LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)
Raspunsuri - Pagina 4
laura_dimitris spune:
Alinush, Dumnezeule prin ce ati trecut.... Bine ca nu s-a intamplat pana la urma nimic si anita este bine ! Dar spaima si durerea pe care ati simtit-o atatea ore cred ca nu le vei uita niciodata! Acum, ati vorbit cu bona? Ramane sa aiba grija in continuare de anita ?
Gatta, ca nu am sunet la calculator si nu pot sa o vad pe sara.... Am pus semn de carte la pagina si incerc sa intru diseara sa o vad pe micutza "certareata" Ce frumos ai spus tu "Doamne-Doamne a fost tare darnic cu voi de data asta...imi amintesc ca spuneai ca prima sarcina a venit greu , ca Mariuca s-a cam lasat asteptata ...cred ca v-a vazut ce parinti faini sunteti si a decis sa va binecuvanteze cu inca o comoara !"
Sa fie cum va doriti voi cu bebe 2!
roxanici, acum am vazut si filmuletele... Doamne ce scumpa este! Ce merge ca un robotel!!!
Si ce linistita merge fara sa stie ca in inima mamicii ei este un adevarat vulcan de fericire, de emotii...
Tare ce ma bucur !!!!!
Larisuca, nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru cadoul minunat pe care mi l-ai trimis...Vreau sa-ti zic ca stii ca ma vaitam pe aici ca eleni a mea nu se joaca cu jucari... Ei bine, este moarta dupa cutiutele acelea de la tine!!! Sunt super interesante pentru ea!!! Pentru prima data in ultima vreme am vazut-o si eu stand 15 minute in fundulet in patutul ei jucandu-se cu ceva - respectiv cu cadouasul de la tine...
Plouvarasul este minunat !!!!
Iti multumesc muuuult !!!!!
la mamica si pipetul frumos foc!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Neata,
Un pentru LauraD!
Au zburat pitici, dar au mai ramas vre-o doi; altfel, ma plictisesc
Felicitari Ioanei si lui Octi pentru primii pasi, singurei! La cati mai multi si cati mai siguri!
Am admirat-o pe Daria - dulce foc si foart eeleganta !
Si, am mai spus, pozele in care sunt toti trei, sunt minunate!
Mada, ai un slide? Unde e ca eu nu l-am gasit
Ramo, nu sunt obosita - de fapt, sunt ca de obicei, chianuna ca iar s-a trezit de 5-6 ori - dar am niste belele pe la job.
Iar de 'alergat', nici pomeneala; acum, "se odihneste" .
Off, Nati, imi pare asa rau de sunteti toate racite; sa treaca cat mai repede.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Bag si eu un mesaj inainte de a ma apuca de treaba...
Stancutza multumim pt vizionarea pozelor . Daria nu e f lunguta (are in jur de 78 cm), dar asa pare in poze...
Roli inca nu am apucat sa-i fac aerosoli, ca ieri am avut niste musafiri si am zis ca incep de astazi, deci la fix....Referitor la nr meu de telefon, cred ca m-ai sunat pe vechiul...am trimis de curand un mail cu noul nr de telefon.
Natalia offff ce nasol ca ati racit...multa sanatate la toate si sa treaca repede!
Madalina ma bucur ca iesit pana la urma petrecerea bine!
Nemary am vazut pozele de la turta...ce multi copilasi a avut Dariutza ta si ce torturi frumoase...si ea...o adevarata printzesa cretulina si bucalata !
Va doresc o zi buna si sper sa reusesc sa mai intru mai tarziu.
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
roxanici ce frumos merge adelutza!!!! super .. auzi ce pitici mai ti-au ramas??? hai ca vin cu sa-i alung!!!!
ici multi
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Am uita sa felicit pe Octi si Ioana pentru primii pasi.Felicitari si la cat mai multi.
ANA ILINCA, BIANCA ANTONIA si BIANCA, La multi ani! Sa aveti parte de sanatate, fericire si tot ce va doresc parintii vostri!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ven spune:
Larisa, Mathias a primit de ziua lui cubul asta cu multe activitati. E foarte incantat de el, in fiecare zi se joaca pe cate o 'parte' a lui
Ah, e de la Quelle si a costat 150 lei.
Adryana_4u spune:
Multumim tuturor pentru urari, le spunem si noi celorlalti sarbatoriti de azi sa aiba o zi minunata, mamicilor lor le dorim sa-si aminteasca toata viata cu placere de ce s-a intamplat acum un an, si...sanatate multa, ca-i foarte importanta, sa va aduca bebicii bucurii si voi sa fiti mandre de ei...pupici
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
laura_dimitris spune:
Offf, scrisesem un mesaj mai lung si l-am pierdut....
comentasem pe larg mai multe fotografii... reiau:
Monicaabia astept sa o vad pe micuta clarita imbracata ca alba ca zapada!!! am vazut si fotografiile de la petrecere! ce fetita frumoasa ai !!!!
stancutza, am ras copios imaginandumi-o pe sofiuca plangand si ciocanind la usa de la baie si apoi - mirarea ei cand te-a simtit in spatele ei... Am vazut si fotografiile am admirat-o in toate ipostazele din cele doua albume. M-a impresionat , bineinteles, fotografia in care statea la tine brate! ce preocupata era ea de mr. bumble ( parca?) al ei, ce frumos "citea" cartea intoarsa cu susul in jos
natalia, ce mai face stefi ? nasol la tine ca ai un termen de cumparatie - anita iubita - ce a fost cuminte cand era mica... mai bine de mine ca eleni este la fel de "nebuna" certata cu somnul, plina de energie la fel cum era si frate-sau cand era mic...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Alinutza K, offff te cred ca te simti extenuata si neputincioasa in fata problemelor de sanatate ale micutei...Am simtit si eu de atatea ori ca-mi vine sa-mi iau campii... Daca are pofta de mancare si mananca asa de bine eu cred ca este bine copilul. Si dimitris avea perioade in care tusea mult timp si dupa ce-i terminam tratamentul... Nu stiu ce sa zic... Daca simti ca este ceva in nergeula mergi cu ea la dr. din nou! sanatate muuuulta si muuulti
Cris - pentru mamica harnicutza si biencutza maraita !!! Hai, termina si tu treaba mai repede sa ne povestesti mai multe, sa ne arati si fotografii!!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
BIANCA
BIANCA ANTONIA
ANA ILINCA
La multi ani! Sa fiti sanatoase, norocoase, fericite si iubite!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun