Andrei, sufletelul nostru curat!(2)
Raspunsuri - Pagina 41
ingeras26a spune:
Nana bafta multa! sa va ajute Dumnezeu sa primiti un rezultat excelent de la doctorita cat mai curand!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
luy spune:
Tinem pumnii stransi bine de tot ! Pupam fluturashul cuminte si pe mamica lui care trebuie sa treaca iar o proba de rabdare
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
ingeras26a spune:
Nana, eu sunt ferm convinsa ca, odata cu trecerea timpului (si stai linistita, ca nu cred ca este vorba de ani, ci mai degraba de luni), ai sa vezi schimbari miraculoase in dezvoltarea lui Andrei. Pentru ca da, ai dreptate, ceea ce l-a tras inapoi sau nu l-a lasat sa mearga inainte, sunt primele 4 luni. Atunci copilul invata mult, iar apoi pune in aplicare. Andrei a inceput sa puna in aplicare deja, a trecut de faza cu studiatul. Ai sa vezi, totul va fi bine.
Iar cand Andrei va incepe sa se comporte normal, sa vorbeasca mult si sa alerge, sa faca numai prostii si sa nu va mai asculte, datorita personalitatii, ai sa vezi ca efortul vostru va fi sters cu buretele in comparatie cu bucuria provocata de Andrei.
Este greu, presupun ca ai monente cand iti vine sa o iei pe carari, insa esti MAMA! asta este cel mai important lucru! si esti cea mai buna MAMA pentru Andrei, pentru ca, asa cum scria cineva mai demult, copiii ne aleg pe noi, nu noi pe ei!
Sa va ajute Dumnezeu sa auzim numai de bine si de progrese, oricat de lente ar fi! cat despre epilepsie, din cate citisem eu la un moment dat, se pot tine in frau cu medicatie si regim, daca imi amintesc eu bine. Dar poate, sa dea Dumnezeu, poate ca nu este cazul! noi ne rugam!
Eu sunt alaturi de tine. Daca vreodata ai nevoie de ceva de aici, de acasa, poti apela la mine cu incredere!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NanaMotoc In situatii din astea te apuca disperarea- iar ea dr. ar trebui sa isi dea seama ca stam cu sufletul la gura- insa nici sa terorizam femeia nu puteam. Poate e libera- poate e de garda si sunt urgente- poate. Nu avem chef de nimic si gandul numai acolo ne zboara. De rezultatul eeg-ului depind foarte multe. |
Nana, io cred ca voi suferiti de prea mult bun simt... Si cred ca nu se poate zice ca o terorizezi daca-i reamintesti cat de important e pentru voi sa aflati rezultatul... ca-i si ea om si le-o fi avand si pe-ale ei.. si-o fi uitat...
Si daca totutsi cuvantul potrivit pentru asta e a teroriza.. ei bine, eu as teroriza-o!
Te asteptam cu vestile bune!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Faza e ca nu putem sa insistam, ca avem nevoie de ea, si ne gandim ca atunci cand ne-o arde buza Doamn' fereste, sa nu mai raspunda femeia la telefon.
Ca tare de ajutor ne-a fost cand Andrei avea spasme si sunam, imediat raspundea si ne duceam la spital si-l vedea, etc.
Femeia s-a comportat exemplar pana acum, de-aia-i acordam circumstante atenuante ptr faza asta.
Asteptam sa se apropie ora pranzului ca sa-i mai dam un telefon.
Asteptarea asta este exact ca picatura chinezeasca ptr mine.
Sper sa revin cu vesti bune!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
slippers76 spune:
Nana, stam si noi cu sufletul la gura alaturi de voi
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
Nu ami am eu rabdare tot asteptand vestile, daramite voi!
Tin pumnii!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
szivarvany spune:
Si eu tot pe ef-faiv pentru vestile bune
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
devylla spune:
Tinem pumnii stansi!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)