America (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ac-sor, asta am vrut sa spun...ca ai ramas la fel de vesela, haioasa, placuta de citit in ciuda bolii...

Eu astept sa imi creasca gazonu...sper sa iasa, ca am emotii mari!!!
Am eliberat un loc si vreau sa platez ceva legume....si sapt asta sper sa schimbam gardul si ma pot apuca sa pun flori!!!
Ramona, ce legume ai plantat?? Clima voastra cred ca e asemanatoare cu a noastra...

David cica vrea sa faca teme, a scris pe o foaie: mom, dad and I are smart/clever. Si are dreptate copilul!!!!
Ma amuza cum face adunarile, a invatat cateva pe de rost si restul le face ceva de genu: daca 7+6=13 atunci 7+7=13+1=14 si cica el a inventat metoda asta de calcul!!! . Pe mine deja ma depaseste...a avut de citit o carte "hedgehog loge" si io nu am stiut cum sa citesc "hedgehog" ...
Oricum sunt sigura ca are ceva de cerut - sa se joace la PS3...si de asta face teme!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

M-am uitat si eu sa vaz ce poarta lumea buna. Mi s-ar potrivi si mie niste bluze din alea "sac" si cam atit. Nu cu leggings alea, desigur.
Macar m-am delectat sa vad nebuniile lui Galliano. A, si alea de la Dior erau toate cu "carica" pe cap.

Sinzi, abia astept sa ne pui poze din gradina!

Mergi la inceput

Cris, felicitari pentru baietel!!!! Cum il cheama?? Poze? Ce de bebei nou-noutzi!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

intru rapid sa va zic ca am nascut ieri pe 31 ianuarie un baietel frumos foc. Sunt inca in spital, dar totul a decurs bine..adica am avut si eu o nastere grea, travaliul a durat cam 15 ore, dintre care primele 3 acasa cand m-am dilatat pana la 5, apoi la spital cand abia-abia m-am dilatat pana la 8 in 10 ore cu dureri groaznice, dar am avut noroc ca am avut in spital camera cu jacuzzi si nu va pot spune ce mult a contat. A, si n-am avut epidurala, ca am vrut nastere naturala..nici perfuzii nu mi-au dat...am fost socata de ce dureri am putut avea.noroc ca au trecut

Crisss 40+

Criss, felicitari pentru bebitul frumos! Imi pare rau c-a fost greut pentru voi, sa vezi ca uiti repede si acusi incepi sa-l planuiesti pe nr. 2. Sanatate multa la amindoi si asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Sanzi mey istet baietul daca o gasit cu capul lui una ca asta :).
Cu gazonul.. noua ne-au iesit initial in petece apoi am luat masinuta de imprastiat si am adus si kk de viermi pe post de ingrasamant naturel... si traznea...

Ramona legginsi ii dai la mine sa-i pun sub pantaloni iarna. Is o friguroasa ceva de speriat, da vara....suntem mereu in pragul divortului ca-mi torturez consortul fara aer coditionat ca ma imbolnavesc :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AB

Ramonava admir pentru munca facuta. Noi am indreptat curtea cat sa nu ne rupem gaturile si sa n-avem buruieni daunatoare si .. am fost epuizati.
De fapt casa ma dispera.. nu stiu ce sa repar mai inainte... ah asa-mi vine s-o daram

Poze.. ehh suntem casatoriti de vreo sapte ani si... deci au trecut si timpul si necazuri peste noi, dar... si noi caposi peste ele
Am trecut si de 35 .. si de atunci i-oi zis alui meu sa scadem cate un an ca tot in mintea copiilor vom da

Multumesc, sa stii ca sotul meu e un harnicut ca altfel asa ne raminea curtea. Plus ca anul trecut a fost bunicul in vizita si toata treaba cu aleea i-o datoram lui.
Casa noastra e OK. Mai avem de facut una-alta, dar nimic major. Oricum, n-avem nimic serios in plan ca am investit deja mai mult decit am planuit.
La voi e musai sa faceti schimbari?
Hai ca nici n-a trecut mult timp de cind v-ati casatorit si zau ca esti tinara. Zic eu, ca la mine bate 40 la usa.

Mergi la inceput

Ramona, deocamdata arata asa:
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/3244600275/
Eu am pus si bradutul, si urmeaza sa creasca iarba sper!!!
Eu am pus toate florile (cateva) si urmeaza sa pun mai multe cand schimbam gardul!!!
Mai am un loc de amenajat pt legume...
Nu am foarte mult loc, din cauza piscinei...dar...de abia ii fac fatza!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Ac-sor, asta am vrut sa spun...ca ai ramas la fel de vesela, haioasa, placuta de citit in ciuda bolii...

Eu astept sa imi creasca gazonu...sper sa iasa, ca am emotii mari!!!
Am eliberat un loc si vreau sa platez ceva legume....si sapt asta sper sa schimbam gardul si ma pot apuca sa pun flori!!!
Ramona, ce legume ai plantat?? Clima voastra cred ca e asemanatoare cu a noastra...

David cica vrea sa faca teme, a scris pe o foaie: mom, dad and I are smart/clever. Si are dreptate copilul!!!!
Ma amuza cum face adunarile, a invatat cateva pe de rost si restul le face ceva de genu: daca 7+6=13 atunci 7+7=13+1=14 si cica el a inventat metoda asta de calcul!!! . Pe mine deja ma depaseste...a avut de citit o carte "hedgehog loge" si io nu am stiut cum sa citesc "hedgehog" ...
Oricum sunt sigura ca are ceva de cerut - sa se joace la PS3...si de asta face teme!!!!

:
varsta, poze,

E destept copilul! De la treaba cu mate pina la laudat parintilor pentru PS3.
As vrea eu sa avem clima voastra! Aici nu e atit de cald. Deocamdata eu ma pregatesc doar pentru rasaduri. Vreau sa pun ardei si rosii. Am pus niste mazare, a fost prea devreme ca le-a palit valul de frig. Mai stau un pic si pun iar. Mai incolo pun fasole verde, castraveti, dovlecei si mai pun direct in pamint niste ardei si rosii. Deocamdata astea le am in plan.
Ieri am plantat un smochin, ma gindesc ca ar merge si la voi. Vreau si blueberries, dar uite ca n-am cumparat. Am pus niste zmeura anul trecut si a trebuit sa pun un gardulet in jurul lor ca le atacasera iepurii. Asta ma innebuneste aici, oricit incerc sa astup gaurile din gard, tot vin cumva si fac dezastru!
Ce fel de gard va puneti?

Mergi la inceput

Acsor, nu ma speria cu iarba...ca nu stiu ce ma fac daca nu iese!!! Eu am imprastiat-o manual...dar am pus ingrasamant chimic (la sac de la Home Depot)
David nu seamana cu mine...ca eu nici acu nu stiu tabla inmultirii...si cu stanga si dreapta sunt confuza...Noroc ca sunt haioasa!!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Ramona, gardul care era, este ff vechi si subred (intr-o noapte a cazut cu totu, si Radu l-a proptit)...este unul de lemn obisnuit!!! Azi vine un tip sa ne dea o estimare ...si speram sa ne apucam de treaba de luni incolo!!!
Pui rasad sau seminte?

Si casa noasta e ok, nu sunt foarte multe de facut...nu am facut mai nimic pana acum oricum...mai trebuie sa schimbam AC-ul..dar asteptam caldurile!!! As vrea si parchet...dar trebuie sa le punem pe lista de asteptare, am avut multe cheltuieli lunile astea si inca suntem in recuperari

:
varsta, poze,

Mergi la inceput