Americancele gatesc - 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc fetele!!! Anamaria cream- smantana (dulce ori acra) adica? tot asa zemoase le vreau si eu ptr Ralu la scoala. A vazut la copii si parca nu as cumpara.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

cream adica heavy cream sau whipping cream...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

multumesc Anamaria!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Crisspoliss, fac pui cu portocale si cu miere. Sint curioasa ce iese. Am marinat intii puiul intr-o concoctie cu de toate (suc de portocale, soy sauce, paprika, ginger, rom, jelly, usturoi...). Acum e la cuptor, am pus rozmarin din curte.
Vreau sa fac si couscous cu morcovi si cu stafide, sa vad cum ii conving pe ai mei sa manince atitea dulceturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ok... m-ati prins ... urmaresc atent ce se intampla: Ramona cum a iesit puiul? Corina ai facut mac&cheese?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

am descoperit recent ca-mi plac sweet potatoes

am mincat undeva si nici nu am stiut ca sunt cartofi

arata ca un piure, dar dulce

stiti cumva cum se face?
sau alte retete cu cartofi dulci
multumesc

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, a iesit bun. Chestia e ca sotul meu nu maninca pui deloc si eu tot incerc sa-l conving cu fel de fel de retete. Din pacate n-am reusit, macar copiii au mincat.
Asa e cu mofturosii mei, pot sa numar pe degete de cite ori cad toti de acord in privinta mincarii.

Uta, cartofii dulci sint buni prajiti. Daca nu vrei prajit ii poti face la cuptor. Ii tai tot stil "pai", ii amesteci cu putin ulei de masline si condimente si ii pui asa intr-o tava. E bun si copt intreg la cuptor. Mai sint tot felul de alte metode, eu nu le-am incercat. Gen piure am vazut ca-l fac cu miere, cu marshmallows.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc ramona, incerc azi sa fac

Happy Valentines !

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
vineri am fost la un barbecue place si am mancat ribs. f bune, dar mi s-a cam acrit de acelasi loc.
in week-end am facut o minunata ciorba de cartofi cu muuulte legume si sfecla rosie, am facut snitele de porc in corn flakes crumbs si eclere, evident gluten free (ptiu, am uitat reteta pt ml acasa...) acre ies mai bune decat cele normale, serios.
in seara asta fac salata aia delicioasa de fasole de aici de pe forum.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Andreea ce salata cu fasole? da reteta repede!

Ramona aha, la mine deocamdata e mofturos la mancare numai sotul, sper sa nu fie si fetele ca ma impusc! Sofia pare ok, ea papa cam tot ce ii dau, Sabina... hmmmm deocamdata nu pot sa imi dau seama bine.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput