Prietenie la plesneala*22*-La multi ani, Alex!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Nooo, Ripley, asta e de corazon, asa, nu de una mica, mititica

M-a zapacit Alex, se joaca non stop cu noul lui gadget, e innebunit si innebunitor... se aude PIC-PIC-PIC POOOCCC ma exaspereazaaaaa !!! da io cred ca nu stie ca exista si buton de dat mai incet ...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Kay, LA MULTI ANI, sotului tau. sanatate , impliniri si cat mai multe realizari, desigur impreuna!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Karinna

"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mihaelo, esti blanda, ah? Un fel de pisica blanda zgarie rau, nu? Esti undercover, las' ca stim noi
Pai bre, barbatii ne despart, barbatii ne impaca ... facem lista cu cei mai sexosi si vedem noi cum ii pasam de la una la alta, sa fie toata lumea satisfacuta . Eu il bag pe Robbie la inaintare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cadano, milioane de scuze, de dimineata il tot felicit in creieri pe organu tau, da' numa amu fac publice urarile de bine, sanatate, fericire si iubire!!!!

Dc e unul de nerefuzat, jur ca e Denzelu.... mama lui de ciocolatiu, ca frumos poate fi.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

bai,la naiba in puii lu'tantza..faceti ce faceti,tot la barbati ajungeti....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

ei vezi si tu in ce club ne-am bagat?! le sta gandul numa la tinerete....mancale'ar mama pe ele!

imi place titulatura ta! buna alegere!
a, si daca vine hasbandul, nu mai intri aici? pai gasesti capitolul 25 peste cateva zile!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Karinna

"Cel mai mare semn al nobletii este stapanirea de sine; ea confera mai multa demnitate unui rege decat propria-i coroana!"

o zi doua,mai kari...avem de recuperat..da'zic eu ca nu intru,da'ce rezist fara voi?
na luati:www.pozehaioase.ro/displayimage-5-64.html" target="_blank">BARBAT ADEVARAT

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Mihaelo, esti blanda, ah? Un fel de pisica blanda zgarie rau, nu? Esti undercover, las' ca stim noi
Pai bre, barbatii ne despart, barbatii ne impaca ... facem lista cu cei mai sexosi si vedem noi cum ii pasam de la una la alta, sa fie toata lumea satisfacuta . Eu il bag pe Robbie la inaintare!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

sincer,este o farama de adevar in titulatura mea...
si daca tot vreti lista cu sexosi,sa fie mama,dar cu barbati autohtoni...ce noi n-avem?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

bai,la naiba in puii lu'tantza..faceti ce faceti,tot la barbati ajungeti....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

ei vezi si tu in ce club ne-am bagat?! le sta gandul numa la tinerete....mancale'ar mama pe ele!

imi place titulatura ta! buna alegere!
a, si daca vine hasbandul, nu mai intri aici? pai gasesti capitolul 25 peste cateva zile!

Karinna

o zi doua,mai kari...avem de recuperat..da'zic eu ca nu intru,da'ce rezist fara voi?
na luati:www.pozehaioase.ro/displayimage-5-64.html" target="_blank">BARBAT ADEVARAT

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

P'asta il lasam Mishei,si asa ne-a cam parasit...sa culeaga ea ramasitele

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Bai frate, o zi sa lipsesti ca dupa aia stai 3 ceasuri sa recuperezi. Greu imi fu sa va ajung din urma. Atat va zic....

nici sa nu visati la Scofield si nici la frate`so si cu atat mai putin la ingeri

Gabi, ai reusit sa iei legatura cu cineva la Cluj? Eu ma repet e dreptul pacientului sa aleaga intre cele doua institute oncologice existente... Cluj sau Bucuresti.

Kay, la Fundeni il poti cauta pe dr. Dan Pitigoi... iote ca incet-incet mi se repara neuronii

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

De la noi? Primul care imi vine in minte si pe care l-as lua la o tura ar fi Bendeac de la Mondenii . Am citit ca-i plac femeile cu fun a la J. Lo si voluptoase deci am calea deschisa spre fericirea absoluta

Mergi la inceput

si daca tot am deschis subiectul,ce ziceti de dumnealui?
bun rau

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Cristina,
da,am vorbit la Cluj. E tarziu, e inutil, nu se mai poate face nimic. Stiam,banuiam,presimteam si iar a cazut ca o bomba! Am sperat dar..nu !
Imi pot trimite doar o schema ptr citostatice,desi sunt convinsi ca la cat de slabit este nu se vor administra in perfuzii ci oral.
Cam asta e! De zile intregi aud acelasi lucru " e prea tarziu!". Cred ca s-a saturat si adi sa ma vada plangand si suferind. M-a mangaiat si mi-a zis ca in doi trecem si peste asta !Dar lacrimile nu mi se mai opresc !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput