Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!
Raspunsuri - Pagina 16
kokiy spune:
E,pai daca-i vorba de autohtoni...mie sa mi-l lasati pe www.trilulilu.ro/zoliybm/9afae613b74720" target="_blank">asta ,si asa m-am obisnuit cu moldoveni ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy E,pai daca-i vorba de autohtoni...mie sa mi-l lasati pe www.trilulilu.ro/zoliybm/9afae613b74720" target="_blank">asta ,si asa m-am obisnuit cu moldoveni **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
gabriella1 spune:
Cristina, 

da,am vorbit la Cluj. E tarziu, e inutil, nu se mai poate face nimic. Stiam,banuiam,presimteam si iar a cazut ca o bomba! Am sperat dar..nu !
Imi pot trimite doar o schema ptr citostatice,desi sunt convinsi ca la cat de slabit este nu se vor administra in perfuzii ci oral.
Cam asta e! De zile intregi aud acelasi lucru " e prea tarziu!". Cred ca s-a saturat si adi sa ma vada plangand si suferind. M-a mangaiat si mi-a zis ca in doi trecem si peste asta !Dar lacrimile nu mi se mai opresc !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 Cristina, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da,am vorbit la Cluj. E tarziu, e inutil, nu se mai poate face nimic. Stiam,banuiam,presimteam si iar a cazut ca o bomba! Am sperat dar..nu ! Imi pot trimite doar o schema ptr citostatice,desi sunt convinsi ca la cat de slabit este nu se vor administra in perfuzii ci oral. Cam asta e! De zile intregi aud acelasi lucru " e prea tarziu!". Cred ca s-a saturat si adi sa ma vada plangand si suferind. M-a mangaiat si mi-a zis ca in doi trecem si peste asta !Dar lacrimile nu mi se mai opresc ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
imi pare rau....cuvintele sunt de prisos.insa sti,noi suntem alaturi de tine...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
MadameBovary spune:
Gabitzule...
nu sunteti doar doi, suntem mai multe aici cu gandul si sufletul alaturi de tine, sa nu uiti asta!! 
gabriella1 spune:
va iubesc ! chiar daca nu mai sunt in verva, imi dati echilibrul de care am atata nevoie.

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Gabi imi pare tare rau
...nici eu nu sunt foarte departe de aceeasi problema ...la noi, tata stie ca are cancer si a refuzat operatia,dar dupa citostatice se pare ca ii merge mai bine ...
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Gabi imi pare tare rau ...nici eu nu sunt foarte departe de aceeasi problema ...la noi, tata stie ca are cancer si a refuzat operatia,dar dupa citostatice se pare ca ii merge mai bine ...**************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ma bucur ! sa-i dea Dumnezeu ani lungi de viata cu sanatate si FARA SUFERINTA !

Gabriela
gabriella1 spune:
Iaca-mi scald ochii cu Iglessiasu' meu...al batran ![]()
Gabriela
mihaela77O spune:
bai frate,m-a sunat si colegul meu de pat,sa-mi zica ca maine seara vine acasa(eu aflasem inaintea lui),si ce crede-ti ca-mi spune?vezi sa te pregatesti maine seara,ca vin acasa..da'eu:da ce plecam undeva?el,zice nu plecam,dar avem teaba maine seara...![]()
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M