Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
Nikoleta20 spune:
iar am mancat cat pt toata familia...si acu imi fac mustrari de constiinta...dar ce?sunt si eu mica si mancacioasa...![]()
maine revin cu o noua serie de pozici l album,sa vedeti ca si eu eram slabutza si sepsy in tinerete
...va pup pe toate si ma bag in patuk caci am incheiat fastuasa masa,ce...recunosc
a fost gen fast food,doar k a fost facuta de mine in bucatarie(cartofi prajiti,piept pui fript,cascaval pane,ciupercute fripte cu branzica,si muuuulta salata de pui cu morcov si telina si...maioneza
)...am adaugat si cireasa de pe tort...un maaaare pahar de pepsi twist...inconstienta,nu????dar nu cred k se moare din asa ceva...asta e...decat fructe si legume pasate si tot 70kg,mai bn pap c imi place k tot aia e...si bb dk nu ii place....sa pape la restaurant in seara asta![]()
daca mai spun k am in frigider si o tarta cu cirese...si msi ales k nu stiu dk sa indraznesc sa o gust...k nu ma mai opresc sigur...
asa mi-ar trewbui...
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
as inceput agitatia in burtica...o fii de la lamaia din pepsi twist...k am auzit k provoaca agitatie lui bb
![]()
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
inapreda spune:
Florinela, Monnvas, Sasha
multu' de instructiuni 
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
adirys21 spune:
Monnvas hai ca mai e putin.Bravo..ce fata constiincioasa
Nikoleta...da tu vrei sa ma faci sa ma apuc de gatit la ora asta cu meniurile astea?
Florinela esti asa draguta...mai ales in pozele cu florile 
Eu am vizionat filmul Schimbul ...tare interesant...m-a tinut cu sufletul la gura.
Acu ma pun si eu in pat..poate reusesc sa adorm.
Pupici la burtici si o noapte linistita va doresc.

34+
Andrada Teona
Nikoleta20 spune:
adirys...nu am aseenea intentii si nu le recomand nimanui...k nu cred k mai e vre-una asa zurlie k mine sa gateasca la ore din asea nocturne...eu la 12 am stins focul la aragaz...si nu k am fost puturoasa ziua,dar atunci mi s-a pus pata
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
inapreda spune:
Miine pun si eu pozici. Deocamdata, v-am admirat pe voi: sinteti tare frumoase! 
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
Galushca spune:
Daca tot m-am trezit la 4 la pipi, m-am gandit sa mai citesc putin pe aici :D
A, va rog, trimiteti-mi si mie parola de la contul comun.
Vorbea o fata despre laptele de vaca - nu stiu cat e de bun, pana cand a aparut Nestle cu laptele praf, multi bebelusii aveau doica. Compozitia laptelui difera major de la o specie de mamifere la alta (am citit ca daca intr-adevar Romulus si Remus ar fi fost alaptati de lupoaica, ar fi murit de nu-stiu-ce boala renala, ca laptele de lupoaica contine mult mai multe proteine decat cel de om). Stiu ca au fost multe campanii care ziceau ca laptele de vaca e facut pentru vitelusi :) In sensul asta, mi s-ar parea mai ok sa dam lapte praf lu bebe, daca nu-i cale, macar e facut sa semene la nivelul compozitiei chimice care se poate reproduce. La noi, lipsa aportului de imunitate adus de laptele de mama se compenseaza prin igiena, problema numarului mare de copii care se imbolnavesc grav pentru ca primesc lapte praf si nu san apare in tarile foarte sarace.
Dar nu ma pricep prea tare la subiectul cu lapte praf, nu am facut niciodata un biberon cu lapte
, ne-am descurcat cu ce a dat mama natura vreo 2 ani si 3 luni. Si acu asteapta sa vina iar laptele si eu sunt intr-o mare buda, ca, rational, nu i-as mai da, dar am asa un impuls sa o mai las si pe cea mare sa pape. Tati zice ca-s dusa, si are probabil dreptate. Help!
Fetele care sunteti in Franta, va recomand sa cititi Marie Thirion, L allaitement, mi s-a parut o carte foarte utila, desi am citit-o cand piticuta mea avea peste 6 luni si partea practica o facusem deja..
pupici pe burtici
pisigri spune:
Neatza tufetele, si bafta pe la examene daca nu le-ati terminat pina la ora asta !
Nikoleta, am ris de tine azi dimineataaaa.....bine fata draga, da tu cu astfel de meniu la 1 noaptea mai indraznesti sa deschizi gura apropo de kilograme??
anamariame, m-am prins; avem saltele diferite pina la urma, ca io m-am enervat cind am auzit de cocos...poveste lunga...
azi dimineata am citit un articol intr-un numar mai vechi (ian 2009) din jurnalul national, cum ca dupa o testare facuta la nivel national, 55% dintre elevii de 15 ani nu sint capabili sa citeasca cursiv si sa inteleaga un text de 250 cuvinte....asa ca m-au palit o multime de intrebari, cum sa fac eu sa-i placa cititul copilei...ca io am invatat sa citesc inainte de a merge la scoala si daca aveam o carte in mina nu-mi mai trebuia nimic, nici mincare nici somn...si astia auzi, la 15 ani !!! nu se pricep sa citeasca....
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
dyana27 spune:
neata fetele
eu am niste neeeeeerviiiiiiii de nu va puteti imagina. am fost dimineata sa-mi fac analiza de hiperglicemie provocata (testul de toleranta la glucoza). am inceput cu medlife unde o fatuca m-a inregistrat, m-a bibilit si cand sa ma trimita la recoltare vine o fata palida care zice ca nuuuuuuuuuuu, vrea bilet de trimitere de la ginecolog. pai care bilet nene, nu auzi ca nu am, ca doar am dat telefon si v-am intrebat

