Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

E,pai daca-i vorba de autohtoni...mie sa mi-l lasati pe www.trilulilu.ro/zoliybm/9afae613b74720" target="_blank">asta ,si asa m-am obisnuit cu moldoveni

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

E,pai daca-i vorba de autohtoni...mie sa mi-l lasati pe www.trilulilu.ro/zoliybm/9afae613b74720" target="_blank">asta ,si asa m-am obisnuit cu moldoveni

Alaturi de Sonia!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Cristina,
da,am vorbit la Cluj. E tarziu, e inutil, nu se mai poate face nimic. Stiam,banuiam,presimteam si iar a cazut ca o bomba! Am sperat dar..nu !
Imi pot trimite doar o schema ptr citostatice,desi sunt convinsi ca la cat de slabit este nu se vor administra in perfuzii ci oral.
Cam asta e! De zile intregi aud acelasi lucru " e prea tarziu!". Cred ca s-a saturat si adi sa ma vada plangand si suferind. M-a mangaiat si mi-a zis ca in doi trecem si peste asta !Dar lacrimile nu mi se mai opresc !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Cristina,
da,am vorbit la Cluj. E tarziu, e inutil, nu se mai poate face nimic. Stiam,banuiam,presimteam si iar a cazut ca o bomba! Am sperat dar..nu !
Imi pot trimite doar o schema ptr citostatice,desi sunt convinsi ca la cat de slabit este nu se vor administra in perfuzii ci oral.
Cam asta e! De zile intregi aud acelasi lucru " e prea tarziu!". Cred ca s-a saturat si adi sa ma vada plangand si suferind. M-a mangaiat si mi-a zis ca in doi trecem si peste asta !Dar lacrimile nu mi se mai opresc !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

imi pare rau....cuvintele sunt de prisos.insa sti,noi suntem alaturi de tine...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabitzule... nu sunteti doar doi, suntem mai multe aici cu gandul si sufletul alaturi de tine, sa nu uiti asta!!

Mergi la inceput

va iubesc ! chiar daca nu mai sunt in verva, imi dati echilibrul de care am atata nevoie.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabi imi pare tare rau ...nici eu nu sunt foarte departe de aceeasi problema ...la noi, tata stie ca are cancer si a refuzat operatia,dar dupa citostatice se pare ca ii merge mai bine ...

Alaturi de Sonia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Gabi imi pare tare rau ...nici eu nu sunt foarte departe de aceeasi problema ...la noi, tata stie ca are cancer si a refuzat operatia,dar dupa citostatice se pare ca ii merge mai bine ...

Alaturi de Sonia!

ma bucur ! sa-i dea Dumnezeu ani lungi de viata cu sanatate si FARA SUFERINTA !

Gabriela

Mergi la inceput

Iaca-mi scald ochii cu Iglessiasu' meu...al batran

Gabriela

Mergi la inceput

bai frate,m-a sunat si colegul meu de pat,sa-mi zica ca maine seara vine acasa(eu aflasem inaintea lui),si ce crede-ti ca-mi spune?vezi sa te pregatesti maine seara,ca vin acasa..da'eu:da ce plecam undeva?el,zice nu plecam,dar avem teaba maine seara...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput