Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 5

bibuga spune:
toast virtual cu bloody marry fara marry pt sarbatorita zilei de astazi uliiasi!si asta pt ca e la indemana, nu trece o zi fara sa maninc o rosie sau un pic de suc de rosii!iti doresc sanatate si bb sanatos!
. felicitari fetelor care ati intrat in trimestrul II !
adriana-cred ca deja esti pe maini bune,insanatosire grabnica!
bibuga 15+ mami de luca-thomas 5ani

claudet79 spune:
Sunt nou nouta pe aici.Usor timida dar extrem de bucuroasa va spun ca o sa avem si noi o gogosica(dupa 8 ani de asteptari si speranta)
15+
DPN 22.07.2009

Motana spune:
Moni, uite, mi-a venit idee: daca e Man numele de fam, atunci Eric Man! Eh? Zi ca nu suna...
Aici numele de Irina nu am auzit, chiar deloc, nu stiu prin alte zone.
Muffi, sper ca esti mai bine, lasa ca prostiile vin si pleaca, nu lasa sa te afecteze.
Adriana, auzisem si eu de remediul cu gris, dar eu de exemplu nu am aici decat de ala de bebei, si am citit si am probat: merge cu o lingura de orez crud. Daca se gaseste la noi corn starch cu un pic de cola... jur merge si asta de minune, si la bebei chiar!
claudet, Welcome !!
15+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Adriana sper ca esti mai bine...tot citesc si nu te vad aici dar ma gandesc ca esti pe maini bunemulta sanatate!
Motana..incerc sa fiu calma pt viata pe care o port in pantece,eu doresc copilul acesta si il iubesc...ieri am mancat si eu peste ,e prima data cand mi s-a lasat..te pup
Fetelor sa aveti o saptamana super,fara probleme!la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

icmanu spune:
Buna dimineata la toata lumea!!!!
Va doresc o saptamana linistita si cu chef de munca(pentru cele care lucreaza).
Euam inceput saptamana asta de munca fara nici un chef, nu stiu ce-o sa ma fac, ca am o gramada de treaba!!!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti grija de burtici!!! Pup 17+
http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

alinutza78 spune:
Buna ziua gravidutze
Va scriu si eu dupa o saptamana de pauza, in care m-am plimbat prin sudul tarii: 2 zile la Braila, 3 zile la Craiova. Cand am ajuns sambata in Bucuresti vorbeam limbi straine.
Nu mai zic ca mi-a luat o zi sa recuperez ce-ati scris pe forum...au fost tare harnicute zmeuricile.
Intai vreau sa le urez bine venit si sarcina usoara noilor zmeurici: mamilivia, dcmkarmi, ylla2009, pogos si claudet79 (sper sa nu fi uitat pe cineva).
Nici nu stiu de unde sa incep, ca ati fost tare active. Aaa..vorbeati de forma burtii. Am ramas fermecata de pozele cu burtici. La mine mai greu...eu am burta de la natura (ca sa nu spun de la mancarica
)...insa simt cum partea de jos, de sub buric e mai tare si mai umflata decat de obicei.
Iar cu poftele...m-ati omorat. Motana, muffinuta ati vorbit cu o asemenea pofta de mancare, ca je, gospodina nr. 1 a tarii (adica fara nici un talent culinar) m-am trezit ieri dimineata la 7 si am preparat o ciorba de pui (de fapt un adevarat bors moldovenesc, acru de ti se ridica parul pe ceafa) si clatite. Al meu sot era incantat peste masura...si m-a laudat intr-una (i-a dat telefon si maica-sii sa-i spuna ce sotie gospodina are). Mai, mai ..ce mi-ati facut. Nu mai zic ca mi-a luat ceva sa-mi dau seama ce inseamna lubenita
. La noi in regiune se zice harbuz la pepene.
Apropo de kg in plus...eu am pus doar 2 kg....dar eu le simt din plin ptr ca sunt mica de statura. Nu ma pot abtine de la dulce.
Moniland ma bucur ca ti-ai vazut gemenutzii la ecograf...si iti impartasesc parerea ca medicii iti pot strica bucuria de a-ti vedea puiutzii.
Alina, tiza mea - multa sanatate fetitei tale. Scriu cu intarziere..deja cred ca s-a insanatosit.
Adrianafedorca multa sanatate. Cred ca la ora asta esti pe maini bune si te-ai asigurat ca bebelina e ok.
Uliiasi, cu intarziere iti urez si eu
Muffinuta in primul rand vreau sa-ti trimit ceva optimism de pe la noi. Daca iar te-a suparat careva de acolo (in speta barbata'tu
), sa ii spui ca daca mai face chestii d'astea vine o cohorta de gravidutze furioase si fac harakiri cu el.
. Sa stii ca si mie mi-ai descoperit la ultima echo un fibrom. Cum mama ma'sii a aparut gigica asta de la 8 saptamani la 12 saptamani??!!! Rallu am citit ca la tine la ultima echo nu mai aveai (sau nu ti-au mai spus nimic) fibrom. Cum a disparut??
Eu ma simt foarte bine in continuare...nu greturi (desi e cam tarziu ptr astea), nu arsuri, nu sani tensionati. Am o pofta de munca de speriat. Insa saptamana asta raman in Bucuresti si o sa fiu mai activa pe forum..ca tare mi-a fost dor de voi
O saptamana usoara la toate gravidutzele....pupici pe burtici...fara dureri de cap...si fara greturi.
Alinutza 12+

anielas spune:
Neatza dragelor!
Eu nu am inceput saptamana chiar bine…am picat in metrou..si ce e mai tragic ca nu m-a ajutat nimeni..nu stiu cum am mers 2 statii de metrou..intr-un final m-am trezit pe un scaun..traspirata fleasca si tremurand. Cu chiu cu vai am ajuns la birou..dar inca nu ma simt excelent. Sper sa nu se mai repete...ca a fost tare neplacut.
uliiasi – LA MULTI ANI pentru ieri!!!sa fi sanatoasa , sarcina usoar ain continuare si un bb sanatos
Adriana – sper ca te simti mai bine..multa sanatate
muffinuta – te rog mult sa nu te mai gandesti la prostiute...ieri am avut din nou in meniu pepene..mi-a adus sotzul unul super bun..asa ca ne-am delectat si eu si Inu.
Vorbeati despre nume...acum doua saptamani Ina a luat atitudine si cica..”acum ca am vazut bebelushul e cazul sa-i alegem si un nume ” ...in consecinta a ales..Ana pentru fetitza si Vlad pentru baietzel...dar inca mai cautam.
Apropo de Irina – mie imi palce ff mult numele...in consecinta pe Ina o chema de fapt Irina .
Pupici dulci, sa aveti o saptamana minunata

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

alinutza78 spune:
roco1617..off doamne...multa putere sa treci peste incercarea asta si ma rog ptr tine sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand bebelul mult visat.
Cat despre RH negativ..am citit destul de mult despre el ptr ca si eu am RH negativ...nu am gasit ca ar avea vreo legatura cu pierderea de sarcina. Eu inclin sa le dau dreptate fetelor ca efectiv e vorba de o statistica oribila dar cat se poate de reala ca prima sarcina se pierde intr-o masura mare.
Multa sanatate si putere sa treci peste acest moment
Alinutza 12+

alinutza78 spune:
anielas, doamne ce sperietura trebuie sa fi tras. Dar cum sa nu te ajute nimeni??!!!. E incredibil...Am mai auzit cazuri din astea dar efectiv nu pot sa le inteleg. Linisteste-te acum ca stresezi bebele si sa ai grija pe viitor
.
Am o prietena care e insarcinata in 8 luni si care spune ca prima data cand s-a asezat in fata la coada la Carefour (la casa destinata ptr asemena situatii) cei care erau la coada au facut scandal. Cica "de cand femeile insarcinate sunt handicapate?" (asta ptr ca deasupra casei este o imagine cu un scaun cu rotile. Sau femei de la coada care au facut scandal...doamne, de unde atata rautate??!!
Alinutza 12+

Moniland spune:
Muffi, de abia astept sa te prinda euforia sis a-ti bagi picioarele in tot si in toate si ca tu esti cea mai importanta persoana, ca ai o comoara in burtica.
Motana, si mie imi place Eric, dar baietelul prietenei mele ce se va naste luna aceasta il va chema Eric. Imi place de asemenea si Marc dar nu pusca cu Man . Numele preferat de baietel e Victor si daca vor fi doi baietei, probabi celalalt va fi Cezar. Dar la fetite e mai greu ca vreau unul care sa mearga si cu Irina. Ce crezi ca-i usor?
caludet, bine ai veni!!!! Sa ai o sarcina usoara si in bebelus sanatos!!!!
Adriana, sper ca esti bine si a mai scazut temperatura. Sanatate multa!!!
Anielas, sper ca nu te-ai lovit prea tare. Asta e, traim in Romania. Pana si la turci e mai mult respoect pentru femei, batrani, ce sa mai zis ce demeile insarcinate.14+