Andrei, sufletelul nostru curat!(2)
Raspunsuri - Pagina 25
devylla spune:
Fluturash micut ce vresti minunate!
Ai dreptate Nana si eu as vrea sa opresc timpul in loc pentru zambetul ei :)
Va dorim o saptamana minunata!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Happiness_4_us spune:
Devylla, mogaldeata si burtikaaaa! Abia acum am vazut!
Sarcina usoara si sanatate multa!
Carpatinule, Ana, !
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Asa e, tare greu vine caldura aici. Si brusc. Si tradarea a inceput de cand a dat calcura, e adevarat. Dar nu-mi doresc sa vina frigul prea curand, mai bine cu inima franta si calda. Ce ma bucur ca ii merge bine Fluturasului...ca doar nu au venit vara si buni de pomana. Sa o tina tot asa! Sigur pana in august merge singurel...cu mancatul singurel insa...nu stiu ce sa zic. Tudor poate, dar daca il las pe el, imi creste barba pana termina de mancat. Asa ca tot eu ii dau acasa sa pape. Pana si la gradi mananca el singur, dar spre sfarsit le lasa pe educatoare sa-l hraneasca. Si cand a inceput gradinita, la 10 luni, evident ca nu manca singur. Ele l-au invatat acolo, deci sigur Andrei acolo o sa invete sa pape singur. Cat priveste stimularea...o sa aiba din plin. De la ceilalti copii copiaza multe, si bune si rele. Mai nou, Tudor scuipa. Noi acasa nu scuipam. zboara spre voi! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Am ras cu lacrimi ca mai nou scuipa! Si sigur nu era nevoie sa precizezi ca voi nu o faceti!
Vezi? Astea sunt momentele pe care le astept cel mai mult! Nazbatii, cu bune cu rele, sa vezi ca face prostioare si e inocent si habar nu are ca nu e bine! Parca-i si vad mutritza.
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
danielanica spune:
Noi de aici din Calarasi pupam fluturasul, mamica, taticul si bunica.
sa fiti sanatosi sa aveti o primavara minunata si sa va bucurati de gradinita.Asteptam poze.
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Am ras cu lacrimi ca mai nou scuipa! Si sigur nu era nevoie sa precizezi ca voi nu o faceti! Vezi? Astea sunt momentele pe care le astept cel mai mult! Nazbatii, cu bune cu rele, sa vezi ca face prostioare si e inocent si habar nu are ca nu e bine! Parca-i si vad mutritza. |
Precizarea a fost mai mult pt. Carpatina, ca de nu o puneam, sigur ma taxa! De asta o si iubesc!
Murtitza inocenta dupa ce face prostioara? DAAAAAAAAAAAAAA. Deja a sosit timpul pt. reguli stricte, ca altfel nu se poate. Si abtinut, ras pe la spate, sa nu ne vada. Atitudinea oficiala ignora 'dulceata' momentului!
familiei de Fluturasi!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Precizarea a fost mai mult pt. Carpatina, ca de nu o puneam, sigur ma taxa! De asta o si iubesc! |
Mah, cum ma zgandari tu pe mine.. Daca vrei sa stii, cand am citit am fost tentata sa scriu "Da' cand mergeti pe la altii?" da' mi-am zis sa fiu draguta
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Va dorim un weekend cu soare si zambete!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Hai ca sunteti de belea, Yaia si Carpatina . De-aia va iubesc eu pe voi!
Dana si promit ca pun poze. Acum ma delectez cu pozele din reteaua voastra de la concursul de miss. Vai mama! Rodica a fost totala! Am ras cu lacrimi si ma intrebau fetele din birou de ce rad, iar eu nici nu puteam vorbi.
Mychydutza un mare si ptr tine!
Un weekend placut si linistit sa avem cu totii si distractie placuta celor care pleaca undeva. La noi s-a anuntat ploaie, asa ca o sa mergem sa colindam magazinele, ca sa scoatem fluturashul la socializat , asta ptr ca mai are mami de cumparat una alta. Sssssttt. Nu spuneti nimic ca ne aude tati.