Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

dyana activeaza-ti PM sa-ti trimit datele contului picasa

34+ Andrada Teona

adirys e activaaatt. de ce nu poti sa-l trimiti?? ca eu am o tona de alte mesaje in PM
edit
hai ca am mai verificat o data, si chiar era dezactivaaat. am rezolvat problemul uracios acuma.

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Ti-am trimis

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

adirys

diana 30+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

super ideea cu albumul - am pus si eu cateva poze ....
ma bucur ca v-am vazut

Multumesc pentru parola Adyris, Maria

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Shasa ai niste baieti exceptionali..nici nu am cuvinte...ma topesc cand ma uit la poze....ce zici ne incuscrim? ( ca eu o sa am fetita)
Sa-ti traiasca..si la fel si tu...super familie
Toata admiratia pentru voi!

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

mersi adirys inca odata pentr parola pe picassa,v-am vzut...v-am placutpe toate...sunteti toate niste elefantei super simpaticuti...si cand o sa fim toate balerine,ca inainte de burtik...o sa plangem de dorul ei...cred eu...
acu,ce sa zic ,felicitari pentru burtici...as pune si eu cateva poze la album,caci mi-am facut si eu album...DAR NU STIU CUM....K IMI DA CEVA am instalat si picassa 3,si cand dauacolo upload imi da o fereastra ciudata cu active x,l-am instalat si pe ala si nu mere...nu e vb ca am poze prea mari...k nu ajung la poze inca....cred k problema e k sunt eu ...am sa cer ajutor,poate poate reusesc sa pun si eu pozele...

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

mersi adirys inca odata pentr parola pe picassa,v-am vzut...v-am placutpe toate...sunteti toate niste elefantei super simpaticuti...si cand o sa fim toate balerine,ca inainte de burtik...o sa plangem de dorul ei...cred eu...
acu,ce sa zic ,felicitari pentru burtici...as pune si eu cateva poze la album,caci mi-am facut si eu album...DAR NU STIU CUM....K IMI DA CEVA am instalat si picassa 3,si cand dauacolo upload imi da o fereastra ciudata cu active x,l-am instalat si pe ala si nu mere...nu e vb ca am poze prea mari...k nu ajung la poze inca....cred k problema e k sunt eu ...am sa cer ajutor,poate poate reusesc sa pun si eu pozele...

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Intri la albumul tau...apoi dai click pe upload..apoi add photos, selectezi pozele de la tine din pc si la final dai upload ( butonul din dreapta sus sau jos..ca sunt 2...amandoua fac acelasi lucru).
Sper sa te descurci.

Ce ma bucur ca functioneaza treaba asta cu albumul.

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

adirys multumesc de PM am pus poze cateva deocamdata..mai selectez eu pe parcurs! este superba ideea asta cu contul comun!

sunteti super fetelor! n-am cuvinte

revin la subiectele pe care le discutati imediat dupa ce termin de citit tot!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

mersi adirys pt informatie

am reusit

siti ca e vb aia"prost sa fii,noroc ca esti!" la mine e valabila

poze la albumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hay ca acum suntem toate acolo expuse eu incerc acum sa va arat si siteul unde am pus mai multe poze si o sa il pun sa se arate permanent cu un titlu gen "poze" dar la nume ne mai gandim..acum vreau doar sa incerc si sa-mi spuneti voi daca se vad pzoele mele cand dati click pe link..
http://community.webshots.com/user/Leeloo1987

asa acum astept sa fie cineva grabita si sa-mi raspunda!

uite ca in felul asta )cu contul comun) facem si prezenta mamicilor de ghiocei..cne are poza..e activa..cine nu..nu

niko..eu cred ca e bine ca ai colostru deja..adik am mai auzit si la alte mamici..nu e motiv de ingrijorare...legat de culoarea laptelui de mamica..nu cred ca are aceeasi consistenta si nici culoare ca laptele de vacuta..cel putin mama asa mi-a zis..si am citit ca oricum trec cam 2 saptamani de la nastere pana se formeaza consistenta cea mai mare in laptele matern..si apoi asa ramane..zic bine fetelor?

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

leeloo, prezent la raport- se vad pozicile pe site- super taaaaari

diana 30+ David Gabriel

Mergi la inceput