aici se cer sfaturi?vreau SFATURI!!!
Salutare fetelor!Da,vreau sfaturi.Sa va explic pe scurt despre ce e vorba.Am fost cu un barbat 4 ani,avem o fetita de 2 ani si jumatate,din cauza "neintelegerilor"ne-am despartit(am divortat).la cateva luni dupa ce ne-am despartit m-am intalnit cu un fost prieten(si el este divortat).Am iesit o perioada dupa care am hotarat sa incercam sa avem o relatie.Toate bune si frumoase,intre noi(cu mici discutii)pana acum 3 saptamani cand m-am intalnit cu fostul ptr ai da fata intr-o dupa-amiaza.Am avut un sentiment ciudat in suflet,iar cand mi-a adus fata dupa cateva ore,in momentul in care s-a intors cu spatele am inceput sa plang.Nu va pot explica in ce fel.Nu ma mai puteam oprii.Insa nu v-am spus ca ex-ul meu a fost foarte nesimtit,ca sa zic asa.Pe toata perioada relatiei si a casatoriei m-a neglijat,de fata nu s-a ocupat prea mult,bani nu prea imi dadea in casa,iesea la discoteca in weekend(nu stiu daca a avut si amante Cauza despartirii a fost ca a dat in mine.Ideea este ca de 3 sapt nu imi pot lua gandul de la el,iar actuall meu prieten simte oarecum ca se intampa ceva cu mine.Imi spune ca il neglijez si ca nu mai sunt ca la inceput.El,actualu,este un tip mai sentimental,caruia ii place sa fie tot timpul cu mine,imi respecta fata pot spune ca tine la ea si stiu ca in timp ar ajunge sa o iubeasca,insa ca toata lumea are si el u defect este GELOS SI POSESIV(ex-ul nu era,sau nu ca el).Am vb asta seara cu actualul si m-a rugat sa ma gandesc bine ce vreau.El vrea sa ne mutam impreuna,iar eu simt ca nu sunt pregatita si nu stiu ce sa fac.Am vb si cu ex-ul ieri seara la tel si imi dadea de inteles ca poate in timp ar mai fi ceva ptr noi.Nu i-am dat de inteles nimic,nici ca vreau,nici ca nu vreau.ce sa fac.cum sa scap de feeling-ul asta ptr ex?sunt constienta ca daca ne-am impaca ar exista multe reprosuri si cred ca intr-un final am ajunge de unde am plecat!!!dar imi este dor de el.de ce?ajutati-ma care atiti ce se intampla si de ce.
Raspunsuri
cici spune:
Pe scurt sfatul meu!
Barbatii gelosi si posesivi ,sunt de cele mai multe ori ,violenti,ori tu de asta ai fugit.Asa ca nu intra din lac in put ,mai ales ca tu tanjesti inca dupa tata fetitei.Acum ,tata fetitei ,nu e mai breaz decat prietenul actual ,si nu cred ca viata va fi roz cu el,asa cum ai si zis.Daca ai facut o ruptura, poate ar trebui sa inveti ceva din experientele astea si sa inveti sa alegi.Va trebui sa alegi ,dar mai intai va trebui sa ai rabdare si sa astetpti pana ce sufletul iti va spune care e cu adevarat bun,pentru voi doua.Vad ca instinctele nu te inseala deci cred ca vei face si o alegere buna intr-un final ,dar in nici un ,caz dintre cei doi barbati actuali.
XIO spune:
Ma hazardez sa spun ca fostul sot nu era gelos si posesiv pt ca probabi nu-i prea pasa de ce faci tu si era increzator ca oricum nu faci nimic.
Ai de ales intre a sta alaturi de un om care te iubeste si care te trateaza cu bun simt , si a plange dupa un om care nu doar ca nu te mai iubeste (probabil) , dar te-a si lovit , si i s-a si falfait de propria lui fiica.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Hakimela spune:
Cred ca tu intrebi sau te intrebi de fapt de ce simti asa pentru fostul tau sot. Un posibil motiv ar fi ca in mintea ta relatia nu e inca incheiata si nu ti-ai acordat o perioada de doliu afectiv. Poate ca actuala relatie a venit prea repede si nu ai avut inca timp sa te vindeci de precedenta. Oricum, se pare ca alegi barbatii dupa acelasi tipar si asta devine o problema, daca spui ca de primul te-ai despartit pentru ca era violent.
buli spune:
nici cu unul, nici cu celalalt
savureaza libertatea!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mariamunteanu spune:
Fostului sot da-i eject. A fost nesimtit, violent, indiferent, l-a durut la basca de tine si de copil. Ce mai astepti de la el ?
Cu al doilea nu te lega inca la cap chiar asa. Graba nu e buna.
Maria
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisa-raisa Insa nu v-am spus ca ex-ul meu a fost foarte nesimtit,ca sa zic asa.Pe toata perioada relatiei si a casatoriei m-a neglijat,de fata nu s-a ocupat prea mult,bani nu prea imi dadea in casa,iesea la discoteca in weekend(nu stiu daca a avut si amante Cauza despartirii a fost ca a dat in mine .... actuall meu prieten simte oarecum ca se intampa ceva cu mine.Imi spune ca il neglijez si ca nu mai sunt ca la inceput.El,actualu,este un tip mai sentimental,caruia ii place sa fie tot timpul cu mine,imi respecta fata pot spune ca tine la ea si stiu ca in timp ar ajunge sa o iubeasca,insa ca toata lumea are si el u defect este GELOS SI POSESIV(ex-ul nu era,sau nu ca el). |
Cateodata (sau, mai mereu?) oamenii isi complica singuri viata. Poate ca actualul nu mai corespunde, dar sa-ti fie dor de nesimtirea primului...
Am "decupat" ce ai scris despre cei doi, poate te lamuresti...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
IonescuOana spune:
Subscriu si eu la ce zice Rufus
Pai daca te neglija, bani nu-ti dadea, te lovea, iesea la discoteca si tu stateai cu copilul, atunci de ce palaria mea mai tanjesti dupa el? Nu ti-e de ajuns ce-a fost, mai vrei sa suporti in continuare, eventual sa mai apara inca un copil si sa tre afunzi si mai tare in mocirla? Zau asa, sunt si eu femeie dar uneori nu inteleg cum daca cineva greseste o data (ceea ce e omenesc), repeta apoi aceeasi greseala de parca n-ai fi invatat nimic din experienta precedenta.
Daca al doilea nu corespunde, asta e alta problema, nu trebuie amestecata cu prima.
Incearca sa discuti cu el, sa-i spui ce te deranjeaza, sa vezi daca poate fi salvata relatia...daca da bine, daca nu la revedere si viata merge inainte, in nici un caz inapoi.
Mult curaj!
zepellina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Cateodata (sau, mai mereu?) oamenii isi complica singuri viata. Poate ca actualul nu mai corespunde, dar sa-ti fie dor de nesimtirea primului... Am "decupat" ce ai scris despre cei doi, poate te lamuresti... poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Aici ma regasesc,in complicat viata. Nu stiu de ce, poate si din sadism, sau nush'....ma mai gandesc si eu "la nesimtire".
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui zepellina Aici ma regasesc,in complicat viata. Nu stiu de ce, poate si din sadism, sau nush'.... |
Din lipsa de respect de sine.
Maria
Rufus spune:
citat din mesajul lui zepellina Aici ma regasesc,in complicat viata. Nu stiu de ce, poate si din sadism, sau nush'....ma mai gandesc si eu "la nesimtire". zepellina |
Nu, Z., de cate ori sa-ti spun?
Te gandesti la ce a fost bun, la ce ar fi putut fi, la ceea ce meritati tu si copila ta, la ceea ce vrem cu totii...
Pentru ca nu stii sa faci alta legatura, legi aceste lucruri care iti mangaie sufletul de cel care ti le-a inspirat, dar care nu a putut sa ti le dea sau, mai bine spus, ti-a dat cu ele in cap. Daca ar fi fost in stare de mai mult, acum erati impreuna, caci, slava Domnului, nu se poate spune ca nu ai incercat si nu ai avut rabdare.
Sau, cum se zice, dorinta ta e o conditie necesara. Nu si suficienta...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007