Gravidute&Mamici de IASI (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si acum raspund de la capitolul trecut!
Teo multumesc!
Anca avem mansarda gen duplex, in Mircea! Nu e foarte mare, dar e a noastra!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 25+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:


Clinica Pedilife este cum urci din intersectia din Bucsinescu spre Spitalul de copii Sf. Maria, imediat pe dreapta. Tot in aceeasi cladire functioneaza si o clinica de oftalmologie.

Tel programari: 0232.270140, program 10-18.

Au si site, da o cautare pe google.

Numai bine va doresc,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor multumesc pt cuvintele voastre. Sunteti niste mamici dragute. Desi nu prea scriu, pt ca imi este enorm de greu, intru in fiecare zi pe odiseea mea si citesc ce mai fac fetele mele de acolo. Aproape ca au nascut toate. La urma urmei se creeaza o legatura invizibila intre mamici, de asta va si multumesc pt incurajari.

De nascut am nascut la Botosani, dar initial am pornit la drum cu 2 dr, unul din Iasi si unul din Botosani.Pt ca burta incepuse sa ma doara de pe la 5 luni, nu am putut sa ma mai deplasez in Iasi, unde si voiam sa nasc.Nu puteam sa stau in picioare mai mult de 2-3 min. ca ma durea burta ingrozitor, simteam o presiune in uter si o greutate, parca iesea BB atunci, iar cu masina era si mai rau, simteam orice denivelare din asfalt, inclusiv cand se baga in viteze. Asa ca am ramas pe mana celor din BT.Vai steaua mea!
Fetelor, daca am facut cezariana pe 23 dec( specific ca s-a facut pe vertical si ca e groaznic de urata)cam in cat timp pot ramane din nou insarcinata. Simt ca nu mai am rabdare. As vrea sa treaca timpul cat mai repede. Eu si sotul meu nu ne dorim altceva de la viata decat sa fim sanatosi si sa avem BB.Am auzit la unii de 12 luni la altii de 18 luni pana sa ramai gravida.


Monica mamica ingerasului DENIS CRISTIAN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:



MONICA mamica ingerasului DENIS CRISTIAN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,
Ajung si eu pe aici dupa o luna...asa ca merg sa ...si revin la.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Monica cel mai bine ar fi sa veniti la Iasi la un control.Sa te vada un doctor (recomand Mihalceanu)si ei ar fi in masura sa-ti spuna cand poti ramane din nou.Eu am fost la control la ea can bebe avea 8 luni si mi-a spus ca totul e ok,uterul retras perfect deci pot sa raman
Te-am intrebat unde ai nascut pt ca si eu am avut probleme la nastere dar bebe a fost monitorizat non stop si am fost bagata in cezariana de urgenta.A avut apgar 5 dar si-a revenit spectaculos si acum e ditamai flacaul
Te pup si iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat de curand
In locul tau as sta pe parcussul urmatoarei sarcini undeva in Iasi.Stiu ca e foarte greu dar poate ca merita efortul

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Celia unde ai fost?Lasa cititul povesteste-ne ce ati mai facut

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor din Iasi vreau sa imi recomandati niste doctori ginecologi. Nu vreau un doctor oarecare, ci pe unul cu experienta multa....un profesor, un doctor care sa aiba rabdare sa ma monitorizeze aproape tot timpul.....o sa va spun pe parcurs mai multe despre viata intrauterina a lui BB Denis.
De la 28 de saptamani, BB a intrat in suferinta fetala si a crescut f putin. Daca eram monitorizata de un dr. care sa cunoasca meserie, nu ca cei din Botosani, copilul meu avea zile. La eco 4D, facut la 24 sapt la Avicena, dr. Socolov, totul era OK, doar ca era lichid amniotic in exces. Se pare ca excesul acesta de lichid, i-a fost fatal lui BB Denis. Cum mergeam si la un dr. din Iasi, nu dau inca nume, acesta mi-a zis ca e normal la varsta aia de sarcina si sa stam linistiti si sa ne ne panicam. Acum vreau sa gasesc dr cel mai bun din Iasi. La urmatoare sarcina o sa ne mutam in Iasi de pe la 5 luni, atunci cand sarcina trebuie monitorizata saptamanal. Niciodata nu s-a pus problema de bani. Poate va ganditi ca am patit tragedia asta din cauza ca nu am platii doctorul. Nu, din contra, i-am dat fara numar si inainte de sarcina, si urma sa-i dam fara numar si dupa ce se nastea BB Denis. Dupa rauri de lacrimi si zeci de rugaciuni, am inteles ca asa a fost voia lui Dumnezeu. Este ingrozitor si extrem de dureros. Nu exista suferinta mai mare in viata unui om decat aceea de a-ti ingropa propriul copil. Tot ce ne-a ramas acum,este o candeluta care arde neincetat si o crucitza mica din lemn aflata intr-un cimitir rece si trist. ATAT!
Gata ca iar ma apuc de bocit si numai ce ma potolisem.
Va doresc sanatate si multi pupici voua si copiilor vostri!


MONICA mamica ingerasului DENIS CRISTIAN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte.

Ani, multumesc, as vrea si eu, dar... se pare ca sistemul meu de imunitate e .... grav lovit.

Alina, bine ca sunteti bine... Si eu am ramas tot numai cu bunica....

Monica, cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un control, sa-ti spuna un specialist cand poti sa mai faci un bebe. E greu, e tare greu, dar cu voia Celui de Sus veti reusi.

Noi, tot cu tusea.... la Stefy ceva mai putin as vrea sa cred. Pe mine m-a lovit de ieri si o stomatita, asa ca de azi nici nu mai mananc....In rest toate bune. S-a acomodat cu Moni... adica cu mama mea, sa vedem cum va fi cand are sa plece.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neata,Lacramioara multumesc de cafea
N-am mai intrat de ceva timp si vreau sa urez, cam tarziu, ce-i drept, Bianca, sa cresti mare si sa fii sanatoasa
Alynta o si tie sa-ti aline durerea pierderii bunicului
Emma am vazut ca vrei un control la un ortoped. Iti pot recomanda un medic bun, scolit in Iasi, insa lucreaza in Moinesti. In Iasi clinica de ortopedie stiu ca este doar in cadrul spitalului de urgente si-s super aglomerati. Revin dupa amiaza cu nume de doctori buni din Iasi, ca acum am un lapsus, neuronul e obosit...Dar ce ai patit la genunchi?

Monica, bine ai venit la noi, la DD sa-ti dea putere sa treci peste acest necaz. Un medic bun in Iasi este dr. Mihalceanu, chiar daca nu-i profesor, inca, este un medic cu experienta, foarte aglomerata, uneori mai expeditiva, insa monitorizeaza foarte bine sarcinile cu probleme.

Mergi la inceput