America (146)
Raspunsuri - Pagina 15
Hilde spune:
Merci, Panteruto, nu ma arat ca nu-mi place sa fie poza mea pe net.
Am scos linkul. Daca vreodata simte cineva nevoia sa ma vada , sa-mi ceara poza.
Am editat de un milion de ori. Se vede ca sunt la serviciu. Sper ca de data asta sa fi scris o fraza cat de cat coerenta.
philip spune:
hilde, eu vreau, please, trimite-mi te rog pe pm sau pe email.
si eu mi-am supt degetul pana pe la 4-5 ani cand mi-am spart buza si fiind cusuta nu puteam baga nimic in gura. imi amintesc si acum ce trista eram ca nu-l mai puteam suge. imi dadea mult confort (e confort sau comfort?)...si-al meu deget era mai subtire dar si-a revenit :) dantura e ok, am inteles ca e ok atat timp cat se renunta pana sa apara cea definitiva.
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
Hilde spune:
Stiam ca e "confortabil" cu n. M-ul se folosea la "comfortable" in engleza.Nu merge dexonline, ca ne-ar lumina mai bine.
Iti trimti link.
Ramona J spune:
"Confort".
Am ratat si eu poza lui Hilde.
Cam la trei saptamini s-a rezolvat treaba cu buricul si la copiii mei. Ba Ana a facut si un granulom, am fost de a cauterizat-o.
philip spune:
hilde, ramona, pai de aia ma incurcam. veti zice ca-s analfabeta si-am terminat litere :)
hilde esti o frumoasa si cu 6-8 ochi...
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
CamiM spune:
hop si eu in zona!
Bianca felicitari! sa aveti un bebe la fel de frumos(oasa) ca si surioara!!A!! si sarcina usoara!! Ati gasit apartament?
Hilde vreau sa vad si eu poze..curiozitatea domnule..
Miereimi dau si eu cu parearea: in legatura cu suzeta fetele mele nu au acceptat-o nici una si nici degetul nu si l-au supt. Mai pune o poza doua cu bb Aidan..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Hilde, esti o "cutie pie"! Chiar si cu sase ochi! Eu am patru de obicei.
Bianca, sarcina usoara! Uite ce frumos e la noi, avem mereu bebei "fresh", gravidute mai proaspete sau mai coapte.
Hilde spune:
Scuze, Bianca ca am vazut mai tarziu vestea ta. Felicitari si sarcina usoara!
Am pus poza cu 6 ochi ca sa va amuzati. : )
Sotul imi face poza de fiecare data cand o comit. Dar trebuia sa citesc news-urile din desert (nu cumva sa se ascunda vreun obiectiv dupa vreo movilita) si ma batea domnule soarele ala in cap tare.
LucasMom spune:
Criss, felicitari si bebe sanatos, cum i-ati pus nume pana la urma? Asteptam poze!
Lisa, nici Lucas nu a plans cand l-a scos doctorul afara. si nici dupa aceea. el nu a plans. Dar a fost mereu ok; sotul a stat cu ochii pe ei (bebe si nurse tot timpul asa primise instructiuni ferme de la mine) si-mi spunea ce se intampla. el a avut scorul parca 8/10 dar asa cum ai patit si tu, era strans/tinut de cordonul ombilical si de aia nu putea iesi singurel. Cand impingeam, cum ii scadea pulsul...a fost cam scary, bine ca a trecut totul cu bine. Eu zic ca la mine a contat experienta doctorului. In cazuri din astea pericolul este sa ramana urmari daca creierul copilului nu e bine oxigenat.
Miere, daca s-a uscat buricul o sa cada in orice clipa, cel mai probabil se agata in diaper sau in hainuta si cade curand. Despre suzi, multor copii nu le pasa de ea deloc sau pana la varste mai tarzii. Lucas a inceput sa o vrea (ca sa se joace, nu neaparat sa suga), acum relativ curand cand am inceput sa-l invat sa adoarma in patut. El are nevoie de ceva sa-i distraga atentia, altfel nu se opreste din joaca si agitatie si nu adoarme.
AB, tare frumosi sunteti cu totii! Bine v-am cunoscut!
Hilde, mi-ar face placere sa te vad si eu.
Chiar, ce face Andrada?
Sanzi frumoase poze, sunt de acord, Key West e un loc minunat!!!
Apropos de disputa FL/CA, mie mi-a placut Florida cat am vazut din ea (Miami & the Keys) si mi-a placut foarte mult si California, din nord pana in sud (wine county, San Fran & Bay Area, Monterrey si Pebble Beach si Big Sur, Santa Barbara si LA area in zonele frumoase, si plajele din sud pana in San Diego. Am fost o norocoasa ca am aterizat aici si ma bucur ca simt ca-i acasa aici cu toate inconvenientele traiului intr-un oras asa de mare.
Mie imi place si NY cu toate ca lumea il vede mai mult scump, murdar si crazy.
In Florida mi-a placut atmosfera relaxata, pai nu prea zici ca e diferenta intre siesta latin americana si cea din Florida, pe de alta parte mie nu-mi place umezeala. Asa ca eu am nimerit intr-un loc prielnic.
Ce nu-mi place sunt locurile izolate, uitate de lume, unde tre' sa conduci juma de ora pana la un store oridecare o fi el. Am lucrat acum cativa ani cu un client, mare satelite carrier care avea o tarla de sateliti administrati de undeva din Texas. Pai cand am ajuns acolo am inteles sensul expresiei "in the middle of nowhere"!
Alina