America (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am primit pachet de acasa!!!!sunt asa fericita !
a facut o saptamana si jumatate pe drum.
felicitari Posta Romana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor,am si eu o intrebare
voi ati folosit bouncer? daca da de la cat timp? eu azi am pus-o pe Ana prima data in el,nu am dat drumul la vibratii ci doar asa sa stea cu noi in sufragerie...doarme dusa in el.oare e prea devreme?
va multuemsc mult de tot

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lisa- am folosit din primele zile - leaganu, dormea ziua in el.
bounceru- mai tarziu pt ca alunca ,era model mai vechi,dar folosit cu succes ....cand a mai crescut si era interesata de jucarii, eu imi faceam treaba si ea, statea cuminte acolo.

Mergi la inceput

este bouncer din ala ce sta pe jos ca si car seat-ul.
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nici la bouncer n-am prea avut succes. Putin cit era mai mica, apoi o enerva sa stea in pozitia aia semi pe spate. Ana s-a ridicat foarte devreme, a mers foarte devreme etc. Stiu ca eram cu ea in Romania si dr. m-a certat ca fata avea vreo patru luni si era in fund. Pai si eu ce-i puteam face? Urla ca din gura de sarpe daca nu-i faceam pe plac!
Legat de "middle of nowhere" gasisem un site (si am pus si aici link) unde sa-ti masori "walkability" pentru orice adresa. Chiar stateam foarte bine (chit ca sintem in Texas). E drept ca atunci cind am mers in Colorado am condus vreo doua zile si tot "in the middle of nowhere) eram. Asa e Texas, la fel de scary a fost si prin New Mexico. Nici cu Colorado nu mi-e rusine, atit cit am vazut noi.
La drumuri din astea nu ne mai invatam minte sa facem plinul la benzina atunci cind vedem statia, nu cind ni se nazare noua! Am avut emotii in vreo doua rinduri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lisa, la noi numai bouncerul a avut succes din prima luna. Nimic altceva nu i-a trebuit.Vibratiile au fost un plus apreciat :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Ramona, Texasul e mare si ei au avut nevoie sa-si planteze antenele la mare distanta de aeroporturi, statii de radio si altele interferente de genul asta.
M-am simtit foarte vulnerabila pe acolo :( Cred ca a fost una din putinele dati cand as fi vrut sa am arma si sa stiu sa o folosesc :(
Am avut nevoie sa merg si noaptea la locul cu pricina, acum ma gandesc ce bine ca am fost asa inconstienta, daca mi se oprea masina in drum, nici cell signal nu era, nici tipenie de om pe drumul ala. Nu stiu ce as fi facut. Suna ca dintr-un film de groaza si asa a si fost.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca-i chestie de obisnuinta. Daca locuiesti in pustiu nu-l mai vezi. Asa ciudat mi-a fost si mie vara trecuta. Crd ca am mers si 100km fara sa vedem tipenie de om. Mai ales in New Mexico am trecut pe linga niste localitati care pareau a fi parasite. Niste huts amarite acolo.
Ferme uriase, culmea e ca erau ingradite. Ma gindeam cit costa sa pui atita gard! Antene de care zici si tu, sonde de petrol, mai cite o vaca sau un siloz. Trenuri cu peste o suta de vagoane, nu se mai terminau!
La intoarcere am vazut doi cowboys, erau exact ca in filme. Am mai vazut mama si fiica la plimbare calare. Nici nu stiu de unde au aparut, n-am vazut vreo casa prin zona aia.
Nu mai zic ca ne-a prins o ploaie din aia prevestitoare de tornado si drumul era in portiunea aia pe o singura banda each way. Greu de descris cum arata pustiul ala cind s-a intunecat in mijlocul zilei si tuna si fulgera de zici ca erau fireworks!
Acum ca ma gindesc are totusi farmec si peisajul asta aproape lunar.
Am mai trait o senzatie din asta ciudata cu niste ani in urma, conducind de la Orlando spre Ft. Lauderdale. Tot asa, nimic "in sight", un drum ingust, necirculat si un "ditch" pe marginea soselei. Ma gindeam numai citi crocodili or fi pe acolo!

Mergi la inceput

si eu cand am fost in colorado am condus o gramada si cand am vazut statiile de benzinarie asa de "rustice" m-am...oricum toate astea au farmecul lor!
fetelor,e ok sa regurgiteze fata? de ce se intampla ast?? eu ma panichez,nu are cum sa se inece cu voma,nu??? sunt cu capu'...mii de scuze ca va bat la cap ,dar suntei mai cu experiente si imi prinde bine.
multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Daca are burtica plina, si o apuci de mijlocel sa o ridici, aproape sigur ceva din burtica iese afara ca e mica si orice apasare o afecteaza, chiar daca se sprijina cu burtica peste mana tot o apasa. Eu zic ca e ok sa regurgiteze dupa ce mananca. Ajuta mult sa o tii in sus sa faca un gutzi cat de mic, sa iasa aerul pe care-l inghite cand mananca. eu nu prea puteam sa-i scot aerul dar sotu' mereu avea succes.

Alina

Mergi la inceput