Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

De abia acum am intrat am avut o zi oribila,nu mai intru in amanunte..

Adriana,dc nu ai apelat inca la salvare..am mai scris leac babesc de la mama,facea minuni..dc ai probleme-mergi des la toaleta..ma intelegi?-"leaga"fantastic stomacul o lingurita de gris crud..il inghiti asa cum e..nu mai ajungi la a doua tura..
Pt febra pui comprese la cap si picioare cu spirt diluat cu apa calduta,te invelesti cu un fular sa transpiri pe rupte..pune comprese si la picioare "trag" febra si deasupra ciorapi..cand traspiri,schimbi hainele.Mie imi trecea intr-o zi..+ceaiuri multe cu lamaie si miere..pt stomac iritat si regenerat flora intestinala eu consum iaurt degresat,e ca un balsam la stomac..si tine regim,supa,carnita fiarta de pui..sper sa te ajute ceva de aici.te pup mult noroc!

Motana,Alina..fetelor va scriu maine azi am o stare cumplita si nu vreau sa transmit asta nimanui..

Moniiti scriu si eu ceva nume...azi mi-a fost greu de tot..m-am consumat ca fraiera ca de obicei..
Elena te imbratisez cu drag

Fetelor o seara placuta va doresc.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

LA MULTI ANI ULIASI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI UN BEBE SANATOS, FRUMOS SI NOROCOS .

Ce multe fete si-au adaugat carucior langa nume..numai la noi nu sa vazut..e rusinos/rusinoasa zmeura mea mica..abia astept si eu sa aflu..poate echilibrez balanta .

Vad ca vorbiti de nume, si eu am ales primul nume deocamdata de fetita : Eva si de baietel Vlad..la al doilea nume ma mai gandesc..dar sotul zice ca pana nu stim ce sex este sa nu ne stresam f tare cu numele ca o sa avem timp sa il gasim..eu caut oricum.

Moni..ce zici de Georgia sau Bianca ?

15+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Salutare si-n capitolul asta!
Ieri am fost cu Alexia la recoltat si am fost fff mandra de ea caci a fost curajoasa, nu a plans deloc, a stat nemiscat, ba chiar se uita atenta cum se umpleau flacoanele. Apoi a spus tuturor cu mandrie cat a fost de curajoasa. Pentru ea/mine este o schimbare radicala, caci in jurul vartei de 3 ani a avut episoade urata de febra si am ajuns la analize, urgenta ...tare greu ne-a fost; apoi a avut mana rupta si a trebuit sa suporte pe viu sa-i alinieze oasele.
Acum asteptam pe joi-vineri rezultatele, sper sa nu fie si ea purtatoare de hepatita B.

Despre bb2, asteptam vizita de peste 2 sapt pt translucenta. Ne plac portocalele si noua, si ne deranjeaza mirosurile de parfum.

S'auzim de bine!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am gasit calendarul chinezesc si-mi spune exact pe dos, cel putin pentru prima sarcina, cica trebuia sa fie baiat, iar acum o sa fie fetita.

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Uliiasi " La multi ani ! " , sa fi fericita si iubita , Adriana Fedorca , multa sanatate si daca ai de unde sa faci rost de produsul PROBIOTIC de la FOREVER este foarte bun pentru diaree si pentru enterocolite deoarece elimina floara bacteriana din stomac , nu are contraindicatii in sarcina . Se gaseste la orice distribuitor FOREVER , este in jur de 1.000.000 lei vechi , dar face minuni ! Miki- Miki chiar imi este dor sa mai vorbim , poate mai vorbim pe PM . Eu sunt bine , bebele creste , sa dea Dumnezeu sa fim bine pana la sfarsit . Am facut o ecografie performanta la dr. Camen , pentru ca m-a trimis dr. Ebanca ( pana la urma tot a ea am ajuns , mi-a facut control ,dar a fost bine ) . Va pup pe toate si sa va traiasca bebeii ! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Buna, fetelor!!
Nu am mai scris de mult, dar va asigur ca nu am pierdut niciun mesaj din cele postate!! Sunteti niste harnicutze!!
Poftele astea... de nu ar fi crizele de fiere, care sa ma scoata din circuit cateva zile, tare bine ar fi... acum nu mai scap de o durere de cap... cred ca tot de la fiere....am fost la spital si doctorul ginecolog mi-a zis ca, avand trei luni implinite pot lua colebil si triferment!

inca nu stiu nici eu culoarea caruciorului, poate pe la jumatatea lunii februarie... insa tati nu vrea sa afle anticipat!!! vrea sa fie o surpriza la nastere,,, nu stiu ce o sa fac.. insa am un feeling ca o sa fie un baietel!!

bantuind pe net, am gasit site-ul asta, care mi se pare super...
http://www.pampers.ro/ro_RO/index_101.php
jos, in dreapta, e un link spre "descopera lumea mea", care ne dezvaluie dansurile moderne din burticile noastre..

va pup, va doresc sa aveti o saptamana usoara!!!

chance, 13+

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

adrianafedorca, trebuie avut mare grija in sarcina cu febra pentru ca este periculoasa. mergi la medic sa-ti dea tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Astazi l-am simtit pe bebe, a fost foarte activ toata saptamana mai ales cand stau jos dar astazi l-a simtit si tati ,sublim

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

chance2008 ai dreptate e super tare situl ala
si eu il simt pe bebe de ceva timp e ceva magic dar as vrea sa il simt mereu
fetelor bebei vostri cate g au la 17 sap ca al meu cica are 176g si a spus dr ca e grsun

monica mamica in devenire+17
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

inetul imi face probleme-am sters mesajul care s-a repetat

Mergi la inceput