America (146)
Raspunsuri - Pagina 4
sinzi_ana spune:
Lisa, impresionanta nasterea!!!! Si mi-a placut "era asa ciufulita, un par blond roscat"!!!
Ramona, si eu am planuri mari un curte...mai greu cu apucatul de treaba!!!!
Ac-sor, frumoase poze-da putine!!! Las' ca stii cum e...ce e inauntru conteaza...si dupa mine...nu te-ai schimbat deloc
Multumesc pt raspunsurile cu caderea de par...ii cade destul de putin...dar eu aveam impresia ca copiiilor nu trebuie sa le cada parul....
Mesajul de mai devreme este a lui David..
M-a intrebat cine face semnele, prietenii mei? Si cand i-am spus ca "da" a spus ca vrea si el sa le scrie ceva!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
Mie imi plac toti copiii...ma minunez la fiecare fatzuca dulce !!! Dar am o pasiune pentru bebelusi-nou nascuti, mi se par atat de frumosi!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba AB - ce se poarta la PARIS? |
Da ce io-s la Paris?? Vrabia malai viseaza:))
Sunt la munca mey in Proventa:)) de asta nu zisei nimic :))
Dar nu te poci lasa asa uite pret-a-porter de iarna:
http://www.poopoopidoo.fr/?gclid=CNHpy_KPvJgCFQ5uQgodtFN-aw
apesi pe stilul dorit
si de primavara
Fashion week
http://www.aufeminin.com/mode/fashion-week-paris-09/fashion-week-paris-090.asp
Haute couture 2009
http://www.aufeminin.com/haute-couture/defiles-s12-0.html
si Pret-a-porter 2009
http://www.aufeminin.com/mag/mode/d4990.html
Place?
alintaroma spune:
[quote]citat din mesajul lui sinzi_ana
Mesajul de mai devreme este a lui David..
M-a intrebat cine face semnele, prietenii mei? Si cand i-am spus ca "da" a spus ca vrea si el sa le scrie ceva!!!!
[/quote
Chiar vroiam sa te intreb daca te putem ajuta cu ceva?
Si Bianca mai vine si se uita peste umar si intreaba "cu cine vorbesti?" si m-a intrebat ca de ce apare semnul asta e vorba despre pesti?
Lisa mi s-au umezit ochii si dependenta abia a inceput
AB spune:
Lisa stii ca tare rar se nasc puiuti cu cate o claie de par. Majoritatea is mai cheluti :)
Criss nastere usoara si bebe sanatos!!!
Gata acus m-ati vazut pot sa o sterg :)).
Sanzi m-am schimbat... nu copii, ci boala a lasat urme. Bine ca le-am lasat n spate macar pentru o vreme. Dar sunt la fel de zambareata :))
Noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de puiuti.
Ramona J spune:
Are dreptate Vio, copiii-s ai tai. Ah, ce tineri, supli si frumosi sinteti!
Faine si peisajele, zici ca-s luate din picturi.
Asa-mi par si mie baietii lui Anamaria, cred ca s-ar fi inteles bine cu Alexandru.
Fain playground au avut copiii in casa si dupa cum zici aveau si loc sa se desfasoare.
Pumba, am refacut cea mai mare parte din curte. Mi se pare ca sint undeva niste poze de santier. Pe o parte a casei sint copaci (dincolo de gard) care tin multa umbra si nu crestea nimic in locul ala. Am facut alee si am lasat doar loc pentru tufe, flori. E bun si pentru copiii, au loc sa mearga cu trotinetele si chiar cu bicicleta.
Am pus si iarba noua, asta chiar ca a fost un chin. In alt loc am facut mini-gradina de legume si am plantat citiva pomi fructiferi. Este "work in progress". Astept poze cu gradina ta, e mare curtea?
Vio, mai vrem si poze cu Bianca, am mai vazut citeva tare faine.
crisspoliss spune:
intru rapid sa va zic ca am nascut ieri pe 31 ianuarie un baietel frumos foc. Sunt inca in spital, dar totul a decurs bine..adica am avut si eu o nastere grea, travaliul a durat cam 15 ore, dintre care primele 3 acasa cand m-am dilatat pana la 5, apoi la spital cand abia-abia m-am dilatat pana la 8 in 10 ore cu dureri groaznice, dar am avut noroc ca am avut in spital camera cu jacuzzi si nu va pot spune ce mult a contat. A, si n-am avut epidurala, ca am vrut nastere naturala..nici perfuzii nu mi-au dat...am fost socata de ce dureri am putut avea.noroc ca au trecut
Crisss 40+
corinadana spune:
Felicitari Criss! sa va bucurati de baietel, sa creasca mare si frumos si sanatos!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AB spune:
Criss felicitari... Ne-ai prins cu pampoanele in aer pregatite sa te acompaniem la nastere.
Refacere rapida, sa va creasca bb sanatos si frumos si voios si tot ce va doriti voi sa vi se-tample
Ramonava admir pentru munca facuta. Noi am indreptat curtea cat sa nu ne rupem gaturile si sa n-avem buruieni daunatoare si .. am fost epuizati.
De fapt casa ma dispera.. nu stiu ce sa repar mai inainte... ah asa-mi vine s-o daram
Poze.. ehh suntem casatoriti de vreo sapte ani si... deci au trecut si timpul si necazuri peste noi, dar... si noi caposi peste ele
Am trecut si de 35 .. si de atunci i-oi zis alui meu sa scadem cate un an ca tot in mintea copiilor vom da
lisa79 spune:
bravo crisspolis,felicitari si refacere rapida. de abia astept sa iti vad baietelul!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!