**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ioana, ce cretofolin mergaret ai tu acolo, e un scump

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pfiu...stati asa sa-mi trag sufletu'...n-am bagat aspiratorul ca mi-e teama sa nu-l scol...doar am sters praful si am facut ordine...restul cand se trezeste. Am pus sa fac ciorbita de curcan O sa-i opresc si lui Stef...chiar daca e curcan de gostat, cum zice Ariel...asta e, ce sa fac?

Tuchi, eu sper sa fie ok amandoi in camera...lui Vlad ii pun la mine in dormitor, in locul patutului, masa si scaunelul lui, toate cartile, puzzle-urile...i-am eliberat 2 rafturi din etajera mea. Cand o sa doarma Stef la 12, Vlad o sa se joace la mine camera sau se uita la desene. Peste o luna o sa fie la gradi. Iar la pranz, se culca amandoi pe la 3 si un pic pana la 6. Aici sper sa am succes. Si ne-am gandit si seara. Dupa baie, pe Vlad il bag la mine in pat sa-i citesc povestea si sa-si bea lapticul (din canuta cu cioc bea ) si apoi in liniste se duce in patul lui si gata. Cand va incepe gradi le voi face baie la amandoi o data...trebuie sa ne descurcam si se vor obisnui. Oricum Stef e cu gura pana la urechi cand il vede pe frati-su , asa ca sper sa dorm si eu linistita dimineata (o luna, cat mai are Vlad de stat acasa )
Sanatosi sa fie, atata vreau, in rest ne descurcam!

L-am vazut si pe cretulin la bile, ce mare eee! cu camasuta de barbatel!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Tuchi, darling , cred ca ai dreptate, am dat pe Gogu, si cam seamana cu ce vreau eu budinca de cartofi, mai caut, merci.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lyvy, sunt cartofi frantuzesti. Eu fierb cartofii in coaja, apoi il curat si ii tai rondele mai groase. Separat, fac un amestec cu telemea rasa, smantana, oua, lapte. Pun cartofii in vas de iena, un strat de cartofi, sos din asta cu branza...si tot asa, la final, adaug cascaval ras si bag la cuptor pana se incheaga. E ca o budinca. Daca vrei, optional, poti adauga printre ei feliute de sunca sau kaizer sau felii de oua fierte...ma rog, combinatii ar fi destule...cum vrei tu.

Tot editez, ca scriu in viteza si inversez litere sau le pap

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Aaa, poti sa ungi vasul de iena cu unt si sa-l tapetezi cu pesmet

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Oana, cu siguranta o sa le fie bine impreuna! asa si trebuie, sa stea ca fratii!
nasol daca se mai trezeste noaptea Stef!
incercam sa+ti fac si eu o surpriya pe bucataras dar nu stiu sa pun pozele...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

e clar ca nu e ziua/sau noaptea mea cea mai norocoasa...blocat/neblocat...scris mesaj...pierdut mesaj pe motiv de nelogare...intre timp trezit bursuc in urlet...mangaiat...leganat...basculat la loc.

deci...zice "Bye" ...in engleza ovcors, cu scop. E tare dulce. Intotdeauna cand il iau de la gradi se pune cu capul pe umarul meu si cu destu' in gura...si ne despartim de ingrijitoare...alea agitate..."Bye, bye Patrick!!!!"...el tacticos scoate degetul din gura...capul in continuare pe umarul meu si raspunde..."Bye!"...mai departe bucatareasa...alta agitata...acelasi scenariu...administratora..."Bye, bye Patrick!!!!"...scos degetul si raspuns.."Bye!"...nu face cu mana ci doar raspunde.e delicios...zici ca e om mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

wailiiii, ce frig e afara..abia am stat 40 min, ca eram bocna toti 3..
lyvy cartofi frantuzesti, si eu fac mereu!
am vazut cretulinul la bile, ce de gajici in jur, si merge binisor!

gecko, durere Bursucul, cum zice el 'bye!'

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Tuchi, hai pe mess
oana_bubu05

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Gecko, cred ca e un dulce Bursucel! ce baiat mare!!

Tuchi, Stefu s emai trezeste noaptea, dar caraie, trebuie sa-i dau apa sau pe la 2 noaptea laptic si se culca la loc. Vlad sigur nu-l aude, nu cred ca o sa-l deranjeze. Azi Vladut e la bunica si maine seara e marea incercare . de fapt si azi, ca doarme Stef singurel acolo

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput