Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Il rog pe Bunul Dumnezeu sa va aline, si sa va sustina!
Aida,sunt alaturi de tine! Dragostea ta de mama este nesfarsita si la fel si puterea ta, dar, te rog, ai grija si de tine si de sufletelul cel mic care acum creste in burtica ta!

Ma rog pentru voi toti

Pup Kissulina mica si dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

DD ajut-o pe micuta Emma sa-i fie mai bine. Lupta micuta Kissy. Ne rugam in continuare pentru un miracol.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Multa, multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Aidutza itzi suntem alaturi...am gasit asta : www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">

mihi

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ajuta sa treaca starea asta de voma
sanatate multa puiutule mic

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

De mai bine de un an de cand va urmaresc povestea, ma rog zi de zi pentru voi, ma rog pentru sufletelul mic si nevinovat al Emmei care nu merita toata aceasta suferinta. Port in suflet ochii ei mari si curati si nu pot sa incep o zi fara sa intru aici, sa caut vesti bune despre ea... Imi pare nespus de rau ca situatia nu este asa cum ne-am fi dorit noi toti...

Aida, sunt sigura ca te-ai informat foarte bine in ceea ce priveste tratamentul cu spanz, probabil iti dai seama ca Emma are acum manifestarile unei intoxicatii acute cu planta asta.

vezi aici: http://www.bioterapi.ro/dictionar/index_botanic/index_botanicSpanz.html

"Tratamentele empirice cu spanz, depasirea dozelor prescrise sau a duratei de tratament, chiar si in cazul produselor cu principiile active bine dozate, poate provoca intoxicatii extrem de grave. Intoxicatia se manifesta prin purgatie drastica, deshidratare, greata, spasme, tahicardie, alte tulburari cardiace, coma, colaps si chiar deces.
Intoxicatiile cu spanz se constituie în urgente medicale, deoarece pun viata in pericol.
Doza netoxica pentru spanz este de 0,01g. rizomi\kg. corp\zi, dar in tratamente indelungate, din cauza acumularii toxinelor in organism, si aceast#259; cantitate poate fi periculoasa."

Poate ar fi mai bine sa mergeti la spital.

Toata iubirea din lume pentru Emma si parintii ei deosebiti...

Si ne rugam in continuare...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

DD sa aiba grija de voi si sa treceti cu bine si peste acest hop.Putere si iubire!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Doamne ajuta !
sunt alaturi de voi, fete dragi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

huh , mii de scuze , am adormit amandoua

Gabitzu37 stiu perfect ce zici. In momentul in care am primit tratamentul cu spanz acasa a trebuit sa am trusa de dezintoxicare , iar terapeutul este prezent zilnic si ar vedea semnele intoxicarii.
De fapt primul semn al intoxicarii e daca se mareste tensiunea si nu pulsul si daca ar fi ajuns la 130 , dar nu , tensiunea ei este perfecta.
Problema asta am patit-o si la sfarsitul primei etape si am fugit cu ea la spital , in etapa asta nici macar nu am putut sa ii administrez ultimele 4 zile de tratament
Sa fie o intoxicatie cu spanz nici nu ar fi rau caci as stii ce sa fac , dar din pacate nu este asta.
Oricum , in momentul cand celulele canceroase moarte sunt eliminate din organism sunt aceleasi simptome , vomitat de neintrerupt , diaree si transpiratie abundenta (care la noi lipseste).

La noi problema de inima a aparut de la Tramadol ... avem peste 2 luni de administrare , iar in prospect spune a nu se administra copiilor sub 15 ani , dar cum este un caz fara sansa de supravietuire au vrut sa ii asigure macar confortul asta , sa nu aibe dureri.

... fug sa ii fac Tramadolul si revin

Aida ... 6+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput