Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Bine v-am regasit burticutele mele dragi!

Dupa o lunga perioada de absenta revin si va promit ca de acum incolo nu mai lipsesc de la semnat condica ( cum zicea Ilinca).Vreau sa stiti ca v-am citit in totalitate si va cunosc in mare parte...si imi sunteti dragi tare.M-am bucurat alaturi de voi si am suferit odata cu voi.Imi amintesc de momentele prin care a trecut simina_kin, m-am bucurat pt ea cand s-a casatorit.La fel m-am bucurat si pt leeloo cand s-a casatorit civil.
Am stat cu sufletul la gura cand a nascut Monica si m-am intristat cand am aflat vestea rea....Ayla te apreciez tare mult....esti o Super Woman.
Despre noi....pot sa spun ca totul este bine...pana acum am avut o sarcina fara probleme...avem o fetita pe care o sa o numim Andrada Teona, la ultimul eco era cu capul in jos, avea 2100 gr si totul era in grafic.
Imi doresc si ma rog la DD sa nasc natural si sunt aproape sigura ca asa va fi ( vedeti ce optimista sunt).
Bagajul de spital e gata...eu am optat pentru 2 bagaje..unul pentru sala de nasteri si altul mai mare pe care o sa-l aduca sotul a doua zi.
Cumparaturile pentru bebe le-am facut, mai trebuie cateva maruntisuri..printre care cadita de baie si masa de infasat....si asteptam ca tati sa ne aduca patutul( il primim de la cineva).
In rest..nu stiu ce sa mai spun....aveam atatea raspunsuri pt fete....Pt. Inapreda parca care intreba de nume...mie pentru baiat imi place Eduard si Stefan...daca aveam baiat...asa il chema :)
Maria_k esti o scumpa...imi esti tare draga..asa mi s-a pus mie pata pe tine....si la fel pe Shasa pe care o apreciez pentru curajul de a mai face inca un bebe.
Va pup dulce pe toate...si de acu...nu mai scapati de mine......sper sa ma tin de cuvant.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

in legatura cu alaptatul da, trebuie sa fim cit mai informate si se pare ca BB trebuie pus la sin imediat dupa nastere,de la o jumatate de ora pina la 2 ore max dupa. Apoi se pare ca BBii au o perioada de 36 de ore in care nu mai sint asa de "tentati" sa suga la sin. Si nu trebuie dat nici un alt aliment inafara laptelui matern. Stiu, asta e mai dificil, mai ales daca BB nu sta cu mamica sa in camera, dar cred ca acum personalul medical s-a mai modernizat (in practica si gindire) si in ro si ca respecta dorinta mamei.

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, mie imi plac mult pozitiile 3 si 5.

PS. Tu cred ca n-ai vazut balene. Uita-te putin la pozele mele

Gina 30+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ayla, bine ai re-venit printre noi!

Intr-adevar, toti bebelusii pierd putin in greutate la inceput dar va recupera repede, vei vedea!

Si eu cred ca ai facut bine ca te-ai intors acasa la baietelul tau.
Numai timpul te va ajuta sa treci peste toate. SI rabdarea. De uitat nu vei uita niciodata dar te vei plia pe noua...conditie.
Te pup si-ti adresesz gindurile mele cele mai bune.

Gina 30+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hai ca scrie si pupaza de noapte un mesaj scurt

ADIRYS21, multumesc!Este incurajator sa aud astfel de cuvinte. Imi dau forta si ma ajuta mult. Ma bucur ca te-ai hotarat sa ni te alaturi din nou. Sper sa te poti tine de promisiune si sa semnezi condica cat mai des

ILINCA, mie cea mai reusita poza mi se pare ultima. Si din cate am citit si la postarile celorlalte fete, cam ultima are cele mai multe voturi.

Cat despre poze, eu eram cea care va trageam de urechiuse si va spuneam ca mi-ar placea sa va si vad.
Am incercat si eu sa intru pe contul picassa cu parola de la mail si nu merge. Este alta parola? Va rog luminati-ma si pe mine ca sunt destul de a-tehnica.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput

Of ca mare pupaza mai sunt! Chiar sunt singura insomniaca?

Mergi la inceput

Cred ca a inceput sa se intample exact lucrul de care ma temeam Nu mai sunt la fel de sigura ca imi place numele Codrin asa de mult Inca mai avem timp de gandire, dar...mi-e asa o ciuda. Eu sunt Canuta Om SucitBine ca ne-am hotarat la numele sfant, care sigur ramane neschimbat. Adica Petru.

Mergi la inceput

Hai ca vad ca sunt chiar singurica in ograda!!! Cred ca ma duc si eu sa incerc sa dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

la toate burticile!
sasha...dk eram pe faza,iti tineam companie...insa a trebuit sa citesc tot,sa recuperez cat nu a mers netul...greseala mea...de aku' fac prezenta si apoi trec la recuperat...sper ,oricum sa nu mai fie cazul...
raportez intalnire burtica-dl doctor:INEXISTENTA.....pt k dl dr a zis"vii vineri,nu conteaza ora",iar eu...m-am dus la 18:30 k atunci venise sotul...iar ajunsi la Filantropia,imi zice de la Camera de garda k dl.Ediz a fost pana la 12,k nu a fost de garda,iar apoi aflu k de fapt trebuia sa ii tina locul unui coleg,care pana la urma(avand 3 cezariene urgente)a aparut la datorie......asadar luni merem la dr...k atunci e sigur de garda
sasha...ce-ti veni aku cu numele baietului?Codrin chiar e un nume frumos...
p.s.ce ai facut cu pozele nebunaticilor???k nu mai sunt la lokul lor...
iar "dna cu catelul"...frumos Manole....

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor,
sunt prin zona si va citesc zilnic chiar daca uneori am impresia ca vorbesc de una singura.dar stiu ca cititi si astfel schimbam impresii..Stiu ca suntem impreuna si asa o sa ramanem si dupa ce apar ghioceii.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput