FIV 212

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Sheri stiu ca pestele e bun, cateodata ii mananc si solzii.Eu astept luna care vine cand am programare la dr.Dracea ,am plecat de la Marinescu,eram si eu plictisita de vesnica intrebare,,care e problema d-voastra d-na?"
Adevarul ca era cam monotonie pe forum bine ca mai ne zici cate-o povestioara si inveselesti forumul
Ioanatugs ti-a spus Dracea ca ai mari sanse sa ramai natural.Ia fa tu un test ca cine stie
Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine.De ce nu se deschid unele titluri dupa prima pagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Scumpele mele, dragele mele, am intrat sa iau o gura de optimism. Dupa cum v-am spus maine voi face testul de sange, pana atunci: rabdare, credinta si ....inca un pic de speranta ca va fi bine. Azi imi fac program de vizita, merg sa-mi vad finutzul ca azi face 10 luni, pe seara ma uit la desene, ce mai : relax total( va dati seama ca in capul meu o sa fie un balamuc de ganduri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Multumesc mult catalina. In acest caz, cred ca nu voi cumpara nimic deoarece nu prea stiu ce anume! Si sper sa gasesc un loc de unde sa cumpar in apropierea spitalului.
florela eu iti tin pumnii pentru maine!
Curaj, fetelor! Trebuie sa reusim!!!!

Laura

"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mami_vreau: gasesti medicamentele si in farmacia spitalului, majoritatea fetelor de acolo le cumpara.Daca nu le au,am inteles ca e si o farmacie pe langa spital,prin zona.

Florela: bafta multa!

Iana:

Nusy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, am inceput inhibarea , cu diphe normal, si apoi cu menogon 3 pe zi (i-am spus profului ca asta am in frigider si a zis ca-i ok) si ma inhib pana pe 16 cand bag iar o vizita. Ovarele nu erau inflamate, deci nu am cinstita, adica cistita . A zis ca-i foarte bine ce am pe dinauntru, am iesit pe hol si am rugat0o pe Ana sa-mi zica unde pot sa-mi fac injectia. M-a dus intr-o salita, m-a urmarit cum prestez si a zis ca-s desavarsita. Si-am plecat.

Iana, pai la fel a ramas profu, intru, dau binete, imi spune sa ma sui pe capra, baga batu, dicteaza niste cifre, si apoi ma intreaba de ce am venit. Na, pt FIV, ca daca vroiam morcovi ma duceam la piata . Pac si tac, La revedere! Intepare usoara.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, dragele mele!
Am facut ieri hsg si a fost super ok, adica, nu am avut decat un disconfort, cand au introdus valvele si o usoara durere de burta vreo 15 min si apoi nimic. Am asteptat, cam 2 ore sa vina rezultatele si apoi m-am intalnit cu Dracea, care mi-a zis ca trompele sunt permeabile iar pe 10 feb, urmeaza, sa mergem din nou la bucuresti si daca totul este ok la echo, voi incepe tratamentul pe 14/15 feb. Abia astept!
mami_vreau, multa bafta! Sa fie cu reusita din prima!!!
florela, iti tin pumnii stransi pentru maine!!!
red]nusy[/red]

Tin pumnii stransi fetelor care au inceput injectarea si celor care urmeaza sa inceapa!!!
toate fetele!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fete dragi
Am trecut sa va salut, eu caut sa fac ceva nou in viata mea ca sa trec mai usor peste aceasta pierdere.
Laura , catalina, sheritra, mamivreau,Florela si toate fetele merci ca v-ati gandit la mine si ca sunteti alaturi de mine
treb sa ma duc la dna dr la control sa vad ce zice si ce ma sfatuieste in continuare , mai am 4 blstocisti congelati sa vedem cum vom face...
Florela te asteptam maine cu bhcg mare
Sheritra, parca e alta atmosfera de cand ai inceput sa scrii.
Lauraa, bafta multa sa ai incredere in dr Dracea e o profesionista ( si eu ca tine am facut primu fiv la medlife)
Catalina draga ce am eu nu se compara ce ai avut tu, sa te ajute Dumnezeu sa reusesti si sa tii copilul in brate.
Va pup pe toate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norocica spune:

Florela30 iti doresc ca Dumnezeu sa-ti daruiasca ce astepti tu mai mul in acest moment! Sa vii cu cel mai mare rezultat din ultimul timp!!

Mami_vreau,multumesc pentru primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, superrrr
Iana, in aceste 212 capitole s-a intamplat, ce-i drept mai rar, ca sa se deschida un capitol nou si sa nu se fii copiat complet prima pagina, iar moderatorii au inchis capitolul precedent si asa s-au pierdut link-urile respective.
Ce anume te intereseaza ca poate reusism sa le gasim?

14+

Mergi la inceput