aici se cer sfaturi?vreau SFATURI!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

zepelina,daca te mai gandesti la fostul ia uite ce te asteapta
te urmaresc peste tot

crisa,iti e dor de nesimtire?!
te-ai plictisit de "bine"?
daca da,mai incearca sa vezi cum e....si pe urma o sa vii sa ne povestesti cum e super-nesimtirea si o sa ne intrebi cum sa scapi de nesimtit

esti tanara,ai o viata inainte,nu a mers si gata....
cu actualul partener,probabil ca inca nu esti pregatita sa ai o relatie(nu cu el aanume,ci cu nimeni altul)...
incearca sa te simti bine cu tine si pe urma sa fii bine in doi...avea bunicul meu o vorba"fii vigilenta tata!" asa ca....bafta

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Crisa-raisa, cred ca ratiunea iti spune ce ai de facut:
- violent, nu e un om cu care sa traiesti
- gelos si posesiv, nici atat, pentru ca in general degenereaza tot in violenta si control

Ascultati ratiunea, chiar daca in momentul de fata merge in alte directii decat emotiile.

E normal sa iti vina sa plangi dupa un om in care ti-ai pus sperantele si a carui imagine ai folosit-o timp de 4 ani ca sa iti construiesti viata pe care o doreai. Ceea ce plangi sunt visele pe care ti le-a spulberat. Plangi dupa cavalerul in alb pe care mintea ta l-a creat, numai ca din pacate personajul real nu are nimic cu nazuintele tale. Nu te lasa inselata de propriile emotii, cel la care visezi de 3 saptamani nu este omul real, e doar un personaj de poveste. Daca vreodata vei face imprundenta sa i te alaturi din nou, te vei trezi la realitate intr-un mod destul de brutal.

In sufletul tau a ramas o rana care ar trebui sa aiba timpul ei sa se cicatrizeze. Nu cred ca o noua relatie poate fi sanatoasa atata timp cat inca nu ti-ai recapatat echilibrul.

Daca tu nu te simti pregatita sa va mutati impreuna, NU O FA. Daca e sa tina intre voi, va tine, daca nu, nu. Dar nu te arunca cu capul inainte, bucura-te de libertatea castigata. Crezi ca ii va fi mai bine fetitei tale daca aduci pe cineva in casa si apoi pleaca ca nu a mers ? Sau daca il aduci si incepe sa va controleze ? Gelozia din pacate nu se poate vindeca si se accentueaza in timp.

Acordati timpul sa tanjesti inca dupa celalalt, daca asta vrei, dar fa-o doar in mintea ta, nu te apropia de el. Si da, s-ar putea sa dureze un an sau doi pana ti-l vei scoate complet din inima. Dragostea nu moare la comanda. Iar de cate ori vei simti imboldul sa te aproprii din nou de el, aminteste-ti cum te-ai simtit cand te-a lovit. Asta ar trebui sa te ajute.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortexia spune:

Nu "alege" pe niciunul. Nu s-a sfirsit lumea la acesti doi barbati; in unele familii unde nu este tata, copiii cresc mai puternici, chiar daca mama se lupta cu stihiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer barbat fiind eu as sta deoparte un timp. Cu fostul sot in niciun caz clar nu am ce sa imapart viata cu cineva caruia nu-i pasa de mine si de copil, cu actualul as fi precaut pentru ca gelozia si poseseivitatea sunt extrem de dure si partea cea mai proasta nu trece deloc deloc. Si cum copilul nu-i a lui si cum tu ai mai fost casatorita si asa si pe dincolo.... nu merge. Sincer nu e OK! Ai nevoie de barbat? Ok stai cu al doilea fara angajamente. Daca e sa mearga va merge daca nu... nu. Nu va leaga o hartie ci ceea ce este intre voi si azi si maine si mai ales poimaine daca ma intelegi. Timpul da raspuns la toate deci rabdarea este de aur. Parerea mea desigur.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui zepellina

Aici ma regasesc,in complicat viata. Nu stiu de ce, poate si din sadism, sau nush'....ma mai gandesc si eu "la nesimtire".

zepellina

Nu, Z., de cate ori sa-ti spun?
Te gandesti la ce a fost bun, la ce ar fi putut fi, la ceea ce meritati tu si copila ta, la ceea ce vrem cu totii...
Pentru ca nu stii sa faci alta legatura, legi aceste lucruri care iti mangaie sufletul de cel care ti le-a inspirat, dar care nu a putut sa ti le dea sau, mai bine spus, ti-a dat cu ele in cap. Daca ar fi fost in stare de mai mult, acum erati impreuna, caci, slava Domnului, nu se poate spune ca nu ai incercat si nu ai avut rabdare.
Sau, cum se zice, dorinta ta e o conditie necesara. Nu si suficienta...

exact
Eram sigura ca mi-a trecut dar m-am gasit ieri in acelasi loc. O sa imi treaca pt ca logica e ft bine pusa la punct.

