Ce hobby-uri aveti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

si mie imi plac enor filmele si e o adevarata placere sa vad un film bun, nu orice gen, dar eu asa avea nevoie de o camera izolata fonicsi de o dadaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

mie imi place sa scriu .... si sa calatoresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

cele 2 mari pasiuni ale mele sunt Fotografia si Caii , apoi imi palce sa merg mult in muzee sau expozitii , teatru , muntele ,opera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

felicitari celor care au hobbyuri si se tin de ele
si mie imi place sa pictez si sa desenez dar nu prea mai am "chemare" pt asta, in schimb, mai nou, margelesc, fac bijuterii din pasta de modelaj....e super fun, oricum sunt pasionata de bijuterii si accesorii
chiar am o zi pe saptamana (impreuna cu o prietena) in care ne vedem si bricolam deci cel putin o seara pe saptamana ne-o acordam hobby-ului

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si eu lucrez goblen!Ma relaxeaza!

Insa nu pot lucra tot timpul,imi rebuie o anumita stare de spirit s-o fac!Acum n-am mai pus mina pe el(pe goblen adica)de vreo 2 luni!

Cred ca este "un fel"de a elimina stressul de fiecare zi!Pe mine goblenul m-a "scapat"de o mare depresie!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Si eu lucrez goblen!Ma relaxeaza!

Insa nu pot lucra tot timpul,imi rebuie o anumita stare de spirit s-o fac!Acum n-am mai pus mina pe el(pe goblen adica)de vreo 2 luni!

Cred ca este "un fel"de a elimina stressul de fiecare zi!Pe mine goblenul m-a "scapat"de o mare depresie!

Dana

Subscriu, tiza mea Si pe mine pictatul m-a scos dintr-o stare proasta rau in care ma tot adinceam....de fapt, Dumnezeu mi-a dat pictatul si asa s-a intamplat.

Din pacate, si eu nu am mai facut (aproape) nimic de vreo 2 luni, acum vara parca e mai greu sa ai starea "aia". Insa mi-e dor sa pictez si cred ca am sa reiau cat de curand preocuparea asta, mai ales ca am strins ceva idei si sunt nerabdatoare sa le pun in practica.

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

felicitari celor care au hobbyuri si se tin de ele
si mie imi place sa pictez si sa desenez dar nu prea mai am "chemare" pt asta, in schimb, mai nou, margelesc, fac bijuterii din pasta de modelaj....e super fun, oricum sunt pasionata de bijuterii si accesorii
chiar am o zi pe saptamana (impreuna cu o prietena) in care ne vedem si bricolam deci cel putin o seara pe saptamana ne-o acordam hobby-ului

AJUTATI-L PE SEBI

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo

Imi place cum "margelesti" Lilina! Frumoasa preocupare dar cere muuulta rabdare si timp. Eu una cred ca as renunta dupa primul sirag
Am vazut site-ul sunt tare dragutele, merge treaba? Se vand? (presupun ca nu se poate trai din asa ceva (ca si cu pictura) in schimb macar sa iti scoti banii de pe materiale).

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

banii de pe materiale ii scot desigur, in plus reusesc sa imi opresc si eu cateva pt mine si pt prietene, la diverse ocazii, deci merita, eu un hobby care pe mine m-a prins

si eu am facut goblen, imi place f mult sa cos
pacat ca nu se poate trai din asta, ca as face-o cu maaare placere

a ...si mai imi place sa sofez nu stiu daca-l pot numi hobby

WOWO DANAAA, am vazut pozele cu picturile tale, sunt incredibile, minunate, sincer mi se par reusite !!!! bravo

AJUTATI-L PE SEBI

Mergi la inceput

Lilina multumesc frumos de aprecieri!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

in primul rand munca mea este ca si un hobby - grafica publicitara.

pe langa asta pot adauga fotografia, modelajul din diverse paste, aplicatii din fetru, pictura pe diverse suprafete (hartie, lemn , sticla).

iar cand sunt bine dispusa ma apuca bucataritul, cel mai mult imi palce sa coc painici.

am avut o perioada cand faceam goblenuri dar parca nu mai am rabdare.
oricum e nevoie de timp pentru toate acestea

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput