*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (203)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce liniste e pe aici...
Pidana, nu stiu cine ti-a zis prostia cu vena cava de recoltat, dar oricum e prostie. Copiilor li se recolteaza identic cu adultilor, doar ca e mai greu de gasit o vena buna, ca-s mici, dar cine se pricepe gaseste.
Fratele randunoiului e si el bolnav, a venit de la munca mai devreme...Maxinne m-a sunat ca crede ca si pe ea a prins-o ceva...E clar, cineva la petrecere a avut un carcaiash al naibii rau. Doamne ajuta sa reziste Iulia!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

naty, sanatate sotului si sa stea boala departe de tine si de Iulia.

adrianadana, bafta maine la control

stela, nu m-as baga dar tare ma mananca sub limba sa spun ca facutul laptelui noaptea se imparte 50-50 cu sotul...ca deh, si el a fost acolo cand a fost conceputa Tea.

tuchi, sper ca ti-a placut ce raspuns cu "quote" ti-am dat...de mare precizie...sa nu imi ceri sa o mai fac o data ca nu reusesc. Era acolo si o intrebare...cum e cu ghimpele din corazon? Iti doresc o Ilinca super extra cumintica...zic eu ca nu te va chinui prea tare...ca doar e in vacanta ..se odihneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

naty, sanatate sotului si sa stea boala departe de tine si de Iulia.

adrianadana, bafta maine la control

stela, nu m-as baga dar tare ma mananca sub limba sa spun ca facutul laptelui noaptea se imparte 50-50 cu sotul...ca deh, si el a fost acolo cand a fost conceputa Tea.



Gecko, multam, dar pe mine e clar ca deja m-a "luat", a inceput sa curga si nasul...Tata cica si el e bolnav...La naiba!
Cat despre ce-i zici Stelei...sunt tati si tati si astia-s mai diferiti ca mamele. Eu nu am considerat de la bun inceput ca e cazul de 50-50 atata timp cat sotul a doua zi merge la serviciu iar eu, obosita sau nu, raman acasa...Cand insa si mama incepe serviciul atunci da, lucrurile se schimba complet!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut si eu!

Cristina, nu m-ai iertat?

Noi suntem bine, am fugit de la gradi sa ma duc sa dau avansul la restaurant pentru petrecere si am ramas acasa, m-am jucat mai mult cu David, i-am facut papa bun, a dormit si acum ne jucam iara. Eu am o tuse magareasca ingrozitoare care nu ma lasa sa dorm dar sper sa treaca si asta cu Prospan.

David e tot mai smecher pe zi ce trece si mai nou aduna floricelele de porumb care imi cad pe jos si le haleste, normal. Ieri nu i-a placut mancarea pe care i-a facut-o mama (legume cu carnita, dar cine stie ce-a mai pus ea acolo) si a scuipat-o pe toata, asa ca neavand lapte praf si doar o sticla de lapte de la sursa - vaca socrilor- abia fiert, i-am dat sa vad daca vrea si a baut cu placere. I l-am amestecat cu apa, ca mi-a fost frica sa i-l dau asa concentrat. Azi dupa masa de pranz i-am dat din nou si a baut 60 ml, de data asta fara apa. E bine asa, cata, nediluat??

Asa ca m-am gandit dimineata sa-i dau lapte de vaca si seara lapte praf, pentru inceput... Deci am facut inca un pas...

Cuscra, ce e acolo la voi??? Sa va faceti bine, da??

Ioana si David, cel mai scump martisor



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor !

Nu am mai putut intra aici nu stiu din ce motiv si a trebuit sa ma inscriu din nou. Pana am reusit eu sa-mi fac timp sa ma reinscriu nu am mai avut net. Si asa imi pare rau ca nu am apucat sa le urez si eu IULIEI si lui SEB, LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NOROC ALATURI DE PARINTI !!!

Acum nu mai am timp sa citesc tot din urma, dar vad ca s-a starnit o discutie aici (care din fericire s-a terminat cu bine) despre lasat copiii sa planga , daca am inteles eu bine si sper sa nu o fi starnit-o eu cand va spuneam sa-l las pe Iorgos fara sa-l tin tot timpul la san.

La noi a venit sotul in we si Iorgos a dormit intr-o noapte de la 9:30 seara pana la 7 dimineata. Asa de tare m-am enervat ca eu in noaptea aia nu am putut dormi deloc pana dimineata Aseara cand am ramas iar numai noi doi a revenit la programul lui . L-am pus la san de 3 ori cate juma de ora ,in rest, cand se trezea il lasam in patut. Ii dadeam apa , daca vroia, si il mangaiam pe spate ca si cum i-as fi facut masaj. Asta il mai linistea un pic. Plangea dar mai marait, nu f tare.
De cand incerc sa mai reduc tzitzi de noapte , a inceput ca traga de mine sa-i dau ziua. Si daca plec de acasa sta langa usa si plange si nu il poate impaca nimeni
Eu sunt sigura ca-i lipseste tati si ii e frica sa nu ma piarda si pe mine. Pana acum Ioanna era cea care vroia doar la mine si in brate, acum vrea si el numai la mine in brate, numai eu sa-i dau sa manance , etc.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LMA pt toti puii sarbatoriti ieri si azi!
Sanatate pt cei bolnavi, mari si mici si spor la invatat fetelor studioase. Pt mine e un mister cum reusiti sa va mai concentrati cu atatea pb. Sau poate sunt eu mai baba si mi se termina neuronii.
Gecko, ms mult ca mi-ai pov. sit. voastra. Nici eu nu-l fortez cu mancarea, dar mi se rupe sufletul pt. ca a slabit tare, imi vine sa plang cand il iau in brate. Se cunoste si cand merge, nu mai are aceeasi siguranta, nu mai are forta, are mom. de moleseala...si peste toate nu stiu de la ce e! Nu e racit, copro a iesit neg., inf.urinara descoperita intamplator nu cred ca e cauza pt ca oricum e sub tratament. Astept sa termine antibioticul si sa vad cum se manifesta.
azi a dormit aproape toata ziua. a luat dim cateva lgt de piure de fructe bio de la Hame, preferatul lui, ca am lasat si regimul ca oricum scaunul e moale dc papa doar san.
Tu cum ai reusit sa treci peste per. asta? Al meu nu a fost un mare mancacios, dar 3 mese solidde pe zi erau, indif. cat de mari/mici erau portiile pt. ca a crescut constant, se apropia de 10 kg inainte de episodul asta, acum mi-e frica sa-l pun pe cantar.
Eu am avut pb cu Antonia, fetita cea mare, s-a nascut mica si nici nu a luat in greutate grozav, nu a fost prietena cu mancarea, ma bucuram ca bb nu e asa. Acum zilele mele de cosmar au revenit. Dar ea macar era slaba, nu slabise, si nu-mi aduc aminte neam ce si cum manca inainte de 1 an, parca mi s-a sters memoria stiu doar ca preferam sa ma bati cand venea ora de masa: era slaba, nu manca, nu crestea, toata lumea ma oprea pe strada cu diverse sfaturi care mai de care mai pricepute...
Sper sa treaca si sa-si revina bb si sper sale fie bine tuturor puilor mari si mici.
Luny, mult succes cu intarcatul. Eu stiu cum e, din cauza pb cu mancarea i-am dat Antoniei san pana la 2.6 ani. De fapt dupa 2 ani a inceput sa manance cat de cat normal, bea si lapte cu cana, dar tzitzi era de alint. Daca poti, esti hotarata si ai ajutor, nu ai pb cu mancarea la bb, acum e mai usor decat va fi mai tarziu. Eu m-am dat cu pelin pe piept, era amar ca fierea si tzitzi neagra si pansata ca "avea buba"dar fata tot plangea cu disperare. N-am avut cum sa fac sa stea cu altcineva si a fost cumplit+ sot nervos ca de ce urla copilul, ca tb sa o intarc mai demult...etc. Fara ajutor e greu, la noi a durat vreo 2 sapt cu plansete sfasietoare, cu cosmaruri, se trezea noaptea si vroia ba ou prajit, ba afara, ba sa plece tati din casa...chin mare a fost. Cred ca la varsta mai mica se pot consola mai usor, mai ales daca poate sta cu altcineva cateva zile. Nu vreau sa te sperii, doar sa stii ca te inteleg, mai ales ca si bb al meu e tzitzodependent si uraste bibe, iar de suzi nu mai stie de la 2 luni. E adevarat ca pana la 6 luni dormea noaptea rupt. ii dadeam eu sa pape o data pe noapte ca-mi exploda sanul, dar nici nu se trezea. De cand au inceput dintii, s-a dus fericirea...Acum insa trec si peste asta gandindu-ma ca fara san n-ar fi mancat nimic si astept vremuri mai bune pt. intarcat sa nu-l zapacesc de tot.
Hai ca m-am lungit prea mult, sunt cu bebe adormit in brate si abia-l mai tin, merg sa ne intindem in pat.


catalina, mami de Antonia 07.04.2000 si David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

revin dupa o pauza indelungata, dar justificata.
LA MULTI ANI MICILOR COMORI, IULIA SI SEBI!!! sa fiti sanatosi, frumosi, ascultatori si cum mai vor parintii vostri!
Naty, abia ce s-a facut bine Iulia, multa sanatate, e grav daca sunteti toti... poate scapa Iulia, tare rea e viroza asta...
am citit azi atat de multe capitole ca nu mai stiu ce voiam sa mai spun. Mihnea e si el racit, dar doar atat, stranuta si ii curge nasul rau. ce ma enerveaza pe mine e ca, n-a racit cand venea cu mine la gradi si il acostau copiii, a racit acasa... sau poate la plimbare...