La subiect, sunt de acord cu Marius. Rabdare si echilibru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisa-raisa spune:

Deci,incep cu concluzia,actualul vrea sa ne mutam impreuna,iar eu nu ma simt pregatita,iar el nu intelege lucrul asta.o relatie fara angajamente nu vrea,iar violent nu stiu daca ar ajunge.El e genul de om caruia ii place sa te faca din cuvinte.nu stiu cine a spus ca cei doi seamana.Ei bine chiar deloc si asta incepand de la meserii(ex-ul face un fel de bisnitza,iar actualul e politai)si terminand cu vicii(ex-ul nu bea si nu fumeaza,iar actualul le face pe amandoua,dar nu exagerat)clar nu sunt pe aceeasi lungime de unde si chiar nu au aceeasi mentalitate.acum nu incerc sa il justific pe ex,dar cu toate ca era nesimtit sinu se ocupa asa cum trebuie de noi si avea tot timpul "treaba in orash"banii lui erau mai toti ai lui;niciodata nu imi interzicea sa nu fac ceva sau sa nu ies la o cafea cu fetele,iar de putinele ori cand mi-a dat bani ptr mine ii placea sa imi iau lucruri cat mai frumoase.pe cand actualul cand aude ca ies cu fetele sau ma vede imbracata mai sexy deja este gelos

Mergi la inceput

Sa va spun putin si sincer,poate o mica parte din cauza divortului am avut-o si eu.Fostului meu ii placea foarte mult ca eu sa fiu de 3 ori femeie,cum se spune,iar eu ,odata cu venirea pe lume a fetei,m-am plafonat.nu ma mai ingrijeam deloc,ajunsesem ca o taranca tipica.el nu a vrut sau nu a stiut,asta nu stiu sa va spun,nu m-a ajutat sa trec peste asta.Am crezut ca tre sa ma dedic copilului in totalitate,iar eu tre sa ma neglijez total.Nu a fot nimeni care saimi spuna:"asa,nu",iar in timp ne-am distantat unul de celalalt iar el s-a indepartat total de mine.Eu sunt foarte realista si stiu cand gresesc.e adevarat insa ca sub nici o forma nu trebuia sa dea in mine.in timp s-a creat o tensiune intre noi care se simtea de cum dadeam ochi in ochi.intr-unul din scandalurile noastre el s-a enervat si a dat in mine iar eu l-am data afara din casa.fara drept de replica.tot pareri vreau.multumesc.

Mergi la inceput

Crisa,daca vrei sa te impaci cu fostul e ok,nu te opreste nimeni si noi degaba incercam sa te convingem de una sau de alta....ma rog,de unul sau de altul...
pt ca din ce scrii tu aici(si nasul meu de copoi simte) reiese ca tare ai vrea sa o iei de la capat cu fostul...

dupa parerea mea nu merita nici unul nici altul,dar vad ca tu insisti sa-ti complici viata...si noi nu te putem opri

dar daca zici tu si asta te face sa te smti mai bine,asa e....tu esti de vina ca nu ai stiut sa te faci frumoasa,sa fii de 3 ori femeie(erai numai de doua ori)n-ai stiut sa nu mai fii taranca, n-ai stiut sa dansezi din burc si in acelasi timp sa alaptezi..... si el suparat,pe buna dreptate ti-a tras una in fata,apoi de atata nervi a plecat la discoteca.

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Mergi la inceput

nu am spus ca sunt eu de vina,am spus ca poate am avut si eu o parte.nimic nu ii justifica comportamentul.daca gandesc cu inima m-as impaca,sincer,cu el,inca constiinta nu ma lasa ptr ca stiu sigur ca nu am scoate-o la capat.

Mergi la inceput

pai atunci nu lasa inima sa "gandeasca"
violenta nu se justifica cu NIMIC...restul e de discutat

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Mergi la inceput