LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

spumeg nu alta...copiii mei se joaca mergand in 4 labutze pe covor gros de 15mm, parchetul fiind din lemn si batut pe dusumea de 5cm iar baba de sub mine bate in calorifer! Nu trantesc ci doar se joaca fara ca eu de la birou sa-i aud....sa indrazneasca sa mai bata ca bat si eu...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Ignore, Baga-ti picioarele. Am fost mai daunazi la nasi mei care au 2 baieti maricei...daca i-ai fi vazut cum se mai aruncau pe podea...spune-i ce o asteapta mai tarziu si sa zica merci.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Vera s-a infiintat baba la usa...mi-a zis ca i se balangane lustra...degeaba i-am explicat ca nici macar nu alergau copiii, doar se invarteau in 4 labe pe covor...baba asta m-a reclamat cand m-am mutat si am demolat debaraua din pvc si au venit cei de la inspectia in constructii de mi-au dat amenda cat pt construirea fara autorizatie a unei vile...noroc ca in tara asta functioneaza si sfanta spaga...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

LA MULTI ANI ANA ILINCA!
LA MULTI ANI BIANCA ANTONIA!
LA MULTI ANI BIANCA!

Sa cresteti mari sanatoase, istete, norocoase si sa va bucurati parintii toata viata!

LauriciD multumim, stiam ca te gandesti la noi

Ginette uite aiciprezentarea, nu am avut timp sa o "anunt"

Ramo voi pune si pozici dar eu am atat de putineeeeee, trebuie sa le centralizez si apoi va anunt cu siguranta

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

SUPERB! M-a emotionat ff tare.

Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, hello!

Nu v-am parasit, cum se "credea" pe aici , din contra! Ma astept sa imi faceti galerie cand nasc, iar zuzele-pereche vor primi sms-uri de la mine (in caz ca se vor expedia toate, ca data trecuta cateva zuze nu au primit deloc, nici macar a doua zi).

Am vazut poze cu ditamai flacaul lui Carmen, sa-ti traiasca, a crescut mare si frumos!

Apoi Sofia, dulcica ca intotdeauna.

Si Adeluta noastra mergand, mi-au dat lacrimile.

Grati, nu le ratam taman pe-astea cu Dudu. E atat de frumusel si de haios in continuare, incat de fiecare data cand il vad, mi se lateste fata intr-un zambet.

L-am vazut, in sfarsit, si pe sotul tau in poze!!!! Ar trebui sa il vad mai des, ca le sta bine barbatilor tai impreuna. Iar Ozi... no comment!

Auzi, da' m-a terminat faza cu tinutul creionului bine in mana!

Vera, multumesc ca ma admiri, mie nu mi se pare ca e vorba de curaj, ci mai degraba de ceasul biologic care imi ticaie enervant in creieri. NU, acum chiar glumesc! Aveam de gand sa mai facem un copil, mi se pare incredibil sa fie cel putin 2 copii la parinti si as fi vrut ca diferenta dintre ei sa nu fie mai mare de 2 ani, ca sa nu fiu nevoita sa ma intorc la job doar pentru o luna, doua, trei. Si, am mai spus-o, prima incercare a fost si reusita!

Am vazut pozele de la party-ul vostru, pare-se ca v-ati distrat! Ce a ales de pe tava? Sau ai spus tu si nu am retinut?

Ioanact, bravo pentru primii pasi! La cat mai multi!

Marinela, pupam fetele! Voi ce mai faceti, ca nu prea ai mai intrat in ultima perioada?

Mary, da, eu sunt zuza in cauza, hehe! Mercic de urari, acum ma uit si pe pozele voastre! Eu zic ca a ales bine, nu degeaba e sora lui Dudu, designeri ii faceti pe amandoi! El deseneaza modelele, iar Daria le fabrica. Unicate.

Mamaaaa, poza clasica cu clopoteii nostri, super haioasa!

Cretulina ta a fost foarte frumos imbracata, pe masura anului implinit!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Vera s-a infiintat baba la usa...mi-a zis ca i se balangane lustra...degeaba i-am explicat ca nici macar nu alergau copiii, doar se invarteau in 4 labe pe covor...baba asta m-a reclamat cand m-am mutat si am demolat debaraua din pvc si au venit cei de la inspectia in constructii de mi-au dat amenda cat pt construirea fara autorizatie a unei vile...noroc ca in tara asta functioneaza si sfanta spaga...

Bag-o in... cutiuta cu oameni sariti.:)

Vera, mamica de

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ce bine vad de pe tel pozele din flickr
am vazut poze cu Tudor si Ozana, ce frumosi sunt!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ne-am intors si noi, furam pe afara ca e soare si frumos, cald daca nu sufla vantul rece.
Da am stat vreo 2 ore, l-am dat pe pici in leagan, l-am dus in parc sa se plimbe singur si ne-am intors ca purceii.Ca bineinteles ca numai acolo cadea unde era noroi.
Nu-i nimic, stiti voi vorba aceea: Murdarirea este buna!

Vera multumesc ca ai pus linkul din nou.
Sunteti tare fumosi toti patru, Vladut are niste ochi de te termina, si Iulia la fel, o sa cam aveti de furca cu baietii.

Grati chiar ca tine creionul bine.www.flickr.com/photos/23738993@N08/3247584532/in/photostream/" target="_blank">Aici se vede cel mai clar.Super!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Vera, multumesc ca ma admiri, mie nu mi se pare ca e vorba de curaj, ci mai degraba de ceasul biologic care imi ticaie enervant in creieri. NU, acum chiar glumesc! Aveam de gand sa mai facem un copil, mi se pare incredibil sa fie cel putin 2 copii la parinti si as fi vrut ca diferenta dintre ei sa nu fie mai mare de 2 ani, ca sa nu fiu nevoita sa ma intorc la job doar pentru o luna, doua, trei. Si, am mai spus-o, prima incercare a fost si reusita!

Am vazut pozele de la party-ul vostru, pare-se ca v-ati distrat! Ce a ales de pe tava? Sau ai spus tu si nu am retinut?

[Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Creata, crede-ma ca si eu tot principul asta il am(l-am avut) in viata. Unde-i unu e musai sa fie si al doilea si e bine sa fie cat mai apropiata distanta intre ei. Oarecum te-am confundat cu o mamica care avea inca 2 copii la 1 an dif si al trei-lea pe drum, tot asa de apropiat ca varsta, si m-am gandit eu... ce ar fi fost ca intre bb-ii mei sa mai fie unu...asta da curaj...nu mai stiu care mamica era...asa-mi trebuie daca citesc pe diagonala.

Vlad de pe tava a ales:
1. inel de aur
2. termometru
3. lingura

Interpretarea variaza si n am ajuns la o concluzie

Vera, mamica de

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

nu am putut vedea filmuletul cu Sofia din cauza tel,

M am delectat cu pozele Dariei, o dulce cu o fetisoara de vis!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

"LA MULTI ANI!" CELOR 3 FETE SARBATORITE ASTAZI, BIANCA, BIANCA SI ANA!! SA FITI FRUMOASE, FERICITE SI MANDRE-N TOATE CELE!

Eu continuam sa citesc si am dat peste mesajul scris de Laurici. Acelasi lucru e valabil si pentru mine, in ceea ce te priveste. Saru' mana de urari, acum ce-o sex o avea, creata si cu ochii verzi/albastri sa fie!!!!!

Grati si noi tot Moovy avem, e super fericita in el. Si daca il cumperi de la reprezentanta, cred ca e mai ieftin.

Eu mi-am spus parerea despre party. Nu cred ca o ora mai de dimineata e ok, tinand cont ca vin destul de multe fete din afara Bucurestiului. Se fac cateva ore pe drum, plus in Bucuresti, cu tot gps-ul care iti zice ce si cum, tot e aglomerat... Deci 10 sau 10.30 nu cred ca e bine.

Vera, Dana e graviduta cu al treilea copil, cred ca la ea te referi.

Mie alegerile lui Vladut imi spun ca va fi medic pediatru. Aur, ca le mareste salariile cu 500%, termometru - uzual si lingura - poate fi interpretata ca spatula aia de ti-o baga in gura, cand ai rosu in gat.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput