au comandat de pe amazon: sunt de calitate produsele, corespund marimile? Multumesc frumos!

Alyna24 spune:
Salutare,
Am semnat si eu petitia si sper sa se reia livrarile in Ro ca tare mi-e dor de un shopping pe LR!
Pupici.
Sa auzim de bine!

Picsou spune:
Buna fetelor!
Tocmai am intrat si am citit paginile voastre din urma si am inteles un pic ce se intampla!Dupa cum v-ati dat seama sunt noua pe site, desi cunosteam existenta lui de la o prietena de a mea;
Din ce am citit,am vazut ca ati avut deja o propunere de a fi livrate catre Rom prin prietena unei alte membre , gabitzaco parca; eu una v-as ajuta cu mare placere dar eu nu am permis si nu ma pot misca fara ajutorul altcuiva; sotul meu mi-a zis ca el daca face asta o face pt 50€ pe colet, taxa de transport Atlassib inclusa( pentru ca e singura solutie ca prin posta e celputin 15€/kg; am sunat la Atlassib si mi-au zis ca e 15€ pt 10kg si de la al 11-lea kh e 1.50€/kg); si cu remburasare prin virament in contul lui de aici(ceea ce va va costa destul de mult, cred); nu stiu ce conditii vi s-au propus de nu ati acceptat dar eu nu pot decat facand apel la sotul meu;
site-ul fashionshopping vi l-am propus pt ca un prieten de-al sotului meu a comandat de foarte multe ori si nu a avut niciodata probleme; de aceea am indraznit sa vi-l trimit; eu una nu am comandat pt ca situatia mea financiara nu-mi permite(somaj datorita crizei in vigoare!)
sincera sa fiu ar fi singura solutie ca sa mai puteti comanda pe LR sau pe alte site-uri dar eu nu pot decat in coditiile propuse mai sus
Va doresc o zi buna!
Picsou

Mireillegl spune:
Cristinacsa, comanda mea a fost data pe 10 ianuarie si trimisa pe 13. A facut exact 18 zile. Imi pare rau ca tu nu ai primit-o inca. Dar o sa vina, nu iti face probleme.

claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky81 sper ca nu v-am plictisit ca tot am scris, dar, scuze, mai am o intrebare pentru cele care au comandat de pe amazon: sunt de calitate produsele, corespund marimile? Multumesc frumos! |
eu am simulat cu 2 pantofi si nici unii nu puteau fi livrati in ro... plus vama...merita?

Mara si Matei

mihaser spune:
Micky81 eu nu am comandat de pe Amazon ca e transportul destul de mult...chiar daca mi le trimit la cumnat si el apoi in ro cu val mica ca sa nu platesc vama.
Geaca a comandat-o cumnatul meu care locuieste acolo.
Clau nu am gasit in alta parte si daca iau din america ma costa 150 $...fata de 35 de lire cat e la Tesco...Dar cred ca o sa iau ceva tot de pe la redoute ca mi-au spus fetele ca ma mai ajuta cu coletele...
Maine primesc unul!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

claujro spune:
Ai Tesco in Ungaria... Io-te cate sunt... zeci: http://www.tesco.hu/stores.php?cmssessid=T2213841149e5c14890e0790363fe1990258be29396aec5bc749b96c988b172d
Faci si o plimbare cu ocazia asta!
Edit: si la Szeged...cati km sunt?
Mara si Matei

mihaser spune:
Clau stiu...sunt clienta lor, dar nu prea au toate chestiile din Anglia...o sa merg si la Szeget...langa Tesco e si un magazin Brendon super...dar au preturi cam mari.
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!