Americancele gatesc - 7
Raspunsuri - Pagina 3
philip spune:
ai trecut iar la carne ca parca erati la meniu vegetarian?
calamari nu erau dezhetati si baietii au mancat in oras, asa ca am mancat iar telemea, zacusca, cabanos...dar azi sigur fac calamarii si merg la cumparaturi, vom vedea cu ce ma mai aleg.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
crisspoliss spune:
eu mai intru sa va citesc, dar imi faceti prea mare pofta..ca eu sunt la regim anticolici, asa ca mananc mai cu restrictii...si ce dor mi-e de sarmale. Azi vreau ficatei de pui.Cu gatitul stau tare bine, ca nu fac eu nimic, are grija mama de mine
ca am un pui de om care sta toata ziua agatat de sanul meu, de s-a mirat si doctorita cat de mult a luat in greutate. Trimit pupici la fete, mai intru eu
Crisss 40+
Ramona J spune:
LOL Criss, ai ramas cu 40+ la sarcina.
Good news ca sinteti OK si creste baietu'. Eu astept cu nerabdare sa treci de colici si sa ne mai pui retete.
crisspoliss spune:
Gata, am schimabt semnatura Adevarul e ca nu avem colici, ca mananc foarte atent( nu m-am cantarit, dar am slabit mult ca pana si sotul mi-a zis ca nu mai arat a gravida, ceea ce e mare compliment..avand in vedere ca asta a fost prima chestie ce mi-a zis-o cand am ajuns in salon cu bebe..cica: you still look pregnat..iete na! a luat una peste cap, asa obosita cum eram)
Ieri mi-a facut mama pui la cuptor,pulpe unse cu putina miere, ceva boia, cu o portocala taiata felii cu tot cu coaja si niste rozmarin si putin ulei..au iesit excelent..asa ca sa nu raman in urma cu retetele
Crisss mami de pui mic
Ramona J spune:
Asa Criss, thank you.
Ce ti-e si cu sotii astia? Habar n-au sa se poarte! Daca nu ma insel asa ceva mi-a zis si al meu... Ma rog, eu tot asa arat si acum.
Ramona J spune:
Ca sa nu fiu complet off-topic eu am facut un gulas care mi-a iesit tare bun. E drept ca era din left-over steak, deci avea de unde sa iasa gustos. Am trisat si am cumparat spaetzle de gata.
Am mai facut french toast cu nutella, sigur ca-s gustoase ca asa-i cu tot ce nu-i sanatos/bun pentru talie etc.
Ramona J spune:
Uite aici un articol excelent:
http://www.nytimes.com/2009/01/07/dining/07mini.html?em
corinadana spune:
Stie cineva cum se fac macarony and cheese? Multumesc.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
eu fierb macaroanele in apa cu sare, sau chiar lapte uneori, nu mult lichid si cand sunt fierte fie mai scurg din lichid, fie nu, asa din ochi si adaug putin unt si branza rasa, las focul la mic si amestec pana se topeste branza.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
ocebine spune:
Cel mai simplu mac and cheese:
Intr-un saucepan topesti unt si amesteci cu 2-3 linguri de faina (roux)...citeva minute cit sa se duca gustul de faina (dar sa nu arzi untul). Torni lapte si cream (jumatate si jumatate), dai in clocot (mic) si apoi adaugi cheddar cheese ras pina se face un sos grosut.
Fierbi separat elbow macaroni, le scurgi si le arunci in sos.
Americanilor le place sa le puna intr-o tava cu breadcrumbs si parmezan ras deasupra si date la cuptor pina se face o crusta aurie. Eu sar peste pasul asta ca n-am rabdare si imi plac cremoase, fara "crunch".
Mie imi plac cu putins boia iute (smoked paprika) deasupa...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."