Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 3
violeta69 spune:
stai sa va povestesc eu de constiinta uneia...
eu cu fostul colegi din anul I...
prieteni din anul 3,casatoriti dupa vreo 5 ani asa...
facem copilu' si dl. se trezeset amorezat(cand asta mic avea un an) de o fosta colega pe care a intalnit-o intamplator...si asta da-i cu nebuniile(desi era maritata)...
suna acasa la mine si ma intreba de ce raspun io la telefon
eu n-am stiut cine era decat dupa vreo 3 ani ca intre timp dl. fost avea grija sa ma faca pe mine nebuna 
povestea s-a incheiat tragic pt mormoandzela si pt dl. fost deasemenea...
io zic ca fantezia e fantezie, dar casnicia e casnicie si ceea ce a legat dumnezeu e sfant mai ales unde sunt copii la mijloc..
aaa,daca nu merge si nu merge si pe amandoi i-a apucat bazdacii,ura si la gara....fiecare cu treaba lui!
dar dupa ce -ti inchei socotelile cu actualul partener 
asa ca io nu ma bag in treaba nimanui,nu-mi fac nici spovedaniile anuale,dar constiinta o aveam inca dinainte de intampalarea respectiva...
am intalnit barbati insurati +copii care voiau o relatie cu mine(ba chiar si acum ar fi vreo cativa
)...da io...stiti voi,constiinta nu si nu 
asa ca pi mine nu ma bagati in din astea,da?
![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Alaturi de EMMA 
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel feteleeeee,relax...prea puneti totul la suflet... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
umflatelule,
asa, relax mama, relax fetele! ia zi si mie, ce fac copii? cati ani are fata ta? ca nu mi-ai spus de ea niciodata....Mihaita cum este? tu? ai poze in blog?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
violeta69 spune:
sa revenim la lucruri serioase,deci...
kokiy,mie nu mi-l dai pe fostul?![]()
Vio,mamica lui Mihnea
Alaturi de EMMA 
andruskandu spune:
Gabrielutzo,
tre' sa fii tare, puternica pentru tatal tau! Si da, ai dreptate, e voia Domnului... dar tu trebuie sa fii vesela alaturi de el, sa te bucuri de momentele pe care le mai aveti de petrecut impreuna. Stiu, durerea e puternica...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kariguld spune:
| citat din mesajul lui devoska Uraaaa! A mea abia venise pe 7 ianuarie! |
io banui ca s-au inteles, au facut schimb de bilete, ceva....
propun sa le trimitem in vacanta in Siberia. poate ca ramn acolo. precis s-or intelege de minune!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
gabriella1 spune:
buey,iar e imparteala de barbati si io nu-s pe felie?
Dizmatatilor,io va rog, totul pana la J.Iglessias.io atat va spui.![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
violeta69 spune:
Gabitzo,tu pe mosu' ala il vrei?poate doar sa-ti cante![]()
poate e vorba de fi-su 
Vio,mamica lui Mihnea
Alaturi de EMMA 
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Gabrielutzo, tre' sa fii tare, puternica pentru tatal tau! Si da, ai dreptate, e voia Domnului... dar tu trebuie sa fii vesela alaturi de el, sa te bucuri de momentele pe care le mai aveti de petrecut impreuna. Stiu, durerea e puternica...Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |

E greu sa-ti spun ce simt ! uneori simt ca ma prabusesc,ca in suflet am un pietroi, plansul nu ma mai descarca....
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
| citat din mesajul lui violeta69 sa revenim la lucruri serioase,deci... kokiy,mie nu mi-l dai pe fostul? Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA ![]() Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
Oricand
Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Gabitzo,tu pe mosu' ala il vrei?poate doar sa-ti cante poate e vorba de fi-su ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit Alaturi de EMMA ![]() Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
pe fii-sau n-ai decat sa-l iei tu! pi moshu-l iau io! Doar sa cante,ha?
Gabriela