*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Heloo!
Yupiiiiii, a inceput si Sufletica sa mearga , intai timid in pat si apoi mai binisor. Am filmuletul cu primii pasi, o sa-l pun indata!

Naty, sanatate randunoiului, nasol ca simti ca te ia si pe tine. Numai de n-ar lua si Iulia...

Am aflat ca Razvanelu' nu-si face temele calumea la mamaie asa ca miercuri il aduc acasa sa lucrez eu cu el!

Revin...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

nici noi nu suntem f bine...nu stiu ce are Sam ca nu mai vrea lapte deloc!cum ii pun tetina in gura,o da imediat afara si incepe sa tuseasca..de fapt,cand nu vrea sa pape ceva incepe sa tuseasca,si sa isi faca rau sa vomite!ma da gata!ce o fi in capul lui???in fine,bea la ceai de sparge,nu mananca mai nimic....si e miorlait!am fost la dr cu el,si a zis ca ii ies molarii!si asa e dupa boala,nu vrea nimic de mancare!mi-a zis ca daca pana vineri nu mananca,sa am duc din nou..e tare aiurea,ca el era asa papacios,si acum nu vrea nimic,imi da cu mana peste lingura..tare frustrant!

Naty,frumoasa Iulia in rochita!si voua multa sanatate!si eu cred ca mai degraba e o indigestie....off!
Cuscra-!nici al meu nu ma ajuta la facut laptic noaptea..nici nu i-am cerut,nici nu s-a oferit!dar la cate are pe cap,vreau sa se ohihneasca bine noaptea!
Tonic,uite ca am luat-o pe urmele voastre cu nemancatul.
Cata,cum e cu 2 copii acasa non-stop???cam greu,nu??si pe noi ne zapaceste David.mai nou intreba unde il ducem in vacanta asta??
oare sa ii dau si eu lapte de vaca???ma bate gandul.dar o fi bine acum,dupa ce a avut varsaturile?????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara!
Of...nu mai pot sa respir...si mare lucru nu am facut ...de fapt n-am facut nimic
Dimineata am fost la cosmetica , m-am epilat total si peste tot pe unde era par , pe cel din cap l-am tuns nitel la varfuri si m-a intins Nina cu peria. AAA, Tuchi, pe coafeza/cosmeticiana mea o cheama Nina . Miercuri m-am programat la un tratament facial
Apoi am fost pana la mama si apoi acasa. Copiii erau hraniti, dormiti, jucati, casa curata ...ai apoi am stat la recuperari...ca aveam o gramada de citit din urma!
Maine vin perdelele, iar gaurim, bormasinarim pe-aici
Aa, si maine dimi am programare la gineco pt. culturi de col si pap's.
Cam atat!

Sa va zic ce succes am avut aseara cu astia mici! la 10 a adormit Stefu, frumos, fara fitze, apoi la 11 a fost randul lui Vlad, a stat la mine in camera la poveste si laptic si apoi tiptil in pat la el. Au dormit neintorsi! s-au trezit la 9 dimineata amandoi I-am auzit cum se hlizeau si Vlad a rasturnat un cos cu jucarii si ii dadea lui Stef in pat sa se joace

Acum: am vazut pozici frumoase cu Iulia si cu Iris.
Urez si eu sanatate multa lui Tudor, lui Sam si David, domnului inginer sa se faca bine! si restul bolnaviciosilor...ca i-am uitat...

Si LMA tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi!

De Kya mai stie cineva ceva?? sorooo, ce faci?

Mi-a placut cum a povestit Ursulica , foarte tare! pe Cristinica eu o admir tare de tot si nu vreau nici eu sa ia o pauza, si inca o data le compatimesc si eu pe fetele care se chinuie cu piticii, daaaarrr, o sa va fie dor de toate astea, ca trec si se uita repede! Ei sa fie sanatosi si veseli, ca mami si tati vor avea timp de recuperari!! nu-i asa Clau? (ma refer la somn, la odihna si de ce nu...si alte alea )

Dar pe Mimo n-am vazut-o....helauuu??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Tuchi, pup capsorul surubelului, sper sa nu se fi lovit prea tare!

Simo, , as zice sa mai astepti putin cu laptele de vaca la Sam, el abia ce-a scapat de varsaturi, cred ca e inca sensibil. Nu stiu, zic si eu...

Marina, imi pare rau ca si puiul tau e bolnavior.

Zozelici, si aici frigulet tare azi. Vreau calduraaaaaaa!

Bubule, unde esti mami?

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Bravo,Sufletica
mai ,Clau,Razvanel e in vacanta!lasa-l mai incet cu temele acum ,ca doar e baiat destept!
Zoze ar fi fost frumos sa fie cu 2 linii
Cata,pe nasul Surubelului

Mergi la inceput

Pai Simo, e tema de vacanta, nu ca as lucra eu facultativ cu el. Le-a dat la romana 31 de exercitii pe caiet! Mult rau pentru ei cat sunt de mici si doar o saptamana de vacanta!

Uite ca a aparut si Bubu pana am scris eu mesajul. Felicitari pentru noaptea frumoasa a baietilor. Sa o tina tot asa.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

paradoxal,la noi a fost destul de cald azi
Da,Clau,o sa mai astept cu lapticul de vaca!
Oana,sa iti fie de bine rasfaturile!ce bine,ca Stef doarme asa de bine noaptea si ca nu il trezeste pe Vlad!si ce frumos povestesti cum se joaca ei,parca ii vad pe ai mei!
chiar,Simo-Mimo???pe unde umbli??
Nici noi nu am platit vreun avans pt petrecerea de 1 an...faza nasoala e ca in 1 ,nu pot veni nasi lui Sam.si o sa i-o tinem sambata,in 28.sunt cam suparata,dar nu am ce face.asta-i viata

Mergi la inceput

AICI primii pasi si cateva pozici noi de Sufletica!

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

AICI primii pasi si cateva pozici noi de Sufletica!

Sufletica si Gurita!
! merge asa de bine pe pat
ce mumoasa e Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salut!

Tudor e mai bine. nu mai face injectii, i-a dat suspensie in continuare...a si mancat putin azi si nu a mai vomitat

azi cand am mers la medic s-a uitat aia cam chiorash la mine si a zis ca e rahitic si sa-i dau cipcal non-stop, desi acum 2 luni tot ea mi-a zis sa-i dau 15 zile si 15 pauza, asa cum am si facut de 2 luni incoace...acum a zis sa-i dau dimineata si seara calciu, la pranz vitamine...plus antibiotic la 12 ore...sper sa vrea sa deschida gura...plus ca are o vanataie sub un ochi ca s-a lovit cu o jucarie ...cand i-am mai zis ca azi-noapte avea temperatura 36.1 s-a uitat la mine ca la nebuni...cred ca e convinsa ca il culc in balcon...

ma duc sa ma intind langa pui, ca sunt la CM si nu ma simtesc prea bine

va

ps: tuchi, la ce varsta l-ai trecut pe Seb pe lapte de vaca? ca mie parca mi-e teama...si e cumparat, la punga, sau de la vaca-vaca?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput