Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Bianca de Crismargrg
Larisa de Loren@
Sara de Ramo
Sonia de Diamisha
Raisa de A.Alina
Alex de Spridus

Lorellay Numai bucurii mamico!
Sa traiasca micutii crestini!
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

miky-ea da ma mulg scot la zi un litru si ceva buna vacuta :))
...cat priveste menstruatia bah mie nu mi-a venit...sunt defecta eu?
anca mama bine ca sa rez...eu il tin bine de mana mama cand i le tai tare mi frica de asa ceva...asa ca mai bine se zbate si ramane nesangerat decat alte alea..asa e cu moftu si necesitatea
gabrielag..eu stiu ca si anca cu suflatul in fata
ramo..moama rupere de bani in buc obs la localuri noi platim decat meniurile si ospatarii atata...

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Multumesc, Eli!

Te pup si multumim pentru ceea ce ai facut!!! prietenii stiu de ce.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine astazi pt. Stefanut.
Fetelor, am o mare problema legata de restaurantul pt. botez...de fapt 2.
Chiria salii era 1600 ron...s-a dus sotul meu sapt. trecuta sa plateasca si nu i-au luat banii pt. ca au zis ca asteapta ordin de la ministru cu noile tarife.
Am sunat azi si...surpriza 210 ron pe ora!!!!!!!!!Cate ore stam daca incepem la 18?!?Lumea nu o sa vina fix la 18...o sa mai vina si pe la 20-21, ma gandesc.daca dau mancarea din 2 in 2 ore, adica 19, 21, 23 si 1...ce fac cu cei care vin la 21...o sa manance si aperitivul si sarmalele in acelasi timp???
Si marea problema NU SE FUMEAZA IN SALA.Daca se fumeaza si vine control din afara platim amenda...Cum sa vina omul si sa iasa pe hol sa fumeze...e o tampenie.Daca spuneau de fumat de la inceput nu mai faceam la ei.
Chiar nu stiu cum sa procedez...cate ore sa platesc...si va trebui sa-i anunt pe oameni ca nu se fumeaza ca cine stie cate sute de milioane e amenda la o sala ca aia, e vorba de sala Norvegiana de la Casa Centrala a Armatei.Nunta am facut-o tot acolo, dar in Salonul Bizantin..dar s-a fumat...era in 2004.
Cu atatea pe cap, acum mi-am dat seama ca azi e ziua bubulinei mele, a facut 2 luni mititica de ea...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Ramo, la multe lunite Sarei. noi am facut botezul la un restaurant micutz unde am spus noi, din start, ca nu se fumeaza, fiindca bebe a stat cu noi toata seara.Si,desi, erau 3 incaperi distincte, iar bebe a stat doar in una, toata lumea a inteles ca nu se fumeaza si au iesit frumusel afara, desi era f frig.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Si eu cu gandul la Ginye. Spiridus eu cred ca este buna ideea ta, Ank este din Timisoara.
Ayaana, bine ca ai inceput sa vorbesti cu noi.
Babyzapi, nu stau cu socrii din fericire.
Ramo, mie nu mi se pare deloc o prostie cu fumatul, nu am nimic impotriva fumatorilor, e alegerea lor dar mie nu imi convine sa ma afume cineva in spatiu inchis asa ca mai bine nu merg in locuri unde se fumeaza. Si nu consider ca-s fite sau mofturi, e vorba de respect fata de cei de langa tine ca imi este greu sa cred ca toti invitatii fumeaza. Nu degeaba au aparut astfel de reguli, daca se lasa la bunul simt al oamenilor nu se va duce nimeni afara. Si mai e vorba si de mirosul care se impregneaza in pereti, i par, in haine.
Si sotul meu fumeaza dar afara pe balcon. In Norvegia de acum 3 ani nu se mai fuma niciunde, am locuit intr-o zona centrala si erau si baruri si toti ieseau noaptea afara in plina iarna, unde-i lege nu-i tocmeala. Si din fericire am lucrat in Bucuresti intr-o firma mare, 500 de angajati dar inca din 2001 nu se permitea sa se fumeze inauntru.

Am atatea de rezolvat, ar trebui sa stau cateva zile prin oras. Carutul nu incape in lift, o roata este desumflata putin ca am luat o pioneza in Norvegia deci trebuie reparata. Si fara carut nu pot iesi cu fata la o plimbare mai lunga. Telefonul nu il pot folosi in Ro, am fost mai devreme si numai la sediul Vodafone se poate cere copie dupa simul furat in Norvegia. Am iesit azi pe afara si intr-o ora atat am reusit sa platesc impozit la casa si sa-mi iau ceaiurile si Galaforul pe care de abia l-am gasit. Daca nu am mancat o zi cat am fost pe drum, a scazut grav productia de lapte iar Nutrinatalul pe care l-am inceput nu mi se pare asa eficient. La banca inca nu am ajuns, nici la tuns, nici la facultate. Poate rezolva sotul in curand si sa am net pe laptopul meu ca acum scriu de la calculatorul comun si-s alte setari, e nasol . Acum l-am trimis pe sot in misune, poate rezolva el cu simul. Mai tarziu trebuie sa merg la Cora.
Si am cam uitat cum e sa fii nevasta, sa gatesti, sa faci tot prin casa , plus copii in grija.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

Multumesc de sugestie, Olivia. Sper sa mearga.

Otilia nu am avut curaj sa intru pana acum din motive pe care sper sa ajung sa vi le imparatasesc. Insa ma simt aproape de Ginye si am tinut sa fiu prezenta cu un gand bun si o rugaciune.
Primiti-ne si pe noi, chiar daca am ajuns cu intarziere

Va pupam

Mami de [url=“http://good-times.webshots.com/photo/2951476780104728271XoJplE”]bb Tudor[/url] (25.11.2008) si [url=”http://family.webshots.com/photo/2610077600104728271nnHKhN”]domnisoara Diana[/url] (28.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ayana multumim de info despre vaccin.
Otilia ce de drumuri ai de facut ...timpul sa-ti ajunga sa ti le faci pe toate . Spor la treaba.
Alra am bucur ca si-a mai revenit cu greutata bebelina. Sa o tina tot asa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alra, super vesti. Sa dea DD sa o tineti tot asa.

Sa va zic...am fost ieri la patinoar . Si, desi, ma dadeam cocos inainte de a pleca de acasa, ca 2 ore e prea putin vreau sa va zic, ca dupa 15 minute voiam sa plec. Imi tremurau picioarele ca dupa 1 kil de vodca si imi vajaia capul . Nu mi-a venit sa cred.Pai eu puteam sa stau pe patine cateva ore fara sa simt, iar acum nu eram in stare sa patinez, a trebuit sa reinvat cum sa merg pe patine. Ptiu...ce face lipsa de miscare din om . Dupa o ora am plecat, ca eram varza, nu eram capabila sa ma mai tin pe picioara. Sunt mandra ca ...cel putin, nu am cazut decat o singura data, si asta pt ca m-a luat un nene pe sus cu fulgi cu tot. Dar m-am razbunat , am cazut fix pe stomacul lui si zau ca i-a parut rau ca nu a fost capabil sa coteasca la vreme.Dar nu ma las, ma mai duc, trebuie sa-mi reintru in forma si in haine , ca asa nu se mai poate.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

alra, mirtha, mamiseli, damisha, Miky-ea va multumesc din suflet pt raspunsuri;

am sa incerc sa renunt la formula; dar cele care nu dati formula de loc, cum procedati dc sanii sunt goi (nu numai cum ii simti la mana, da si bb plange cand vede ca nu iese nimic) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oti, spor la treburi.
Mikyshor, stai linistita cu ciclul, mie nu mi-a venit deloc pana acum. Cat despre bebe agitat, si al meu e la fel, eu cred ca are legatura cu faptul ca pe la 3 luni incep sa vada bine in jurul lor (uite www.pampers.ro/ro_RO/swf/discovering/discovering.php?age=1021" target="_blank">aici) si asta ii oboseste. Si eu tot asa fac, ii acord cat mai multa atentie.
Bravo, ma bucur mult ca ii dai bebelinei laptic de la tine, merita tot efortul, stii ca esti o puternica, nu?

Ayaana, nu pricep de ce nu merge ca pare totul in regula. Oricum linkurile apar, asa ca ti-am admirat dulceii, mi-s tare dragi, par asa veseli si fericiti.

Isa, mai ai vesti de la Ginye?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele haideti la rugaciune
Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de Ginye
RO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Steliana

Mergi la inceput