Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(32)
Raspunsuri - Pagina 11
ely2304 spune:
fetele..ati scris nu gluma..putin cate putin suntem iarasi spre sf-tul capitolului.am citit acum o sa incec sa raspund fiecareia dintre voi k nu am ce face..am papat si yo si sotul,catelusha si eaacum nu-mi ramane decat sa bantui pe net pana ma i-a somnul...
ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
maria_bunica spune:
Dani3lla...am reusit sa o provoc sa puna cateva poze...
Carla...te cred ca te framanta gandurile astea!!Si am observat ca toate mamicile,care mai au deja copilasi,sunt stresate cand se gandesc la ora nasterii lui bebe 2!!Stiu ca se pot declansa contractiile oricand..si ca nu exista nimic sigur atunci cand nasti,dar nu exista posibilitatea ca bunicul sa stea mai mult la voi in perioada aia??
AlexsiMatei..sa speram ca asa pacalesti raceala...
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ely2304 spune:
otilia-m-am linistit oricum nu mai este mult pana merg la medic...apreciez sprijinul si incurajarile voastre
andreea-am inteles mesajul,
ely2304 spune:
MARCELLE-TREBUIE sa ma linistesc altfel bebelina o sa fie ff agitata...nu vreau sa se simta rau din cauza mea,tre sa fie in siguranta la mami in burtik
ALINUTZA23-DA IN CAZUL TAU ZIC EU k era mai complicat,dar nu-i bai k in ziua de astazi se rezolva totul si asta ma bucura..astazi am avut tp sa ma calmez k altfel o stresez pe bubulina si nu-i face placere sa aflu k nu e bine
CARLA-aveti putin spatiu intradevar,si eu ma plang k nu am unde sa le pun pe toate,avem apartamentul 100m e sufucient+garaj vreo20mn si suntem numa2+catelusha...
In legatura cu SABI eu zic sa nu te stresezi dp acum k mai e destul tp ,nu se stie ce ocazie se iveste pana la termen..incearca sa dormi k e important pt ambii bebelushii...cat si pt tine,scuze k mi-am permis sa-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala dar e o simpla parere
ely2304 spune:
ALINUTZA23,MARCELLE,MARIA-MIE MI-E RUSINE SA MAI ZIC CEVA,CAND CITESC cat va chinuiti voi..sincer sunt o plangacioasa...sa va ajute d-zeu sa va indepliniti dorintele va urez din tot sufletul tot ce este mai bun!
MARCELLE-felicitari pt comoara gazduita..sa fiti sanatosi!
ramonaiani spune:
Carla aceeasi problema o am si eu, cine o sa stea cu Eliza cand nasc. (Nastere in 3 ore ?? La mine au fost 40! )
Eu i-am chemat la mine pe parintii mei - insa e problema de bilet de avion, ca nu se poate lua bilet de azi pe maine, se dau de-abia de-a doua sau a treia zi (depinde de compania aeriana).
Sunt sigura ca o sa ne vina idei cand se apropie momentul cum si ce si cand sa chemam pe cineva sa stea cu copilul .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
19+
CarlaV spune:
AlexSiMatei, sotul nu prea conduce, si in Bucuresti nu se descurca (v-am zis ca nu e perfect decat pentru mine), spitalul este in cealalta parte a orasului, e complicat.
Sper sa nu se sperie Saby si sa inteleaga ce se intampla, data trecuta am condus eu si a fost ok, n-am simtit nevoia sa ma plang sau sa gem, dar nu se stie niciodata.
Mi-e groaza sa nu nasc pe drum, data trecuta au inceput durerile la 4 minute, pe drum au ajuns la 3, n-am avut nici un alt semn, apa a rupt-o Saby la iesire...
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Dani3lla...am reusit sa o provoc sa puna cateva poze... Carla...te cred ca te framanta gandurile astea!!Si am observat ca toate mamicile,care mai au deja copilasi,sunt stresate cand se gandesc la ora nasterii lui bebe 2!!Stiu ca se pot declansa contractiile oricand..si ca nu exista nimic sigur atunci cand nasti,dar nu exista posibilitatea ca bunicul sa stea mai mult la voi in perioada aia?? AlexsiMatei..sa speram ca asa pacalesti raceala... 23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Nu poate sta mai mult la noi, oricum cand vine sta cateva minute, nici n-am avea unde sa-l tinem, el zice ca ajunge in 30 minute dar mi se pare foarte mult. Saby s-a nascut fix la dpn, sigur ca va fi si el pe faza in jurul datei respective, offf, nu stiu, e greu.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ely2304 CARLA-aveti putin spatiu intradevar,si eu ma plang k nu am unde sa le pun pe toate,avem apartamentul 100m e sufucient+garaj vreo20mn si suntem numa2+catelusha... In legatura cu SABI eu zic sa nu te stresezi dp acum k mai e destul tp ,nu se stie ce ocazie se iveste pana la termen..incearca sa dormi k e important pt ambii bebelushii...cat si pt tine,scuze k mi-am permis sa-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala dar e o simpla parere ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE http://photobucket.com/ely2304 |
Ba iti fierbe oala ca altfel nu scriam public . Stiu ce spui, dar cand ma trezeste noaptea vreun cosmar inevitabil vin gandurile peste mine, oricat as incerca sa le alung. Si imi place sa am totul planificat, ordonat, pe cat posibil, macar ceea ce depinde de mine.
Apartamentul nostru are 50mp tot.
maria_bunica spune:
Carla...pai la momentul respectiv 30 de minute e foarte mult,mai ales ca nu poti astepta dupa nimeni si mai ai si traseul cu masina pana la spital de facut!!Poate mai apar ceva solutii pana atunci...
23+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi