Nou stil de viata (250)
Raspunsuri - Pagina 2

gusta spune:
gusta spune:
 Neatza.
AM avut o noapte linistita dar eu ma simt cam naspa ,cred ca mi-a dat copilul un pic de raceala.
Ma duc sa vad ce ati scris.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
Tzuni spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mephala30 neata, umflatico,  . Parca ieri trebuia sa iesi cu X-men la film...nu? povesteste tot! Carmen cu Iustin si Teodor | 
am fost vineri seara si, ca de obicei, a fost fumos. Am fost la restaurant, la film, o cafea dupa....povesti si hlizeala, film dragutz, comentarii destepte... Trebuia sa iesim ieri cu copiii (Meri si nepotul lui), dar cum m-am simtit rau, am renuntat. De fapt am amanat.
Boxa, distractie faina!
_
Tzuni
 mic si drag si scump si pisicos si fericit
 mic si drag si scump si pisicos si fericit   siiii.... IN LUPTA CU KILELE
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE   

Tzuni spune:
Tzuni spune:
 delidana a facut ochi! Shhhhhhh 
_
Tzuni  mic si drag si scump si pisicos si fericit
 mic si drag si scump si pisicos si fericit   siiii.... IN LUPTA CU KILELE
 siiii.... IN LUPTA CU KILELE  

Delidana spune:
Delidana spune:
 'Neata
Zuzi, a fost foarte frumos la tirgul de nunti, foarta multa lume, rochii frumoase...m-am uitat si eu dupa niste rochii pentru mine, am probat vreo 2 sa vad cum ma avantajeaza, erau dragute dar nu m-au dat pe spate.
Tzuni,  , aici sint, ar trebui sa ma apuc de treaba dar n-am nici un chef, as face orice altceva...
, aici sint, ar trebui sa ma apuc de treaba dar n-am nici un chef, as face orice altceva...
Roxa, distractie placuta. 
Ce mai poti minca pentru a inlocui carnea: fasole boabe, www.dragon-seekers.com/uploads/Garbanzo_Beans_02.JPG" target="_blank">garbanzo  (pe care le poti baga la blender si transforma in humus sau le poti praji la teflon cu putin ulei de masline impreuna cu vegetale taiate bucatele: ceapa, morcovi, broccoli, ardei gras, etc.), tofu. 
Daca ai prin zona un magazin cu produse arabesti merita sa-i faci o vizita. Ei pun mult accentul pe cereale si gasesti tot felul de  boabe, seminte si alte asemenea.
Lai, ce mai faci? 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

mephala30 spune:
mephala30 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Tzuni delidana a facut ochi! Shhhhhhh  _ | 
mey, voi sunteti vecine de apartament,

Carmen cu Iustin si Teodor

Delidana spune:
Delidana spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mephala30 
 mey, voi sunteti vecine de apartament,  Carmen cu Iustin si Teodor | 
Nah, cred ca lui Tzuni ii e dor de mine, de-aia ma pomeneste asa des.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

puskin spune:
puskin spune:
 Neata,
Gabriela, multumim de tratatie.
Am facut si eu ochi, ma simt de parca m-a lovit trenul. Ma doare in gat, cred ca am si febra...parca ma doare tot corpul. Si trebuie sa ies afara, sa merg la un prieten drag a carei zi de nastere e azi, ii facem o vizita surpriza.
Asa ca beau un ceai cu lamaie, am luat paracetamol si aspirina si ma duc sa fac o baie.
O sa pun poze de la party, ca sa vedeti si noua coafura. Am primit multe complimente aseara, chiar o tipa care nu m-a mai vazut de prin vara mi-a zis ca arat super ( de vreo 3 ori  ).
). 
Pun si poze cu achizitiile cand se intorce husbandul cu aparatul.
Revin, merg la baie...

mephala30 spune:
mephala30 spune:
 Ruxi, elibereaza baiaaaaa! :)
edit: sanatate multa, fetelor! 
Carmen cu Iustin si Teodor

gusta spune:
gusta spune:
 Am citit nu am retinut nimic,capul imi e in alta parte.
Carmen cum mai e puiul mic?Multumesc de clasament .
.
Ruxi rau cu raceala.
Tzuni te-ai mai desumflat?
Eu am pofta mare de tot de placinta cu branza dar poate imi trece .
.
Marilena si Mara Augusta