Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
saby spune:
Simina Kin multumesc mult pt parola si id, acum incerc sa incarc cataeva poze dar merge foarte greu. Si la voi tot asa greu se incarca?
Sabina
29 mamica de
Maia Andreea
Dodo-pui spune:
Kea
Simina
ca ai trimis PM,a inceput sa se incarce albumul
;poate o sa fac si eu pozici cu burtok de la BB Edy![]()
Aris 
Cocufan sunteti pregatiti nu gluma,noi poate...luna aceasta reusim sa cumparam patutz?
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
cocufan spune:
dodo pui, multe din farmacia bebe le-am primit de la cumnata mea care e in Spania si are si ea un bebe de 1 an asa ca ea stia ce are nevoie un bebe![]()
eu multe nici nu stiam la ce folosesc
avem si carut dar nu gasesc aparatul foto 
33+
aris26 spune:
saby - se poate ca pozele tale sa fie f mari. daca ai un aparat mai bun. le poti deschide cu "paint" intri in "image" - "resize/skew" la horizontal dai 30 sau 25 si la vertical la fel. in felul asta ai micshorat mult poza si se incarca f repede
32+
poze
AMR 8 saptamani 
aris26 spune:
he he ce grup frumos suntem
nu stiu cine a fost cu ideea, dar felicitari
32+
poze
AMR 8 saptamani 
adirys21 spune:
Cocufan..felicitari pt aprovizionare
anamariame ...super burtica
Imi pare bine sa va cunosc pe toate!
34+
Andrada Teona
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocufan dodo pui, multe din farmacia bebe le-am primit de la cumnata mea care e in Spania si are si ea un bebe de 1 an asa ca ea stia ce are nevoie un bebe eu multe nici nu stiam la ce folosesc ![]() avem si carut dar nu gasesc aparatul foto ![]() 33+![]() |
Sa-i DD sanatate cumnatei si sa mai trimita
Anamaria acum intru sa te vad
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel danonique, de ce le-ai dat lapte praf? stii ca e facut tot din lapte de vaca plus adaosuri ca zahar, ulei de palme (nu stiu sa traduc in ro) si alte chestii nebune, cum ar fi melamina -asta e de actualitate, nu? edit ops :) scuze, nu vreau sa sune ca si cum te trag la raspundere de vreo prostie,lool! Insa as vrea sa stiu de ce ai optat pt lapte praf de copii si nu direct lapte de vacoasa. Fille du Sud 32+ Toulouse, la ville rose ![]() |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert