FIV 212
Raspunsuri - Pagina 9
betty78 spune:
Florela dar temperatura bazala cat este?....eu am masurat-o intotdeauna dupa ET si a fost in jur de 37'0 pana la 37'2....poti sa incerci si tu.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
KITTA spune:
Catalina2307pai poate vin si eu, ca doar suntem vecine in cartier! Se da petrecerea seara ca dimineata io lucrez, nu-s ca Sheri fata calatoare prin sat ![]()
KITTA spune:
Cristinici eu cred ca te-am luat la FIV-uri
Daca ar fi sa numar toate incercarile ratate si intreruperile, numarand doar de cate ori am bagat hormoni in mine, inseamna ca urmatorul este FIV 8. Deci puteti sa ma treceti la veterane care nu s-au saturat de FIV. Promit ca la nr. 10 sa ma opresc. Apopos, stiu eu pe cineva persoana importanta intr=ale FIV-ului (nu dau nume!) care facuse 10 si de atunci am mai auzit colateral ca a mai incercat si tot nu se lasa, numai ca am pierdut eu numaratoarea. Deci, fetelor nu ne lasam!
Da, Cristinici mai am ceva la rezerva de stat! Cred ca frigiderul meu valoreaza mai mult ca al lui Sheri
Ca pe unde ma mai duc, il mai upgradez.
catalina2307 spune:
KITTA cu mare placere.
Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...
nusy spune:
Fetelor, am 10 cutii a cate 3 fiole de progesteron injectabil, din Italia ( Prontogest se numeste),de 100 ml fiola.Le-am luat cu 5 euro cutia de 3 fiole. Cine doreste sau are nevoie,sa-mi trimita PM. Au date de expirare cuprinse intre august 2009 si iunie 2010.
Nusy
19+ 
mami_vreau spune:
Buna dimineata fetelor!
catalina 
sheri esti tare! cum reusesti tu sa imi aduci zambetul pe buze!!! 
fetelor eu pe 11 feb trebuie sa merg la giulesti... voi fi in ziua 21... imi face echo si probabil imi va spune sa incep inhibarea (din cate am inteles)... trebuie sa ma pregatesc cu ceva? sa imi iau vreo injectie dinainte? diphereline se face la ore fixe?
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
catalina2307 spune:
mami vreau - in ziua 21 incepi inhibarea. Este indicat ca si injectiile de inhibare (dimineata) si cele de stimulare (seara) sa le faci cam la aceeasi ora. Cel mai bine este sa ai "stocul" pregatit si daca nu ai experienta in a te injecta sa iei "inhibatorul " cu tine si a face prima injectie in spital .(sa iti arate o asistenta). Succes.
andicu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Saliu saliu la evribadi! ..... Andicu sa-ti traiasca flacaul, mai va bagati la unul?Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Shery, ne mai bagam, dar nu sunt asa curajoasa ca tine, si mai stau pana la anul! fac si eu planuri si socoteli pt septembrie-octombrie 2010. Daca nu-mi conving consortul sa incercam mai devreme, adica primavara viitoare.
Multa bafta inca o data! tin pumnii pt un fratior Alesiei!

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
mami_vreau spune:
catalina multumesc mult de raspuns! se poate da si altceva pentru inhibare sau numai diphereline? fiind primul FIV, mi-as face provizii dar chiar nu stiu cu ce sa ma aprovizionez! Sa imi cumpar o fiola de diphereline inainte sau sa astept sa vad ce anume imi da profesorul si sa cumpar de undeva din zona? fetele care fac FIV la giulesti, imi puteti spune de unde imi pot face proviziile (inhibatoare)? le pot lua chiar de la giulesti?
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
catalina2307 spune:
mami vreau - eu am facut inhibarea cu suprefact.