America (146)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaloy spune:
Delia, ia vezi poate te inspiri de aici, sunt destul de ieftine intre 4-11 $ si sunt multe la pachet. Aia cu calutii, ursuletii sau ratustele de baie sunt dragutze.
http://www.toyconnection.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=A&qts=google&qtk=plastic%20animals
Good luck.
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bAly Fetelor, intreb si aici ca e mai citit topicul... Merge rice vinegarul inlocuit cu otet de mere sau balsamic? Vreau sa fac reteta Hildei de sweet and sour chicken, si nu am rice vinegar in casa, si nu as iesi la ce frigalau e afara..... |
Alina, eu am folosit si otet normal si mi-a placut mai mult decat cu otet de orez. Incearca variante.
Astazi am o zi plina, am timp sa vad fotografii cand ajung acasa.
AB, iti trimit pm.
bAly spune:
citat din mesajul lui Hilde Alina, eu am folosit si otet normal si mi-a placut mai mult decat cu otet de orez. Incearca variante. |
Hilde, mersi de raspuns. Am sa fac in seara asta pentru cina. Am ceva emotii pt ca nu am mai facut pina acu retete exotice.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Hilde spune:
Am vazut pozele Adrianei pana la urma, ca eu mereu incep sa citesc de la ultima postare la prima. :)
Asa. Am vazut pozele tale, Adriana, si mi-au placut f mult. Multe par a fi facute in Romania. Mi-a placut mai ales o foto in care esti cu sotul, copilul si apare si un clovn. Imaginea unei familii tinere, frumoase si fericite.
Nu stiu de ce mi-a mirosit a duminica copilariei mele. V-am spus ca amintirile mele au toate miros?
Mi-a mirosit a placinta cu mere si scortisoara, rufe calcate si mers cu troleul in Cismigiu la o plimbare duminica dupa amiaza. Am plecat de la fotografie si am ajuns la placinta cu mere. Cred ca imi e foame.
Hilde spune:
Alina, in principiu nu e mare lucru. Dar "just in case", mai gateste si altceva ca sa nu-ti lasi fetitele nemancate. Eu mai gresesc cand incerc ceva pentru prima data. In 99% din cazuri. : ))
Am folosit "gresesc" in loc de expresia initiala, "o dau in bara", ca sa nu zgarii urechi fine. Folosesc cam mult expresiile astea golanesti, cum le zice mama, dar imi plac.
Ma tine nepotul meu conectate la toate expresiile. Stiati de expresia "ma uit ca boul in teava"? Eu o folosesc f des ca sa exprim nedumerirea.
Dar cand stiu ca nu e mama pe langa mine, ca apoi se intreaba cu cine m-o fi conceput.
adrianaloy spune:
Hilde- ai dreptate- toate pozele alea sunt din Romania- le-am gasit prin niste e-mailuri mai vechi- si pentru mine a fost o surpriza sa dau peste cea cu Iliescu pupacios.
Cea cu clovnul este de la un Family Day organizat de compania la care lucram- a fost la palatul Mogoshoaia- f. frumos.
Mi-aduc si eu aminte diverse mirosuri: casa bunicilor avea un miros aparte, camera in care depozitau porcul si preparatele, aroma cortuletzelor cu rahat ale mamei, mirosul focului de brad de la Moeciu, kurtoshcolac-ul de la Poiana Bv., mirosul sulfuros de la Balvaniosh unde cred ca am avut vreo 6 teambuilding-uri...nu mai continuu ca imi dau lacrimile
ciuf spune:
Salutare
M-am intors intreaga de la ski: doua maini, doua picioare . A fost o vreme nemaipomenita, cu soare.
Uneia din prietenele noastre i s-a blocat spatele si nu a mai putut sa coboare de pe partie. Au venit cei de la spital cu snowmobilul si au ridicat-o. Acolo s-a doftoricit singura, este medic oncolog, spunandu-le cadrelor medicale cate mg de X sa ii dea si cum. Au pus-o sa semneze o hartie ca e totul pe raspunderea ei.
Delia, eu la ziua lui Luca am cumparat fleculete de la magazinul de-un dolar: creion, ascutitoare, plastilina, stickere, jucarii din plastic, masinute, pentru fetite le-am luat chestii de pus in par. Am incercat sa cumpar ceva folositor si sa le si placa cat de cat. gasesti seturi de masinute cu cate 6 in ele, la fel si la elastice de par sau agrafe.
Te orientezi si tu sa fie chestii pentru varsta lor.
In rest, ma ocup de actele ce ii trebuiesc mamei sa calatoreasca cu Luca. Noile cerinte ca un minor sa calatoreasca peste hotare sunt procura ca un parinte/membru de familie/strain sa mearga cu el (acelasi lucru il voi face si eu cand voi calatori numai cu Eva sau sotul numai cu Luca, ne imputernicim unul pe altul ) si cazier judiciar. Aseara am facut toate procurile care trebuiesc notarizate si apostilate conform Conventiei de la Haga. Plus ca Luca va sta mai mult de 90 de zile pe teritoriul romanesc si va fi nevoie sa ii prelungim viza.
Ma bate gandul cand vom ajunge in tara sa ii facem si pasaport romanesc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
Memorie olfactiva.
Adriana, mersi de linkul cu jucarii, foarte interesante, ai mei sunt pasionati de animalute mici..
ciuf spune:
Hilde, vreau si eu sa iti vad cei sase ochi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Hilde spune:
citat din mesajul lui adrianaloy mirosul sulfuros de la Balvaniosh unde cred ca am avut vreo 6 teambuilding-uri...nu mai continuu ca imi dau lacrimile |
Mirosul meu de la Balvaniosh nu e chiar placut. Am mancat ceva infestat la ei si am avut niste frisoane + rstul simptomelor cum n-am avut in viata mea.
In schimb era o doamna acolo care facea un masaj foarte bun.Dupa atatea frisoane, am avut nevoie de masaj.