Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 21
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Misho,pai ala'i joc pentru azil...tie-ti trebuie pocker pe dezbracatelea **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
mei Koky, n-ai auzit? asa-i zice la canasta, mai nou....
bre misho, cati mosi ai avut la joc?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Karinna
"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld ei si tu acuma unde? a fost sa-l caute pe keanu! bietul om, nu mai are liniste de-acuma! l'o luat cruella la ochi! misho, da barbatu din dotare iti da "liber"? la Keanu, nu te gandi la altceva... vedeti? uitasi si m-am indusat! umflatelule, faza cu dushul era la un subiect de la generale, ala cu apa! io zic sa nu-l oparesti pe barbat, ca mai ai nevoie...si ce faci pe-orma? ca stilatele astea au luat toti frumosii si noua ne-au lasat aia de's piele, os si fara lovele!************************* Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU *************************** Karinna "Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!" |
kari,pai nu ma iau mama dupa ele,ca da...mai am nevoie de el!
ai vazut pozele de la semnatura,cu kupii?A&M?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
PUNETI FRANA!!!!!!! CAP. NOU!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
io zic sa nu-l oparesti pe barbat, ca mai ai nevoie...si ce faci pe-orma? ca stilatele astea au luat toti frumosii si noua ne-au lasat aia de's piele, os si fara lovele!