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

helau!

Naty, am admirat si eu printesica la 1 an, foarte frumoasa si eleganta!
cat despre ce a ales....prevad o pasionata de calatorii, va picta probabil locurile pe unde va umbla si va scrie despre ele! e bine asa??
sanatate randunoiului si celorlalti invitati! Eu cred ca buba a fost ceva din mancare...oricum nu are importanta, iulia sa fie bine si tu in putere sa ai grija de ei!

Gecko, m-am uitat ca nebuna la mesajul tau cu quote, dar n-am vazut nik scris! am crezut ca mi-ai scris ceva cu alb, am selectat...nik!

Ghimpele e bine, Surubelul e in forma maxima, face prostii la greu, nu mai sade deloc in fund sa se joace!
De 3 zile plimba o lingura de lemn prin casa, cu ea se joaca, cu ea mananca, bine ca nu doarme cu ea!
Termometrul in fund nu l-am mai bagat ca e manevra extrem de dificila.
Si imi amintesc ca m-ai intrebat daca si urla la schimbat....da, urla de cum il pun in pozitia culcat pe spate!

Ii dau diverse lucruri sa ii treaca sau ma ajuta Ili care il tine cu forta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,Dana,acum..sper sa nu spun vreo prostie(prea mare)..Luati in onsiderare 2 aspecte-sunt blonda si..si ce mai conteaza?!! Cred ca ori Danei nu i s-a explicat bine..ori..nu stiu de unde confuzia,dar poate era vb. ca o sa-i recolteze din sistemul venos-cav superior..Poate la asta se referea cine ti-a explicat. Cand zic sistem venos cav superior,ma refer la venele de la plica cotului(mai rar la copii),venele de pe fata dorsala a mainii,venele antebratului..Tin minte din stagiul de la pediatrie ca preferate erau venele de pe fata dorsala a mainii si venele sistemului cav inferior..Nu dati cu rosii..ca nu mi-a placut la pediatrie,erau numai nespalati la Sp.de Urg. unde mi-am facut stagiul..si chiuleam multMi-e rusine..da' asta e!!Poate de-aia lucrez cu batranii-pedeapsa!Sa te tii ce e si acolo

Adriana ma bucur ca-i bine puiul!Poate ne vedem si noi odata,ca nu suntem la mare distanta!

luny-mai cotropesc si eu netul dupa solutii si daca gasesc ceva intresant iti prezint..cine stie?!

Naty imi pare rau ca sunteti atinsi-sper sa nu ajunga la Iulia,purtati masca daca e nevoieSanatate multa!

gecko-din punctul meu de vedere-ai mare dreptate!Noi asa am procedat din prima secunda..stiti voi..scutecul pus invers in maternitate

Ioana vad ca v-ati rasfatat azi-bravo Voua v-au cerut avans la restaurant?Noua nu ne-au cerut nimic..Vorbim de petrecerea de 1 an,nu..ca eu iar m-am tampit?!

Raluca va tin pumnii sa razbitiOff..mititelul de el..

tonic!

Marina imi pare rau ca a racit si MihneaN-ai ce face..decat sa pastrezi nasucul cat mi curat-ser,apa de mare,BB..Sanatate muuulta,multa

Noi am fost afara,e un ger..Brr..L-am ambalat bine pe PTC(pitic),am dat o tura de blocuri gri,frumoase si acum doarme dus!Astept sa se trezeasca sa-i dau de mancare si apoi sa mergem sa dam de mancare si la catei,la casa
Eu sunt cu CM..IACS! Sa va mai spun ca luna asta m-am testat?! Ma speriasem,trecusera 34 de zile de la ultimul CM si.. Mi-a placut totusi mirosul de barza



Ela,mami de sufletel blond!!
Am pornit pe drumul vietii!! (26.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ioana, lui Seb i-am dat cam de 2 ori laptele de vaca amestecat cu praf si apoi direct, nediluat.Poate intr-un fel as fi vrut sa fac mai lina trecerea, dar mi se terminase cel praf, bani nu prea aveam in acel moment si....asta a fost!
Nu stiu daca e bine sa-i dai doua tipuri de lapte ca poate prefera numai unul si atunci sa nu iti faca probleme...insa la ce copil model e David s-ar putea sa nu ai probleme!
fug ca tocmai a dat Seb cu nasul de calorifer!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput