Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu stau ca pe ace, ma gandesc numai la Stefanut, mai sunt cateva minute.

Malinas, noi folosim Libero si sunt foarte ok, am testat mai multe si am ramas la ele, ne-au placut cel mai mult.

Porumbita, muta-l si tu de la un san la altul, cat suge la unul, se face laptic in celalalt, Eu aseara i-am dat asa de la 8 seara la 23.20, am crezut ca ma mananca si pe mine Vezi, poate uneori nu plange ca nu mai e laptic, poate are aer. Si bea multe lichide calde. Bafta multa!

Alra, felicitari pt vestile bune si babutza mancacioasa.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

E 15...sunt cu gandul la Ginye....
Fii tare Stefanut....Ai langa tine o mamica minunata...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor e ora operatiei. Doamne ajuta

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

porumbita incearca ceaiuride stimulare a alctatiei de la humana sau hipp si pastile galafor ..la mine a functionat imediat la o ora maxim mi s-au intarit sanii si s-au tensionat....hai bafta maxima
alra bravo babutzei icet incet sunteti pe drumul cel bun
oti spor la treburi mamico-nevasta

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

e ora 15.
Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

nu stiu ce as mai putea spune
...............................................

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Doamne ajuta puiutul scump.
Eu am aprins o lumanare de la Inviere cat am spus rugaciunea. Sunt convinsa ca D-zeu il va ajuta si va fi bine Stefanutul nostru drag.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

Doamne ai grija de Stefanut!

Mami de [url=“http://good-times.webshots.com/photo/2951476780104728271XoJplE”]bb Tudor[/url] (25.11.2008) si [url=”http://family.webshots.com/photo/2610077600104728271nnHKhN”]domnisoara Diana[/url] (28.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Elilov ma alatur....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Doamne, da-le putere lui Stefanut si familiei sa treaca cu bine peste operatie!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Doamne ajuta sa treaca cu bine de operatie Stefanut.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput