Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihi spune:
dragelor...ma duc sa atzipesc si io o tzara pana doarme americanul...desi am mancarea pe foc...sper sa nu gasesc mancarica lui pe sec...nu ar fi pt prima oara
mihi
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
Criss75 spune:
Off, Aida, nu spune asa ceva, nu spune ca este un caz fara sansa de supravietuire. Incearca sa speri in continuare ca va fi bine. Noi suntem cu gandul alaturi de tine si de Emma.
Criss si Alex (11.05.2003)
gusta spune:
si toate gandurile mele bune merg catre voi.Trebuie sa fie bine.
Marilena si Mara Augusta
szivarvany spune:
Aida, sunt si eu aici, ma gandesc mereu la micuta luptatoare
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
aidaciolac spune:
oooof , stiu ca e greu sa zic asa , dar asa este considerata de mai bine de un an. Oricum la spital in afara de terapia durerii si o hidratare si antivom nu ii face nimeni nimic , de ex in cazul unui blocaj renal , stop cardiac ...
Pe mine ma ingrijoreaza cel mai tare tumorile abdominale ... Dumnezeu stie ce e pe acolo , oricum vezica este f compresata si este la mai putin de jumatate din capacitate , iar abdominal , hm , tumora aia de 11 cm ... daca este aia asa mare acolo sigur sunt si altele mai mici in vecinatate. Si marea mea temere e ca blocheaza cumva evacuarea din stomac , apasa cumva pe intestine ... supozitii pe care nu le pot proba , pt ca ...
Nah , vad ca s-a linistit de dimineata ... sa vedem ce vrea sa faca ...
Va
Aida ... 6+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ancadragoman spune:
Aida esti puternica si ma rog la Dumnezeu pentru voi sa va dea putere in continuare si sa faca o minune
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Criss75 spune:
Aida, e dureros sa citesc asemenea cuvinte. Ma gandesc cat de dureros poate fi pentru tine sa le scrii...
Continuati lupta, incearca orice metoda, chiar daca ti se pare ca nu da rezultate. Minuni s-au mai vazut. Sper sa mai vedem macar una.
Criss si Alex (11.05.2003)
onitza spune:
AIDA, ma bucur ca s-a mai linistit putin. Doamne, te rog mult, ajuta pe Emma sa nu mai aiba dureri si mai ales sa se retraga tumorile. Fa Doamne o minune pentru Emma noastra draga!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
andanii spune:
aida sunt cu gandul numai la voi si ma rog cu toata puterea sufletului meu kisssy mic
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"