LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)
Raspunsuri - Pagina 5
madalina28 spune:
LA MULTI ANI ANA ILINCA!
LA MULTI ANI BIANCA ANTONIA!
LA MULTI ANI BIANCA!
Sa cresteti mari sanatoase, istete, norocoase si sa va bucurati parintii toata viata!
LauriciD multumim, stiam ca te gandesti la noi
Ginette uite aiciprezentarea, nu am avut timp sa o "anunt"
Ramo voi pune si pozici dar eu am atat de putineeeeee, trebuie sa le centralizez si apoi va anunt cu siguranta
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
laura_dimitris spune:
Larisuc, ce va veti distra !!! Trei zile si trei nopti ca in povesti cu pauza de vineri Mi se pare minunata ideea cu tortuletul in forma de cadou !!! Abia astept sa aud ce alege pipetzica de pe tava !!!!
Carmen, mi-amintesc de tine! Cum sa nu ?! Super petrecere a avut micutul David !!! Ce legant a fost! frumuselul scump !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Eu tot la capitolul trecut am ramas cu cititul printre picaturile de lucru de la birou...
acum realizez ca ieri a fost ziua emei
EMA
LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE !!!
FELICITARI OCTI PENTRU PRIMII PASI SINGUREL !!!!
si Eleni - 05.02.2008
carmen e spune:
LA MULTI ANI ANA ILINCA!
LA MULTI ANI BIANCA ANTONIA!
LA MULTI ANI BIANCA!
Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase si sa le aduceti parintilor numai bucurii!
multumim fetelor pentru aprecieri, nu am timp acum sa nominalizez din cauza de david marait rau , de aseara a inceput sa faca febra , cred ca de la dinti ni se trage ne ies 5 acum 2 canini si 3 masele , sper sa iasa mai repede sa nu mai chinuie copilul.
grati.ela spune:
fetelor cum a ramas cu party? la 12 in mod obisnuit Dudu doarme dar voi fenta un pic...il trezesc pe la 7.30 si sigur la 10 cade rapus de somnic...la 11.30 dak il iau semiadormit si-l bag in scaunelul auto mai prinde o juma de ora de nani si vine fresh la party.
tre sa-i schimb scoica lui Tudor...ce sa-i iau? 9-18kg sau 9-36kg? vreau ceva sa se si poata dormi in el...am vazut 2 modele la Inglesina...cel de la Jane arata mese dar e scump de ma seaca...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
Ioanact, felicitari pentru primii pasi singurica!!!
Vera, ce copii frumosi ai Si fetita este brunetica, baietelul blondut.... dar amandoi sunt minunati !!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela fetelor cum a ramas cu party? la 12 in mod obisnuit Dudu doarme dar voi fenta un pic...il trezesc pe la 7.30 si sigur la 10 cade rapus de somnic...la 11.30 dak il iau semiadormit si-l bag in scaunelul auto mai prinde o juma de ora de nani si vine fresh la party. tre sa-i schimb scoica lui Tudor...ce sa-i iau? 9-18kg sau 9-36kg? vreau ceva sa se si poata dormi in el...am vazut 2 modele la Inglesina...cel de la Jane arata mese dar e scump de ma seaca... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
grati, eu nu-ti recomand 9-36 kg .. am fost cu eva si am probat-o .. sta cam chinuita in el daca e sa adoarma .. asta ptr ca spatarul nu se rabateaza .. se trage doar un pic baza .. eu am optat ptr inglesina moovy si vad ca e fericita in el .. si sta si foarte comod, are 4 trepte de rabatare a spatarului. mie imi place .. scaunul asta e ptr 9-18 kg .. deci o sa-l folosesc cu succes pana la 4 ani .. si daca o sa semene cu mine pana in clasa intai ..
e super ala de la jane dar costa enorm .. si asta sta fff fix, nu se misca, totul e sa strangi foarte bine centurile.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
Elle ! Am gasit Moovy la 460ron...e ok? si cum e cu Isofixul asta? Meganitza mea are sistem isofix...e o chestie complicata?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Elle ! Am gasit Moovy la 460ron...e ok? si cum e cu Isofixul asta? Meganitza mea are sistem isofix...e o chestie complicata? mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
e ok. si eu tot atat am dat pe el. moovy nu are isofix, se fixeaza cu centura de siguranta. dar ti-am spus .. sta foarte fix, nu se balangane. totul e sa strangi ff bine centura.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Roli, ce bine ca a inceput sa manance micutul tau ! L-ati luat pe Marc din tabara sau mai sta cateva zile ?
Grati, am verificat... unde's pozele cu micutul desenator ? laura pe el! Nu degeaba a ales el creionul drept prim obiect ...
Vazut poze cu frumoasa Dariutza - creatoarea noastra de moda!!! A avut 2 tortulete de ziua ei ? Ce m-am bucurat ca am vazut si o saratzica frumoasa cu mami ei simonik...
si Eleni - 05.02.2008