America (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Lisa nu te speria e normal sa regurgiteze. Daca nu reusesti sa-i scoti aerul dupa alaptare, e normal sa iasa si putin lapte cind iese. Depinde de la copil la copil cit dureaza chestia asta . Am aici o prietena care are bb de 4 luni si inca regurgiteaza cu laptic, mai ales daca i se solicita burtica dupa mincare. Chiar ma intreba ca pina cind dureaza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

m-am linistit!
tx

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumim de felicitari:)

CamiM, da ne-am gasit , de fapt trebuia doar sa ne hotaram asupra unui apartament, si am ales pe cel mai aproape de parc.

Lisa, cum ziceau si fetele, incearca sa o faci sa ragaie. Amalia a regurgitat pana pe la 6 luni, cand am inceput cu diversificarea. Sa nu te sperii, ca nu e mult lapte, ca sa te linistesti fa proba cu o lingurita de apa pe o burpcloth, sa vezi ce pata mare se face din 5ml de apa.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Bianca: sarcina usoara!

Miere: nici al meu nu a vrut suzeta de cand s-a nascut si am avut noroc sa nu-i placa deloc in continuare. Pt.moment nu-l vad interesat nici de suptul degetelor. Asa ca avem o grija in minus. Buricul i-a cazut pe la 10 zile. Dar stiu bebelusi la care le-a cazut mai tarziu. Deci, nu-ti fa griji, se scapa si Aidan de el.

Lisa: noi am folosit bouncerul cu mare succes muuulte luni! Si am regurgitat din greu in primele luni. A mai vomitat si in jeturi pt.ca papa laptic prea cu pofta si prea mult. Dar au trecut toate si s-a facut baiat mare.

Referitor la orase mari/mici, noua ne plac cele mai mari. Adoram NY-ul, desi are si el dezavantajele lui… Ne simtim bine aici ca ne ofera o mare varietate de restaurante, show-uri, magazine, muzee, cam tot ce avem nevoie la orice ora. E drept ca e f.agitat si uneori dupa o sapt. plina la job, nu-mi mai vine sa-l mai vad dar… aici e locusorul nostru! Mi-a placut si California dar pt.ca ne plac 4 anotimpuri, am taiat-o de pe lista cu mutatul. :) Florida inca n-am vazut-o. Am auzit ca e frumoasa dar nu stiu cum m-as impaca eu cu humidity ca si cea din NY vara ma deranjeaza… Oricum America e mare si frumoasa in felul ei. Iar noi toti suntem atat de diferiti incat nu putem cataloga un stat ca fiind cel ideal. Eu as vrea sa le vizitez aproape pe toate si sa locuiesc cate putin in cateva dintre ele. Ahhh sau si mai bine mi-ar place 2-3 ani prin Paris, 2-3 ani in Toscana, un pic in Portugalia, m-as duce si in Japonia. hihi Vrabia malai viseaza! Poate pe la pensie atingem ceva din visele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salve

ups, deja nu mai cunosc fete de cind nu am mai scris. poate am scuza ca au iesit deja 6 dinti de la 6 luni si pina la 9 luni cit avem in prezent . ia sa caut niste poze sa incarc pina mai scriu

Mihutza, da, stau in Phoenix in Nord, la iesirea spre Flaggstaff (statiunea de ski), I 17 cu Happy Valley. cunosti? eu fac doi ani de America acusi.

Philip: dar ce bunica aristocrata are philip! foarte frumoasa si prezentabila!

cu cazutul buricului nu e regula generala Miere! uite aici e mai uscat si cald si a cazut buricul tot la 7 zile ca si baiatului in Ro si acolo il tineam imbracat frate...ca ningea in aprilie.

de ce nu e sigur cu pozele pe net? intreb si eu ca pacala!

lisa: da am folost bouncer. super inventie domle! si cu colicii o mai pacaleam. dar uscatorul de par face minuni la bebei crizati! da drumul la uscator de par (miere atentie!!!) indrepti spre burta copilului si masezi usor si ia somn frate pina la urma si il lasi asa funtionind(nu e voie in patut) pina adoarme. va vind un pont bun, pe noi ne-a salvat de multe ori uscatorul de par cea mai buna inventie pentru bebelusi cu colici sau plingaciosi

gata poze incarcate: http://picasaweb.google.com/celapopa/Iarna08Spre09#

sa le sterg mai tirziu? ma puneti pe ginduri.

lisa e normal sa regugiteze dar sa nu vomite in jet puternic si repetat. asa is unii copii . si a doua a mea la fel. ma ingrozea ca voma mereu aproape tot ce minca si cica doar cind e in jet. am schimbat formula si a fost ok.

si vorbind de orase eu de ce visez sa ma mut inapoi in Ro? nu imi lipsesc decit cei dragi, in rest nimik de acolo, tot ii aducem pe aici sa ne mai treaca dorul! am o nostalgie pe care nu o pot potoli. sa speram ca imi trece. cica peste citiva ani. cica primii zece ani de America is grei dupa aia totul e usor!

hi hi! va las ma duc la somn. sper ca noaptea asta sa dorm. bebelica Naomica cind e bolnava trebuie sa stie tot cartierul! avem infectie la urechi a 4 -a oara la 9 luni si antibiotic de fiecare data. sper sa nu ii pun tuburi! sper sa nu gresesc ceva..of of

ma felicit ca am reusit sa citesc tot ce ati scris, as mai fi completat cite ceva cu gradinaritul Ramonei dar o fac data viitoare.
paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

De-abia tin pasul cu voi

Criss- sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, mancacios si cumintel. Refacere usoara ptr tine, laptic din plin si nopti linistite.

Lisa- fetita ta e superba, grasunica si scumpa foc. Ia-o usurel cu toate si nu te speria asa usor. Meseria de mama se invata cu puiu'n brate.

Miere- tu ai un barbatel pe cinste. Mi-aduce aminte de dolofanii mei- mie perioada pana la 6-7 luni mi-a placut mult- stadiul de bebe purtat in brate/in sling...apoi cand au inceput sa mearga i-am scapat din mana. Evadeaza de cate ori ai prilejul- iti poti reincarca bateriile si te intorci cu forte noi la bebelush. Nu refuza ajutorul sotului- mai ales daca se ofera el .

Bianca- sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara.

AB- e o placere sa te citesc, micile tale povestiri sunt atat de nostime si sharmante. In mintea mea se formase deja imaginea de "frantuzoaica", navetista intre 2 lumi diferite(Fr si US)...mama a doi copii dragalasi ce se joaca ireal de frumos. M-am uitat pe poze- esti exact cum ma gandeam. Si ai o frumusete aparte, un aer nobil, aristrocrat- asociat de mine probabil cu Franta(unde n-am fost niciodata).

Ramona- de abia asteptam sa scapi de corvoada kg ca sa ni te dezvalui la fata. Am o presimtire ca vom vedea cu cine seamana Ana Texana. Frumosi puii tai si remarc ca seamana f. bine intre ei.
Nu te mai lua atat de Alex ca-i cuminte, timid sau mai stiu eu ce...eu m-am saturat de cate bilete/cartonase imi aduce Mihai de la scoala- iar maine avem Parents Conferrence...

Addicted- welcome on board!

v-am vazut ca vorbeati de varste...eheee...si io ma apropii de 35. Tin minte mai acu' cativa ani cand faceam misto de sot si-i ziceam ca tinar insemna pana la 35 ani..apoi te incadrezi la "middle age". O sa ma apuc de purtat coditze(Sinzi- tinerete-tinerete) sau poate-mi vine curajul si fac un bebic, ca nimic nu te intinereste mai mult ca ghemotocul din brate...

http://good-times.webshots.com/photo/2585176440104750316jlvjro
ghiciti cine-i in poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cenia, sunteti o familie foarte frumoasa!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Cenia suntei care mai de care mai frumosi Sa fiti fericiti o mie de ani

Adrianaloy ... sa nu spui ca l-ai pupat pe Iliescu [bleah] ...
Si nu te mai plinge atita ca nu te dai deloc ... la virsta. Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu e mare diferenta de cum esti acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADRIANA,wauuuuu,ce ochi frumosi ai..si vorba AINTEIROMA,esti la fel dragalasa mea...foarte bine aratai si arati...sa vezi ce te smotocesc cand ne-om vedea,ca tu esti slaba si numai ne prostesti pe noi ,cele cu spark-ul...sti tu ce vorbesc

CENIA,frumoasa familie..sa va traiasca copilasii!!

BIANCA sarcina usoara!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Adriana, frumoasa esti si tu! Numai lume frumoasa pe aici!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput