Prietenie la plesneala*23*-Alaturi de Gabitza
Raspunsuri - Pagina 16
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui umflatel iulia,in ce razbel e kari?mi-a scapat ceva? |
Are si ea o codita,care-o hartuieste mereu ...banuiesc ca s-a suparat tare si n-a mai ajuns pe aci'
Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
marami spune:
zile senine!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
kay spune:
marami, ce-ai patit ? uite un mare sa ridici colturile buzelor, uite-asa .
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Are si ea o codita,care-o hartuieste mereu ...banuiesc ca s-a suparat tare si n-a mai ajuns pe aci' **************************** Si Mihaita are nevoie de voi! Bazar pentru Sonia si Andrei **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
haloo, stilatelor!!!! ma enervat putin madam denitel....ma urmareste de ceva vreme. apoi cand sa intru si io acilea...mi-a murit la intrare...PC, nu altceva!
ce-o vrea frate fiinta asta de la mine? ca io nu pricep?
sunt bine, sanatoasa....voioasa.
umflatel, dulceata ai de grija la noapte...
koky, cum merge dupa intarcat(sper ca n-am gresit?...)
restul fetelor, cum sunteti?
kay, imi pare rau ca Sonso a fost bolnavioara... sanatate !
gabito, si tie multa sanatate pentru tatal tau si putere sa mergi inainte!
va pe toate ca-mi sunteti dragi.
misho, s-a fiert mancarea, sau...? si tie un mare
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
mihaela77O spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
haloo, stilatelor!!!! ma enervat putin madam denitel....ma urmareste de ceva vreme. apoi cand sa intru si io acilea...mi-a murit la intrare...PC, nu altceva! ce-o vrea frate fiinta asta de la mine? ca io nu pricep? sunt bine, sanatoasa....voioasa. umflatel, dulceata ai de grija la noapte... koky, cum merge dupa intarcat(sper ca n-am gresit?...) restul fetelor, cum sunteti? kay, imi pare rau ca Sonso a fost bolnavioara... sanatate ! gabito, si tie multa sanatate pentru tatal tau si putere sa mergi inainte! va pe toate ca-mi sunteti dragi. misho, s-a fiert mancarea, sau...? si tie un mare ************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
kari,da-i ignore mama..nu merita sa-ti faci sange rau pt diverse persoane...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kokiy spune:
Kari, intarcarea a luat sfarsit cu bine...numai sani mei nu vor s-o lase balta ...am cateva nodule durerose la un san,dar il tratez cu gheata...sper sa treaca ...o sa incerc sa-mi pun varza(leacuri babesti), sper sa mi se inmoaie ...daca-i bun leacul poate-l folosesc si la alte intarituri(ale organului),cand ma mai derajeaza
Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui marami zile senine! Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis! |
marami si de la noi un mare !
eu fug sa spal vasele a am facut si prajitura si fripturica...apoi bag un dus si la culcare pana apare organu'..asta daca pot lua copii de la joaca..
mihaitza,a avut singur initiativa de a face puzzle...doamne nu ma indur sa il iau...s-a asezat singur la masuta de lucru...acum ii tine si andreea companie...a si s-a pictat pe fata cu un marker negru,noroc ca era pe terminate...
,mahalaua stilata si ne auzim maine!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kokiy Kari, intarcarea a luat sfarsit cu bine...numai sani mei nu vor s-o lase balta ...am cateva nodule durerose la un san,dar il tratez cu gheata...sper sa treaca ...o sa incerc sa-mi pun varza(leacuri babesti), sper sa mi se inmoaie ...daca-i bun leacul poate-l folosesc si la alte intarituri(ale organului),cand ma mai derajeaza **************************** Si Mihaita are nevoie de voi! Bazar pentru Sonia si Andrei **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ce figura esti..ai grija cu sanii,sa nu dai in altele...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kay spune:
`cause I`ve got one hand im my pocket and the other one is givin` a hi 5 ! cine stie? ia sa va vad !!!
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
nu am somn
m-am hotarat ! vineri imi iau prietenele fitoase si mergem in bambu si ne pozam la perete, gata ! si pe urma dupa ce ne cheltuim toti banii acolo pe apa plata, mergem pe jos pana in centru, unde o sa prindem rasaritul la Mc si o sa bem cafea si o sa radem pana pleaca autobuzele la 5... da asta mai la vara, cand o fi mai cald.
sunt intr-o faza a lunii de insomnii profunde, sau poate pt ca am dormit pana la 10 azi dimineata... mai am cateva filme pe cd-urile aduse de alex de curand si am zis ca daca n-am somn, ma uit. da mi-a dat tovarasa***NIE*** o melodie superba si m-a lovit nostalgia... acu staaau si-mi amintesc de tineretea mea zbuciumata si ma dau cu Bengay pe sale.
Va pupa Cadana, ca m-am panicat tare-tare cand nu mi-a mai mers pisiu azi.
S