; e, dupa lungi discutii am renuntat, ca nu am avut cu cine sa ma inteleg. mi-am recoltat secretiile pentru streptococ B, macar sa scap de ele, ca nu era nimeni la coada si nu m-au dus cu zaharelul cu programarea. evident ca si aici, o asistenta dragalasa ea asa, dar.......... total nepriceputa nene- la un moment dat i-am zis sa o ia mai usor, ca nu vreau sa scot copilu' azi

.
si dau telefon la medsana, le zic problema, ei draguti- nu-i bai, vino la noi ca aveam protocol standard de testare, nu trebuie bilet. ok, ajung acolo, ma inregistrez, stau 40 de minute la coada la recoltare (ziceai ca se da paine calda nu alta), stomacul chioraia intr-un mod![]()
![]()
de ma stia toata sala de asteptare, copilul dadea din labute in toate directiile

, in sfarsit intru si..........surpriza: cum nu aveti trimitere????????? 

vai de mama mea, cum am plecat eu si de acolo cu coada intre picioare si pliiiina de toti..carcalacii pe creieri
.
sper sa aveti o zi mult mai buna decat mine.
cel mai tare ma oftic pentru ca am avut o noapte bestiala, am dormit neintoarsa, nici pisu nu mi-a trebuit si ce as mai fi dormit dimineataaaaaaaaaa

diana
30+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
PetraTudor spune:
Dyanna27, iti raspund cu intarziere pentru ca ieri nu am intrat pe net si acum incerc sa recuperez ce s-a scris. Eu am mop H2O si nu este extraordinar, in sensul ca lasa foarte multe umezeala. Si nu din cauza lavetelor de unica folosinta pe care trebuie sa le umezesti tu inainte sa le fixezi, chiar si lavetele refolosibile reactioneaza la fel.
Dar daca nu te deranjeaza chestia asta, e OK. A, si sa stii ca nu are al meu o problema, chiar ieri vorbeam cu o prietena care i-l cumparase mamei ei si se plangea de acelasi lucru.
Cat despre poze, eu am avut link la semnatura, acum l-am lasat doar la profilul personal.... mai fac un cont si pe Picassa?
Oricum va anunt cand mai pun poze, sper ca astazi, asta pentru ca am facut ieri unele dragute, a fost ziua sotului
...stiti, eu sunt cea cu sotul gravidut, remember?
Chatonel, subscriu la parerea ta vis-a-vis de nasterea naturala, alaptat. Fara aruncat de rosii, dimpotriva 
33+ cu