Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
ADA1974 spune:
'Neata fetelor.
cu laptic, ca tocmai i-am incalzit fiicami o cana de lapte.
Sa va zic ce perle poate scoate: in ultimul timp am stat mai des la calculator. De cand cu vestea cea rea nu prea am mai avut chef de ceva ..... Si de vineri ma roaga fiicamea sa-i cos o bretea la o rochita de papusa. Vineri fiind sarbatoare, i-am spus ca nu se poate, ieri nu am avut chef, azi a venit iar la mine. I-am spus ca se supara DD daca coasem azi sau spalam rufe. Mi-a spus, ca atunci daca nu avem voie sa facem treaba, nici la calculator nu trebuie sa mai stau
.
Ma tot gandesc la tragedia de aici, si ii multumesc lui DD ca o am pe Gabi. Cred ca asa ma pot pregati pentru orice .....
Referitor la poze: eu am crezut ca daca pun in albumul de la profilul personal il pot vedea si celelalte fete. Nu prea am chef sa fac alt album, si nici nu stiu cum, si nici nu mai stiu pe unde ati scris cum se face. La fel nu stiu cum sa fac cu nr de telefon. Poate imi trimite cineva pe PM un numar, sa pot scrie un mesaj cand o veni timpul. Daca nu, il pun pe sot sa-mi aduca laptopul lui de la serviciu si am sa scriu din spital la o zi, doua dupa nastere (eu fac cezariana, asa ca nu am cum sa nasc in direct
).
ada
31+ Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 3ani + 11 luni
pisigri spune:
Neatza si eu
Prezenta la datorie dupa o noapte in care m-am trezit de 4 ori sa ma duc la baie...si probabil ca as mai fi dormit daca nu se ivea si a 5a oara
...
Codrin e un nume f frumos, nu stiu de ce nu-ti mai place...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
danonique spune:
Buna dimineata!Vin si eu la o cafea.Si eu ma trezesc de 4-5 ori pe noapte ptr a merge la baie.In plus ma mai lupt si cu insomniile.Dorm doar cate 5 ore pe zi.Voi cam car dormiti?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
inapreda spune:
Buna dimineata la toate fetele care s-au trezit!
Va invit la un fresh de citrice si o cafea imbunatatita cu lapte!
Adirys, bine ai re-venit! Multu' pentru sugestie! 
O zi minunata la toate fetele!
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
chatonel spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaa!!!! Vin si io cu ness cu lapte :)
Si eu ma trezesc de Nspe mii de ori pe noapte, azi-noapte de 4 ori intre ora 23 si 6 dimi.
Am pus un link cu poze pe mail, nu vreau sa il pun la semnatura si nici nu am inca destula energie sa fac albume pe picasa. Am pus tot pe mail si niste carti online despre evolutia sarcinii (sint de specialitate, adik pentru elevi la medicina).
Azi am in program mers la piscina si calcat ... cu calcatul asta atita m-am lalait saptaminile astea, incit acum am jumate din sifonier care asteapta si tot nu ma hotarasc 

Fille du Sud
32+
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
Pisigri, Danonique si eu dorm foarte putin iar noaptea ma trezesc pentru pipi de 4, 5 ori.
Din pacate, nu reusesc sa recuperez orele de somn nici peste zi. Nu pentru ca as fi vreo "super-ocupata" ci, pur si simplu, pentru ca nu mi-a placut niciodata sa stau singura in casa si toata ziua "circul" iar seara ies undeva aproape in fiecare seara. La cit sint de "rupta" cind ma pun in pat, ma astpet sa dorm...neintoarsa. Da' de unde! Aseara am fost la un chef de exemplu, lucru care nu m-a impiedicat sa ma trezesc la 7 fara 10.
Asta e "normalitatea" sarcinii! Poate asa ne pregatim sa devenim "insomniace" de profesie ca sa putem avea grija de bebe.
Gina
30+
Poze
AMR
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Asta e "normalitatea" sarcinii! Poate asa ne pregatim sa devenim "insomniace" de profesie ca sa putem avea grija de bebe. ![]() Gina 30+ Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic Poze AMR |
asa m-am gindit si eu, gina! natura e bine facuta, ne pregateste sa fim apte pentru a ne ocupa de bebelusii urmatori la timp de noapte :)

Fille du Sud
32+ Toulouse, la ville rose
Ilinca_M. spune:
Cica va treziti pentru shushu de 4-5 ori...ha, cu atata va laudati? V-am luat: eu ma trezesc de minimum 6 ori, de fapt vorba vine "ma trezesc", ma duc asa...ca teleghidata. Bine, eu dintotdeauna am fost o pisalcoasa, cred ca am o vezica exact pe masura mea, mititica, eu daca beam o bere o duceam la baie de vreo 10 ori:))
No, iar am visat ca am nascut! Numa pitici pe creier am. Acum am nascut in Cluj, ca acolo eram, nu stiu de ce, am nascut natural si asa...cam rapid si eram tare mandra de fetitza mea de un kil jumate!
.Oooof si vai!!
28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
danonique spune:
INA eu si la sarcinile anterioare dormeam foarte putin si am avut doi copii foarte agitati.Nu stiu daca are vreun raport dar prietenele mele care dormeau mult in sarcina au avut copii linistiti care dormeau de la inceput chiar si 4 ore.Ai mei parca aveau desteptator si se trezeau dupa cel mult 2 ore.Sper sa nu fie cazul si acum!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
inapreda spune:
Chatonel, in dimineata asta imi merge netul ff greu, nu stiu de ce dar am reusit sa vad pozele de la nunta ta. FFFFFF frumoase. Felicitari! 
Danonique, sper sa NU ai dreptate dar am mai auzit varianta asta de la prietene care ma "ameninta" ca de nu stau locului imi va fi f. greu pe urma pt. ca voi avea un bebe agitat! Daca va fi asa, sper sa ajute la...slabit! ![]()
Gina
30+
Poze
AMR