America (146)
Raspunsuri - Pagina 20
alintaroma spune:
Delia asa cum ti-au zis si fetele gasesti party favors mai pe la toate magazinele ... Walmart, Target, etc. Eu am cumparat la ziua Biancai de la Target am gasit yo-yos de lemn asa frumusei si pungi mari cu plastelina cutiute si am pus in fiecare plasuta cite o cutie de plastelina, un yo-yo si ceva candy canes (ca era dupa Craciun) sau stickers ... ca vad ca's innebuniti copiii dupa asa ceva . Desi poate Rudy e prea micut ...
Fetelor multumim de aprecieri Drept e ca e floricica mea care imi umple viata
Eu am lasat pozele cu Bianca la urma ca solicitase Ramona sa o mai vada pe cucuiata
Iar cu cerceii aia Acusor a trebuit sa ii poarte la scoala a doua zi musai, si achizitionarea lor deveni "the good news" in ziua respectiva si teachera a pus-o sa faca catwalk
Dezastru ... si asa a descoperit ea schimbatul cerceilor si ca are o cutiuta plina ... ca deh toate rubideniile au spus la asa fata trebuie multime de cercei Nici eu n-am atitia ...
LucasMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf In rest, ma ocup de actele ce ii trebuiesc mamei sa calatoreasca cu Luca. Noile cerinte ca un minor sa calatoreasca peste hotare sunt procura ca un parinte/membru de familie/strain sa mearga cu el (acelasi lucru il voi face si eu cand voi calatori numai cu Eva sau sotul numai cu Luca, ne imputernicim unul pe altul ) si cazier judiciar. Aseara am facut toate procurile care trebuiesc notarizate si apostilate conform Conventiei de la Haga. |
Ciuf, cum se obtine aici cazierul judiciar??
Procura o scrii tu si o faci autentica la notar sau e un formular pe care il completezi si semnezi in fata notarului?
Unde mergi cu ele pt apostila? Eu mai demult am facut un document cu apostila si a fost mare hassle sa o obtin, am umblat pe la doua birouri diferite la city si la registrar.
E sigur ca astea-s cerintele daca doar unul dintre parinti pleca cu copii din US?
Mare bataie de cap!
Alina
pumba spune:
delia- eu data viitoare vreau sa le dau la fetite,cate un certificat la COLD STONE - 2-3$/fiecare, decat prostii care se arunca, mai bine intelege ceva cupilu.
ma duc sa aduc copila d ela scoala.pa
adrianaloy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Hilde
Mirosul meu de la Balvaniosh nu e chiar placut. Am mancat ceva infestat la ei si am avut niste frisoane + rstul simptomelor cum n-am avut in viata mea. In schimb era o doamna acolo care facea un masaj foarte bun.Dupa atatea frisoane, am avut nevoie de masaj. |
Hilde- vorbesti de Hotelul Bestwestern? Sper ca nu- ca dupa parerea mea astia erau world class la capitolul mancare! Nici la 5 stele la Mamaia n-am papat asa bunataturi! Eu am dus acolo aproape 500 oameni (pe rand- pe departamente) si niciunul nu s-a vaitat de ceva…se cam intoxicau ei cu palinca dar asta-I alta discutie.
Baga si tu poza aia ca vezi o cere lumea si m-ai facut curioasa.
Hilde spune:
Adriana, de BestWestern vorbesc. Nici nu cred ca mai era altul in zona.
Nu vreau sa le fac reclama negativa, poate am mancat ceva stricat in drum spre Balvanios si acolo am avut doar simptomele. Nu-mi mai amintesc toate detaliile. Mancarea mirosea si arata excelent, dar eu mai mult ceai si paine prajita am mancat.
ciuf spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LucasMom
Ciuf, cum se obtine aici cazierul judiciar?? Procura o scrii tu si o faci autentica la notar sau e un formular pe care il completezi si semnezi in fata notarului? Unde mergi cu ele pt apostila? Eu mai demult am facut un document cu apostila si a fost mare hassle sa o obtin, am umblat pe la doua birouri diferite la city si la registrar. E sigur ca astea-s cerintele daca doar unul dintre parinti pleca cu copii din US? Mare bataie de cap! Alina |
Alina, uite un link: http://www.roembus.org/Consular/Ro/Pasapoarte/Iesirea_Intrarea%20din_in%20Romania%20a%20cetatenilor%20romani%20minori%20domiciliati%20in%20SUA.htm
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ancadm spune:
Ma mai primiti si pe mine pe aici sa ma vait de cit de frig e? Mi-a iesit gerul pe nas si m-am saturat de nu mai pot!!!
Duminica am mers la sanie (tubing de fapt ca avem o sanie de se umfla cu pompa). Era asa de ger ca fetele s-au dat pe deal la vale in fund, fara sanie . Sotul a zis sa nu imi mai bat capul sa umflu sania ca nu le trebuie....
Am vazut bebelina frumoasa a Lisei! O scumpa bolfosica! Am vazut si pozele Ceniei! O familie super! Am admirat-o si pe Adriana!
Alintaroma multumesc pentru florile frumoase! Bianca mi-e draga de nu mai pot! Foarte frumoasa domnisoara. Mai nou vad ca si Andreea a dat in mania cerceilor...A primit un gift card la Claire's si acum tine-te bine!
Eu sunt suparata rau pentru ca acum au inceput sa ii creasca Andreei cei doi dinti din fatza, de sus si am vazut ca are niste pete albe pe ei. Nu sunt prea mari si nici foarte evedente, dar sunt acolo si sunt foarte nervoasa pentru ca am dus-o din 6 in 6 luni la contol si cu toate astea ii cresc dintii in toate directiile si acum mai are si pete pe ei. Din cite am citit pe net ar fi o problema cu smaltul dintilor, din cauza de prea mult flor! S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Nici nu imi vine sa ma duc cu ea la dentist ca sigur sar la jugulara!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Faine poze am vazut!
Cenia, poza cu fratiorii e nemaipomenita! Iti vine sa-i maninci cit sint de scumpi!
Rudy s-a facut baiat mare, zau ca am crezut ca-i mai mare de trei ani.
Bianca e o scumpa si o cocheta, figura-i cu cerceii aia!
LOL! Adrianaloy si Iliescu!
Nici nu mai stiu ce am vazut, ce n-am mai vazut, ati scris tare repede si mult!
Cu retetele astea... eu inlocuiesc mereu cu curaj si se intimpla sa iasa tare bun! Nu stiu daca respect vreodata reteta suta la suta. Numai la prajituri e tricky, de aia nu le fac eu!
LucasMom spune:
Ciuf, incercai sa citesc ceva si sa inteleg dar suna incalcit rau, Totusi ma gandesc ca respectivul act se refera la copiii cetateni romani care locuiesc in USA, asa-i?
Al nostru daca s-a nascut in US si are pasaport american, nu se supune la toate hartiile alea, corect?
Hai ca nu vreau sa te confuzez si pe tine, o sa mai sap poate ma lamuresc si mai bine ca planuim sa mergem in primavara in vizita in Ro si nu prea stiu ce si cum. Luca are pasaport american sau e pe pasapoartele voastre?
Multam mult!
Alina
ciuf spune:
Alina, am sunat la Consulatul roman de aici si exact acelasi lucru ni l-au spus. Nu as vrea sa am vreo surpriza ca al meu copil sa nu fie lasat sa intre in tara. Ah, la United mi-au spus acelasi lucru. Exceptand cazierul. dar ca trebuie facuta procura pentru celalalt parinte cum ca e de acord sa iasa copilul din tara.
Anca, vino la noi ca e o zi de primavara. Ai mei copii sunt de trei ore in parc si tot nu vor sa plece de acolo.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea