Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

leeloo esti pe3 micul ...monitor:d....apar pozicile sepsy....
ms pt info legata de laptic

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

leeloo - se vad

32+
poze

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

multumesc multumesc multumesc!

cred ca ma duc sa fac un dushulet...ca sa ma mai dezmortesc..si poate sa-l trezesc si pe cel mic..ca prea e cumintel

revin banuiesc in capitolul urmator

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

minunate pozele

sa speram ca vom pune si cu ghioceii dupa ce vin pe lume

cu noi in varianta fara burtica, poate dupa cateva luni...sa iesim si din transa papa-scutec-baita-somnic-papa...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

CAPITOL NOU

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

dyana activeaza-ti PM sa-ti trimit datele contului picasa

34+ Andrada Teona

vreau si eu te rog contul asta picasa. si ce tre sa fac exact ca sa intru?

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

ca vb despre alaptat...tinand cont ca la mine a aparut ...nici nu stiu cum sa ii zic...ideea e ca lsa mine curge din sani oun lichid alb-galbui,iar apoi alb-transparent de mult timp si destul de mult,uneori este nevoie sa il mai elimin e,caci mi se pare ca ma cam dor sanii daca nu o fac(o data la 3 zile,cam asa)...sper sa fie ok,cu toate ca mi se pare cam timpuriu pt colostru...si ink ceva vrreau s intreb,stiu k e o intrebare idioata....dar:laptele matern nu este alb mat,asa cum este cel de la vacutza?
sper sa fie ok la mine macar cu alaptatul,pt ca daca as fi avut probleme cu asta...la cum mi s-au deformat sanii...fata de cum erau anterior sarcinii...macar sa stiu k a meritat...

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Nicoleta, sigur ca e colostru, deja majoritatea are la varsta asta a sarcinii.

despre laptele matern, chiar si dupa ce se va stabiliza productia si consistenta ...intai curge un lapte transparent, albicios, acesta este laptele " de sete" pt bebelus. Abia apoi va curge laptele asa cum il stim noi, alb, mai grosut, acesta este laptele "de foame" Intotdeauna, la fiecare supt, asa va curge. Stie natura ce stie.

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput