Prietenie la plesneala*23*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 17
MadameBovary spune:
Va pup, somn usor ... mi-am facut suficienti nervi pentru o zi si o seara. Maine, o alta zi, sa vedem cum o drege(m) ca eu una pun picioru' in prag for the first time! Somn, somn, sa ma calmez, ca nu stiu ce ma fac cu impulsivitatea asta! Cele mai urate si mai razbunatoare chestii imi trec prin cap la prima repriza de nervi de se intuneca si afara de ce e in capul meu . Bine ca macar am invatat sa ma controlez (in majoritatea situatiilor) si sa nu mai actionez sub primul impuls ca iesea prapad pana acum .
Sa aveti un somn lin, vise frumoase si o dimineata pe placul vostru!
Qamar spune:
TREZIREEEEEEEEEEEEEA!
cocoshul cucuriguie, pasarelele ciripesc, vantul foshneste prin tufishuri, carabusii au iesit la soare, veveritzele zburda prin copaci si VOI DORMITI???? nu pot sa cred, ishtenem!!!!!!
Oano, ma bucur ca ti-am atins acolo o celula de la chord, daca vrei iti mai dau
wish me luck astazi ca am o intalnire cu o fata secsy in centru si inca nu m-am hotarat daca sa merg cu masina sau cu metroul, oricum la ora 9-10 o sa fie nebunie; parca as alege metroul, mai cunosti un om, o persoana.......
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
kariguld spune:
DESTEPTTTTAAARRRREEEEAAAA!
hai, miscati-va trupul unduios jos din asternut! n-aveti de munca azi? numai NOE are treaba? si io evident. ca indata plec la cursuri.
cum ce cursuri? alea intru-desteptarea mea, luminare si lamurire cu sistemele de invatamant!
umflatel, dulceata, ai reusit sa pui geana pe geana? de restul nu te mai intreb....
Kay, ce face Sonsonel? si pe tine
Kokiy, nu-i a buna daca ai sanii tari...stiu io de la ai mei boracei ca in doua , trei zile mi-am revenit la normal...stiu ca este un medaicament care opreste lactatia. desigur ca sunt bune foile de varza. chiar sanatoase. si pe tine
gabito, sanatate tatalui tau! si tie un mare
misha, devoska, Tantza, restul stilatelor sa aveti o zi cat mai buna!
si
pentru voi toate!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
violeta69 spune:
'neata!
ce credeati ca io nu m-am trezit?!
s-o credeti voi...ca la noi stau astia la poarta si cer legitimatiile de 1 saptamana, si care intarzie chiar si 1 minut e trecut pe lista neagra
asa ca sunt aici de la ora 8
kari,ce mai inveti mama?nu stii ca la urma tot prost mori?!
stati asa sa ma vedeti pi mine cand m-o apuca invatatura,ma gandesc cu groaza
Noe (ma bucur ca ai renuntat la Mel pe ala din "aici" nu l-am vazut,nu ca m-ar fi tentat,dar nu se deschidea poza )
Oana,ma bucur ca e bine Soso
Umflatel,azi cred ca dormi toata ziua dupa sa o revedere plina de sentimente ce drag imi e cand aud chestii din astea!!!!
pupici multi lui Mihaita scump care face puzzel
kokiy,sper sa se termine repede cu durerile de sani...la mine cred ca a durat 1 saptamana si ceva....
dar nu ma mai gandeam la asta ca eram cu zugravelile pe vremea aceea
MB,pe tine cine te-a suparat mama?!
sau povestesti dintr-un film?
Misha cam slabut pt mama nebunelor
Gabitza,multa ,multa sanatate si un mare
Irina
Dodo
Devoska
si pt restul fetelor
sa aveti o zi frumoasa si linsitita
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
devoska spune:
Eu intru doar sa va aduc o cafeluta si sa va pupicesc pe toate. Al meu inca nu a plecat la servici, asa ca ma duc sa mai beau o gura de cafea si cu el! Sa aveti o zi frumossa. Aici iar ninge!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld DESTEPTTTTAAARRRREEEEAAAA! hai, miscati-va trupul unduios jos din asternut! n-aveti de munca azi? numai NOE are treaba? si io evident. ca indata plec la cursuri. cum ce cursuri? alea intru-desteptarea mea, luminare si lamurire cu sistemele de invatamant! umflatel, dulceata, ai reusit sa pui geana pe geana? de restul nu te mai intreb.... Kay, ce face Sonsonel? si pe tine Kokiy, nu-i a buna daca ai sanii tari...stiu io de la ai mei boracei ca in doua , trei zile mi-am revenit la normal...stiu ca este un medaicament care opreste lactatia. desigur ca sunt bune foile de varza. chiar sanatoase. si pe tine gabito, sanatate tatalui tau! si tie un mare misha, devoska, Tantza, restul stilatelor sa aveti o zi cat mai buna! si pentru voi toate! ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
kari,ca tot m-ai intrebat nu,nu am reusit...am dormit doar o ora si jumate...in rest nu....paul a ajuns azi dimineata la 6....timp prea mult pt noi nu a fost,ca la 9 incepeam terapia..as ca acum vad in ceata...dar ma odihesc eu la pranz cu mihaita dupa terapie..
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
violeta69 spune:
El si ea in vizita la gradina zoologica... vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor.
-Nu va suparati, unde-i leul?
-La leoaica!
-Si... cat sta la leoaica?
- Cam o ora.
Ea, lui:
-Auzi? Sta o oraaaa!!!
-Eh, inteleg aluzia, dar eu nu sunt leu!
Cand ajung la cusca tigrului, aceasta era deschisa. Il intreaba din nou pe ingijitor:
-Si cat sta acolo la tigroaica?
-Doua ore.
-2 oreeee!!! spune ea cu subinteles.
-Inteleg aluzia, dar eu nu sunt
tigru!
In fine, ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute.
Aunci el spune, rasufland usurat:
-Vezi, sta doar 5 minute!
-Ahaaa, raspunde ea zambind dulce, acum inteleg in sfarsit de ce are
coarne ....
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 El si ea in vizita la gradina zoologica... vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor. -Nu va suparati, unde-i leul? -La leoaica! -Si... cat sta la leoaica? - Cam o ora. Ea, lui: -Auzi? Sta o oraaaa!!! -Eh, inteleg aluzia, dar eu nu sunt leu! Cand ajung la cusca tigrului, aceasta era deschisa. Il intreaba din nou pe ingijitor: -Si cat sta acolo la tigroaica? -Doua ore. -2 oreeee!!! spune ea cu subinteles. -Inteleg aluzia, dar eu nu sunt tigru! In fine, ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci el spune, rasufland usurat: -Vezi, sta doar 5 minute! -Ahaaa, raspunde ea zambind dulce, acum inteleg in sfarsit de ce are coarne .... Alaturi de EMMA Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
kay spune:
de cand s-a trezit S nu conteneste cu vomitatul... il astept pe Alex sa mergem la spital... IAR de data asta nu mai scapa de perfuzie, si tre sa ajungem si la chirurgie azi...
e vai de capul ei, bleaga si nu poate sa tina in stomacel nici un ml de apa
va
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
Vio si
Eu am o zi ...naspa...fara vreun motiv special poate doar ca-s si daca ma asez trebuie sa-l chem pe al meu cu macaraua sa ma ridic...dar in rest n-am motive..cred
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 sau
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!