Litoral 2009 - unde mergem?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Apropos de mers in Romania, daca mi-ar zice cineva acum ca trebuie musai sa merg in Roamania la mare, m-as duce in Sulina. Am fost acum 2 ani. Am stat la o pensiune si am mancat ciorba de peste facuta de baietii care aveau grija de ea, am mers zilnic la plaja - era goala!!! E adevarat ca era inceputul lui septembrie dar era pur si simplu pustie plaja. Mai erau vre-o 3 terase deschise pentru un suc, microbuzele care duceau turistii la plaja inca mergeau - asa ca afost foarte bine. In plus, am mers si cu barca pe canale, ne-am plimbat si prin oras, am vizitat si farul...+ calatoria din Tuldea cu "rapida" la dus si intoarcerea cu "pasagerul". Copiii au fost incantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

multumesc pt. raspunsuri.
Lora am vazut si eu pe net pensiunea Alexandra, mi-a placut si mie. Noi nu suntem foarte pretentiosi. Important este sa fie curat si nu foarte multa galagie, ca sa putem dormi noaptea si sa poata dormi Elena la amiaza.
Si noi ne gandeam la un moment dat sa mergem in Turcia la all inclusive, dar am renuntat (poate la anul), pt. ca am calculat si daca mergem la noi iesim mult mai ieftin si asa putem sa mai facem si noi 2 o excursie de 2-3 zile undeva. Iesim mai ieftin pt. ca mergem la vila sau pensiune fara mari pretentii, nu la hoteluri. Noi ne-am duce si undeva unde mai putem gati si noi eventual o masa pe zi.

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

mihaelagrosan, daca nu sunteti f. pretentiosi, adica nu cautati conditiile de 4-5 stele de la turci sau ceva gen Coasta de Azur, ci o plaja linistita, fara aglomeratie, insa nu f. bine pusa la punct si o pensiune obisnuita de 3 stele, eu pot sa-ti spun ca am fost acum 2 ani la o pensiune in Mamaia Nord, spre Navodari, Alexandra se cheama si nu am fost nemultumita, chiar mi-a placut. Mi-a placut si plaja, ca e un pic mai salbatica si marea nu e adanca defel in zona, copiii se pot juca linistiti pe plaja, nu e aglomeratia din statiuni si nu exista riscul de a-i pierde din ochi. Mancarea, de asemenea, e f. buna la pensiune, daca au acelasi bucatar se merita macar sa mancati o data acolo.

Draga Lora,
in anul 2006, atunci cand fetita mea avea un an si jumatate, am fost la vila Alexandra din Mamaia Sat.
A fost pentru ultima data cand am mai calcat pe litoralul romanesc.
O idee mai proasta nu am putut sa am si nici un concediu mai ratat ca ala nu am mai avut de atunci.E adevarat ca e o plaja linistita, dar ai uitat sa precizezi prin ce coclauri trebuie sa treci ca sa ajungi la ea.Si de cainii care te insotesc pana la plaja.
Sotul meu mergea cu o piatra in mana inaintea noastra ca sa ne apere.
Iar ca la restaurantul din curtea pensiunii n-am vazut atatea muste de cand mama m-a facut.
Mancarea era ok, dar ce folos, daca trebuia sa stai tot timpul sa-ti aperi ciorba, painea, sucul, de muste.
Poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci, dar eu nu vreau sa stiu si nici nu ma intereseaza.
Eu zic sa va duceti unde vreti si unde credeti ca e mai bine, dar cand un an intreg muncesti ca sa platesti un concediu ratat, si sa te intorci cu un gust amar acasa, mai bine cantariti de 2 ori inainte sa luati decizia cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

O sa spuneti ca nu am stare.
Am fost intrigata si am verificat inca o data preturile.
Hotel Afrodita - Venus, 3.07-9.07, cazare + 3 mese, 2173.61lei/persoana
Total Afrodita 4* 2173.61 x 2 +50% x 2173.61 = 5434.025lei
Total Marina Royal 5* - 2800 lei!!!!!!!!!!!! (aceeasi perioada)
Astept replica

Mama de Dragos Andrei

Carmen ai fost intrigata si nu ai inteles mesajul meu. Am spus de la inceput ca eu nu prefer sistemul all inclusive, nu mai repet inca o data motivele, ca mergem doar cu mic dejun inclus. Tu ai pus preturile de la sistemul cu 3 mese.

Pentru sistem doar cu mic dejun inclus pretul este de 1127 RON/persoana in perioada mentionata de tine. Copiii platesc daca imi amintesc bine 10 ron pe zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar.

Am tot dat search pe google sa gasesc si eu oferta ta cu 2800 ron cu all inclusive la 5 stele in Bulgaria si nu am gasit. Poate ma ajuti tu, pentru ca intr-adevar este o oferta tentanta.Macar sa-mi fac o idee cum pot vecinii nostrii sa-ti ofere in mai putin de 700 EUR tot ce vrei...Eu sub 400 eur/persoana de persoana nu am gasit nimik in perioada similara si sistem all inclusiv.

In rest, numai bine. Daca e vorbe de plaja faina,mare cristalina, mancare super, peisaje de vis, as recomanda fara sa stau pe ganduri Grecia.Cu preturi...dupa buget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sunt una dintre mamicile care nu are curajul sa plece din tara cu 2 fetite de 1.5 anisori. Motivul? anul trecut am plecat fara ele in Antalya, una dintre ele s-a imbolnavit rau acasa, si dupa 4 zile abia am gasit avion sa ne intoarcem in tara.

asa ca ne-am hotarat pe Mamaia partea de nord care ne place foarte mult, Hotel Comandor 4*, renovat in 2006. Am fost acolo un wk prelungit in 2006 si mi-a placut. E adevarat ca nu se compara cu All de la turci si greci, nici la papa nici la servicii, dar camerele sunt de 4* chiar de 5* de la turci si tunisieni. Perioada am ales-o la inceput de iunie sa nu fie nici aglomeratie nici caldura mare.

daca a mai fost cineva anul trecut, sau aveti pareri.....vreau sa stiu

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu mi-am dus copiii pe litoralul romanesc doar la 2 Mai la gazda cunoscuta de ani de zile unde gasesc ceea ce la hotel lipseste: liniste, curatenie desavarsita, curte mare, umbroasa unde copiii pot zburda in voie in afara orelor de plaja.
In afara de 2 Mai i-am mai dus in Bulgaria, unde am gasit conditii si preturi care nu suporta comparatie cu ce e pe la noi. Nu am avut temeri legate de distanta. Anul trecut, cand bb2 avea 5 luni am fost la Sinemorets, in sudul litoralului bulgaresc (cca 400 km).
Acum ca sunt mai marisori ne vom orienta la Grecia, Turcia...nicigand litoralul romanesc, in afara de week-enduri la gazda din 2 mai.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Daca vrea cineva la Nisipurile de Aur, eu am un apartament intr-un complex nou, cu piscina, complet mobilat si utilat pe care il inchiriez. Se fac 3 ore din Bucuresti pana acolo, pe fetita mea acolo o duc imediat cum ia vacanta de la gradi.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deli spune:

Vom merge si noi la mare , in iulie, din pacate mijlocul lui iulie, cand este caldura si aglomeratia mai mare, dar asta este...

Avem de ales intre :
- hotel Delta Neptun
- hotel Atena Saturn
- hotel florica Venus

Ma intereseaza, cei care ati fost acolo, daca stiti conditiile de la hotel dar si plaja, apa, daca intrarea in apa este lina sau nu, cum este fundul apei, cu bolovani sau nu.

Merg cu doi brotacei dupa mine, distractia lor cea mai mare e apa.

Va rog, daca ati fost povestiti-mi, mi-ar fi de mare folos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Hotel Atena din Saturn este oribil... pentru restul nu stiu ce sa-ti spun. Nu este renovat de ani de zile, nu are balcoane, are vreo 12 etaje.
Noi mergem de ani de zile in Saturn, am stat la Hora, Balada, Cupidon.
Nu este lux, dar este acceptabil.
Anul asta vrem sa mergem de pe 30 august, am vazut ca la Cupidon un bilet de 10 zile pt. 2 persoane (doar cazare) costa cca. 850 RON.
Cand citesc preturile de mai sus, ma minunez am renuntat de mult sa merg la mare in sezon.
Dimineata mancam in camera, la pranz la "impinge-tava" si seara o pizza, un gratar... mi-am facut eu socoteala ca mai mult de 700-800 Euro nu ne costa cele 10 zile, cu cazare, mancare si benzina.
Sper sa primeasca si catelul la hotel (anul acesta plecam cu caine cu tot), daca nu ne orientam la vile in 2 Mai sau Venus, unde cazarea incepand cu 1 septembrie este tot de 80 ron pe noapte.

Ah, niste prieteni (sot, sotie si copil de 8 ani) pleaca in iunie la Albena, hotel Kaliakra, si-au facut socoteala ca cele 12 zile ii costa cu tot (benzina, alte cheltuieli) 1600 Eur.
Asa ca eu raman la litoralul nostru... sant mai modesta, dehh...

Va pup

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ingrid, poate au pus ei o suma mai semnificativa la alte cheltuieli...zic si eu. Noi mergem de 3 ani la bulgari, inainte mergeam la noi, dar..nu mai fac aceasta greseala. Si ca preturi: anul trecut am stat la Riu Helios Bay (Obzor) 4 stele cu 1430 euro 2 adulti cu 2 copii camera dubla superioara 14 zile. Am mai cheltuit maxim 200 euro (din care 80 a fost factura la telefon la hotel ca uitasem sa ne activam roamingul).
Anul acesta mergem la Duni, Belleville 4 stele plus, 2 adulti cu 2 copii 15 zile si am platit 1474 Euro (all inclusive, restaurante, sezlonguri , prosoape, tot tacamul). Pe litoralul romanesc 2 saptamani la aceleasi conditii (doar ca nici nu gasesc aceleasi conditii) m-ar costa muult mai mult. Din pacate..

Baietzii mei

Mergi la inceput