Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
Ramona, , cred ca si pentru tine este stresant, nu ai pe nimeni acolo, o amica, ceva?
40 ore??? Cum ai rezistat?
Daca pot veni parintii tai, n-ar putea sa vina cu 1-2 saptamani inainte de dpn si sa stea mai mult?
O prietena din Germania a fost de curand in aceeasi situatie si pana la urma a angajat o femeie de la o firma de babysitting, dar fetita cea mare avea 5 ani.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Carla...pai la momentul respectiv 30 de minute e foarte mult,mai ales ca nu poti astepta dupa nimeni si mai ai si traseul cu masina pana la spital de facut!!Poate mai apar ceva solutii pana atunci... 23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Exact!!!!! In mod normal ar fi rezonabil sa vina in 30 minute, dar ma astept sa fie mai rapid decat prima data si atunci nu am 30 minute sa-l astept. Nu vreau sa scot copilul din mediul lui, sa-l las intr-o casa straina si apoi sa plecam si noi, mi se pare traumatizant, ca altfel puteam pleca toti 3 si sa o lasam in drum la cineva.
Multumesc mult pentru ca iti pasa , vezi, si eu am nevoie de incurajarile voastre.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..pt asta suntem aici...
Normal....acum trebuie gasita cea mai buna solutie pt Saby...sunt prea multe schimbari pt ea..Inevitabil,stand cu voi in permanenta,nu va intelege ce se intampla in jur!!Cea mai buna solutie ar fi sa o luati cu voi la spital..apoi sa o ia cineva de acolo si sa stea cu ea la voi acasa!!Macar nu schimba mediul!!Dar si asa,daca se intampla actiunea noaptea,sau mai bine zis pe la 2-3 dimineata...sa nu se sperie mititica!!In asa cazuri,chiar ca simti lipsa bunicilor mai apropiati de nepotica!!
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
miruta spune:
Mai , ce harnicute sunteti!Am fost plecata 2 zile si am stat 2 ore sa citesc aproape 2 capitole .
Felicitari fetelor care au aflat ce comoara ascund in burtica!
Si eu am uneori dureri in partea de jos a burticii ,in zona pelvisului dar sunt de scurta intensitate si mai ales daca stau mult pe scaun sau in picioare .Si eu cred ca-i tot de la ligamente si modificarile corpului pt bebe .Eu "incerc" sa nu ma mai impacientez din orice dar nu prea imi iese.
Mi-au iesit si mie rezultatele la analize ,se pare ca nu am nici infecite urinara(deci vezica e stresata doar de boxatul zilnic al printesei)si secretia este ok (cu toate ca e cam abundenta si dr zicea ca-i posibil o infectie) .Alte analize nu mi-a mai dat sa fac , la sange nimic , mi-a zis ca daca am facut in trimestrul 1 si au iesit bine nu mai e nevoie .Am vazut ca voi ati facut.....
Carla,te cred ca esti foarte stresata ca nu stii ce sa faci cu Saby in momentul nasterii lui bebe 2,cred ca oricine ar fi .Am citit eu bine , la prima nastere a durat totul 3 ore?Oauuu , ce norocoasa esti , sper sa fim si noi la fel!NU am gasit pozele cu noua burtica ,sau nu am inteles eu bn ,nu le-ai bagat inca?
Ely,stai linistita ,totul e bn .Bafta maine la doctor!
Nici noi nu stam foarte bine cu spatiul dar o sa vedem atunci cum o sa facem!
Si pe noi ne sfatuiesc multi sa nu cumparam nimic inainte dar mie mi se pare aiurea sa nu am nimic pregatit pentru buburuza cand va veni pe lume ...vreau sa aleg eu patutul ,scoica etc,hainutele vreau sa le spal si sa le calc dininte ,nu vreau sa umble sotul atunci de nebun cu mama sau cu soacra si sa ma trezesc acasa cu cine stie ce!Am zis ca voi astepta totusi sa intru in 7 luni!Sper sa rezist tentatiei pana atunci ,sotul e mai nerabdator decat mine ,de cate ori mergem la cumparaturi ar vrea sa cumpere ceva si pt printesa lui .Momentan ,"se bat" vreo 4 persoane cine sa-i cumpere cerceii printesicii.Poate ramane pana la urma fara ....
V-am admirat si eu in pozele noi ,sunteti tare frumusele!
Mirela 20+ si minunea mea Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/
ely2304 spune:
CARLA-AI dreptate ....lipsa de experienta ma face sa gandesc asa..tu esti mai "calita"sti ce te asteapta si faci ff bine sa pui lucrurile in ordine,pe cat poti ....o ruda mai apropiata,sora,cumnata nu aveti?este util o femeie in casa...eu ma gandeam sa o aduc pe mama dar cum vremurile din ro sunt destul de grele si criza financiara ne apasa pe toti nu stiu ce voi face pana la urma..si eu mi-am facut griji,mai ales k sunt "incepatoare"si o sa fie de 2ori mai greu..dar ma descurc eu k na,il am pe sot si poate nu va fi nevoie sa $stau in pat
ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
maria_bunica spune:
Miruta...am citit ultima postare din jurnal!!Am vazut si filmuletul...chiar ca ai o bebelina rusinoasa!!
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Ely...va veti descurca bine cu bebelina,veti vedea!!Instinctul nu ne lasa si vei sti exact ce trebuie facut,important e sa nu intri in panica!!Eu am avut grija cateva luni de nepotelul meu,mergeam si stateam cu el 6 ore pe zi,timp de vreo 6 luni,si atunci nu avea decat 3 luni!!Iti dai seama cum eram eu..primul bebe cu care am avut contact direct..nu stiam absolut nimic..dar m-am descurcat fff bine cu el!!Am schimbat pampers la el pt prima data,il schimbam,ieseam afara,ii dadeam sa pape ,ii pregateam mancarica,ca am prins si din diversificare..Ce nu am facut deloc pana acum e baita...dar stiu sigur ca ma voi descurca si ma va ajuta si sotul cu siguranta!!
Buburuza noastra
ely2304 spune:
MARIA-esti cu un pas inaintea noastra,dar nu ma plang ma voi descurca cu siguranta,cel putin asa sper!am vz si eu cum se fac anumite lucruri cel mai mult ma framanta cand bb va plange si nu voi sti ce sa-i fac k in rest se rezolva,cum spui tu instinctul matern ne va ajuta in situatiile cele mai dificile.
ely 27 + sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui CarlaV Ramona, , cred ca si pentru tine este stresant, nu ai pe nimeni acolo, o amica, ceva? 40 ore??? Cum ai rezistat? Daca pot veni parintii tai, n-ar putea sa vina cu 1-2 saptamani inainte de dpn si sa stea mai mult? |
Stai frate, ca nu fusera toate 40 de ore de dureri . Au fost 40 de cand mi s-a rupt apa si-am plecat la spital, pana s-a nascut puiul. Dar oricum, tot timpul asta sotul a dat tarcoale spitalului.
Plus alte 5 zile dupa nastere am stat in spital ca avea copilul risc de icter si l-au tinut sa-l monitorizeze.
Dureri nasoale am avut vreo 2-3 ore, apoi am cerut anestezie peridurala si-n 4 ore jumate a aparut si prichindelul. Mi s-a rupt apa cu 14 zile inainte de DPN. Asa ca de planificat prea mult .. nu am cum.
Am putea sa o lasam pe Eliza cu nasa ei de botez, care e in oras la noi. Dar totusi are si ea servici, si nu-ti iei/da chiar asa usor liber sa stai cu copilul altuia. Oricum, mai e pana acolo, mai vedem noi cum merge situatia pe parcurs .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
maria_bunica spune:
citat din mesajul lui ely2304 MARIA-esti cu un pas inaintea noastra,dar nu ma plang ma voi descurca cu siguranta,cel putin asa sper!am vz si eu cum se fac anumite lucruri cel mai mult ma framanta cand bb va plange si nu voi sti ce sa-i fac k in rest se rezolva,cum spui tu instinctul matern ne va ajuta in situatiile cele mai dificile. ely 27 + sapt ....MARINA-DENISE http://photobucket.com/ely2304 |
Pai vei sti ce sa ii faci si daca plange...Ca vei sti daca trebuie sa pape,vei verifica daca trebuie schimbat..vei vedea daca are febra sau altceva nu este in regula..Nu te gandi acum ca le stiu eu pe toate..dar vreau sa fiu pozitiva(optimista),curajoasa si sa nu ma panichez de pe acum...
Buburuza noastra