America (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Pai si la mine ce crzi ca bate :)) trecui de 35, nu?
Uite aici generatia tanara cu bebei mici, Sanzi cu codite, Lai cu maritatul, fetele cu scolile cu diplomele... ne uitam si noi la ele

Dau iepuri contra veverite :)) imi mananca brandusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Ramona, deocamdata arata asa:
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/3244600275/
Eu am pus si bradutul, si urmeaza sa creasca iarba sper!!!
Eu am pus toate florile (cateva) si urmeaza sa pun mai multe cand schimbam gardul!!!
Mai am un loc de amenajat pt legume...
Nu am foarte mult loc, din cauza piscinei...dar...de abia ii fac fatza!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Arata foarte frumos! Am avut si eu aceleasi flori. Dianthus au rezistat foarte bine, chiar am citeva care n-au murit la inghet. Am uitat cum se numesc cele rosii, arata bine o vreme dar la mine n-au trait foarte mult (e adevarat ca sint anuale) si florile nu tin mult, a trebuit sa le tot curat ca se faceau urite.
Craitele is faine, anul asta n-au rezistat la frig dar la voi nu e problema asta.
Arata bine totul. Mi se pare ingust locul lasat liber pe linga casa. Ai vrut sa pui flori si acolo?
Gardul vostru pare destul de nou, de ce vreti sa-l schimbati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Pai si la mine ce crzi ca bate :)) trecui de 35, nu?
Uite aici generatia tanara cu bebei mici, Sanzi cu codite, Lai cu maritatul, fetele cu scolile cu diplomele... ne uitam si noi la ele

Dau iepuri contra veverite :)) imi mananca brandusele

Ai dreptate! Lasa ca ne fac sa ne simtim mai tinere.
Iti dau iepuri dar tine tu veveritele ca am si din alea. Tot ingrop la bulbi dupa ele, ca eu ii pun si ele-i scot.

Mergi la inceput

Nu as putea spune ca e chiar asa de rea casa, dar trebuiesc schimbate o parte din geamuri, vreau o baie mai mare pentru noi. Basement-ul e amenajat dar de cand ne-am mutat nu-i curatat. In fine casa a fost a unui batranel care nu a mai ingrijit-o si inainte de asta m-a ucis cu tapetul si are multe parti cu lambriuri ceea ce face foarte dificila schimbarea tipului de ferestre.

In fine noi am vrut casa intr-o zona buna. Stiam ce am luat. Speram sa o platim si sa o refacem cu etaj. Piscina doar de aici in vreo trei ani ca mi-a picat deja unul in piscina si nu vreau sa vad cat de repede pot ajunge eu la fundul apei dupa ei.
Noi nu suntem oameni asezati. Ci pasari calatoare, dar m-am cam saturat de traiul de studenta eterna. Ori am imbatranit de-a binelea ori ma rasfat.

Si-i asa de plavut sa fii printre oameni tineri. Imi ador studentii mai ales cand o iau pe aratura:))

Mergi la inceput

Sinzi, ai dat macar un pic cu grebla sa intre semintele in pamint? Vezi ca trebuie udat zilnic. Era bine sa fi avut macar un spreader manual. Eu zic sa iei unul, e bun si sa imprastii ingrasamintul si nu-i scump.
Acum vad ca zici de gard ca nu-i bun, nasol ca trebuie schimbat. E destul de scumpa chestia asta, ma gindesc cu groaza cind o veni si la noi ziua aia. Deocamdata-i bine, noi numai l-am mutat ca nu acoperea toata curtea si am pus o poarta electrica pentru ca "in the process" am inchis si driveway. Ne-a costat "an arm and a leg", dar asta a fost prima chestie pe care ne-am dorit s-o facem.
Parchet am pus si noi, mai bine il puneam in toata casa. Am zis ca punem noi mai tirziu si acum nu stiu cind se va mai intimpla chestia asta.
AB, in Texas e imposibil de supravietuit fara aer conditionat! E bine pentru casnicia voastra ca sinteti totusi mai la nord.

Mergi la inceput

Si ca-n Proventa e caldura uscata :)) si lumea nu are in general Ac:))

Si io nu iau iepuri decat la schimb, pentru varietate :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, uite asa arata curtea noastra de fapt:

http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/3244664081/in/photostream/
nu am prea mult loc sa pun verdeatza
Oricum, ideea mea este sa scot tot pietrisul care mi se pare o aiureala, sa pun gazon si flori...
Am f mult pavaj si putin loc de plantat...
Unde sunt gunoaiele am un loc cam de 6m pe 2m in care vreau sa fac un "pat" de legume...
Iar gardul stricat e cel de culoare bej (cel maro e ok!!!)
Mai am niste palmieri in fundul curtii care trebuie ajustati...inca nu am ajuns la ei

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Nu as putea spune ca e chiar asa de rea casa, dar trebuiesc schimbate o parte din geamuri, vreau o baie mai mare pentru noi. Basement-ul e amenajat dar de cand ne-am mutat nu-i curatat. In fine casa a fost a unui batranel care nu a mai ingrijit-o si inainte de asta m-a ucis cu tapetul si are multe parti cu lambriuri ceea ce face foarte dificila schimbarea tipului de ferestre.

In fine noi am vrut casa intr-o zona buna. Stiam ce am luat. Speram sa o platim si sa o refacem cu etaj. Piscina doar de aici in vreo trei ani ca mi-a picat deja unul in piscina si nu vreau sa vad cat de repede pot ajunge eu la fundul apei dupa ei.
Noi nu suntem oameni asezati. Ci pasari calatoare, dar m-am cam saturat de traiul de studenta eterna. Ori am imbatranit de-a binelea ori ma rasfat.

Briz-brizurile ai timp sa le mai rezolvi, cu geamurile poate ca arde mai tare.
Am vazut ca nici ale noastre nu-s grozave, cred ca le pun asa din cauza ca nu e nu stiu cit de frig. Dar cind vine cite un val de frig e bine sa stai macar la un metru distanta ca te ia cu frig.
La cite zeci de ferestre are casa, ma ia si mai cu frig cind ma gindesc cit ne-ar costa sa le schimbam. Mai bine ignor chestia asta.
Noua ne-ar cam trebui un water heater. Unul a fost schimbat, celalalt e subred. Cica trebuie reparat si cosul de la unul din fireplaces, nici n-am habar cit ar costa smecheria asta. Restul ar fi chestii estetice, mofturi.
Buna ideea cu etajul, inteleg ca nu-i asa de scump sa faci chestia asta. Ne-a trecut si noua prin cap sa construim asa, dar zau ca nu mai avem nevoie de spatiu in plus si deja platim mult la taxe.
Piscina am considerat-o "must have" dar bine c-am asteptat. Intre timp s-a construit rec center peste drum de noi si am vazut ca Texasul are totusi si iarna. Uite asa mai scaparam de o cheltuiala, dar avem momente (in toiul verii!) cind ne gindim ca ne-ar fi prins bine o piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

In primele 3 zile nu am udat-o ...tot uitam!! Acum o ud si dimineata si seara!!! Exces de zel!!!
Sper ca nu am pus prea mult ingrasamant...dar am pus ceva!!
Si noi am vrut multe sa facem inital...dar dupa ce am semnat actele (sau chiar cu cateva zile inainte) a intervenit criza economica, si am pus toate pe "hold"...in plus de asta...eu nu mai lucrez tot de pe atunci, si se simte un salariu in minus...

Ac-sor, de ce nu incercati ceva cursuri de inot? David a inceput de la 3 ani si in 2 luni deja facea pluta si putea sa se deplaseze astfel la marginea piscinei si se ridica pe margine!!! Dar am vazut copii de 1 an jumate care faceau acelasi lucru!!!

Hai mai fetelor, ca nu conteaza varsta astrologica...ci varsta psihologica!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Ramona, uite asa arata curtea noastra de fapt:

http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/3244664081/in/photostream/
nu am prea mult loc sa pun verdeatza
Oricum, ideea mea este sa scot tot pietrisul care mi se pare o aiureala, sa pun gazon si flori...
Am f mult pavaj si putin loc de plantat...
Unde sunt gunoaiele am un loc cam de 6m pe 2m in care vreau sa fac un "pat" de legume...
Iar gardul stricat e cel de culoare bej (cel maro e ok!!!)
Mai am niste palmieri in fundul curtii care trebuie ajustati...inca nu am ajuns la ei

:
varsta, poze,

Acum am vazut ca gardul e "mixt". Eu ma uitasem la portiunea buna. Dupa ce-l schimbi pe celalalt mai ai loc pe linga el pentru tot felul de plante.
Buna ideea cu locul pentru legume. Arata bine curtea si cred c-o sa fie si mai faina dupa ce-ti duci planurile la indeplinire.

Mergi la inceput