Americancele gatesc - 7

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am facut hummus a la Crisspoliss. Yum! Pupici Criss, I miss you! Sper ca-i bine cu bebe si nu esti prea obosita. Mai zvirle cite o reteta in directia asta.
Cami, sint o zapacita si cred ca am uitat pe unde era. Incearca in capitolul trecut pe la pagina 9. Daca nu dai de ea o rescriu, ca mi-am notat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, asta e siteul original cu retete:
http://tastes.in/
aici vei gasi si lamb vindaloo si alte multe retete. pana la utma am facut si naanul dar cu alta reteta, daca vrei o caut si pe aia.
delicioase!

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Multumesc Andreea, le-am salvat. Sotul zice sa cumparam in continuare, ca-i plac de la restaurant, dar poate imi fac curaj si incerc si acasa. Am facut mango lassi si a fost tare bun, mai demult faceam si budinca lor de orez. In rest n-am indraznit.

Mergi la inceput

cu placere, petrecere rumoasa. as veni si eu la prajitureala. mirela, si-ale tale m-au dat gata. relelor :)

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Revin si eu cu reteta tortului

Tort de ananas
Blat:
8 linguri cu virf nuca/pecans macinate,
8 linguri cu virf zahar,
4 linguri cu virf cacao,
220 ml apa.
Se amesteca ingredientele de mai sus bine si se pun sa fiarba la foc mic invirtindu-se intruna 10-12 minute.
Cind s-a racit complet compozitia se adauga 8 galbenusuri,1 lingurita vanilie/rum ce doriti, 2 linguri cu virf faina, 1/2 lingurita praf de copt, si la sfirsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se amesteca cu lopatica nu e nevoie de mixer.
Se da la cuptorul preincalzit (350F) in tava de tort rotunda de 9 inch diametru pentru 45-50 minute.
Cind blatul s-a racit complet se taie in 2-3 felii.

Crema:
800 ml frisca batuta cu 1 cup zahar pudra si zeama de la o lamiie.
3 conserve de compot ananas
Se scurg fructele din compot , zeama se foloseste la insiroparea blatului.
Apoi se aseaza blat, un strat de frisca, fructe, blat, frisca, fructe blat. Se imbraca tortul cu frisca si se orneaza.
E usor de facut si delicios.

Edit: am adaugat esenta ca uitasem de ea

Mergi la inceput

si pe asta il fac dupa ce nasc :)
ieri am facut cheesecakeul ala cu cottage cheese si a iesit bunut numai ca moale, poate pt ca am pus fructele comgelate? sa mai fi pus ou? ramona, al tau a iesit teapan asa ca-n poze?
apoi am cumparat niste carnita buna de porc si am rumenit-o si-am mancat-o asa calda cu mujdei de usturoi si telemea. buuun. eu cam asta mananc, carne, branza, legume, imi pare rau ca nu va pot face competitie la dulcegarii. da' si cand nasc si bag niste eclere de-ale mele fara gluten :)

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Andreea, si al meu a fost mai moale decit in poze. De bun a fost foarte bun, eu l-am vazut mai mult ca pe o budinca. Fructele nu le-am pus congelate, sigur si de asta a fost mai moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

VIO,suna tare bine reteta de tor..am notat-o...poza cu sectiune nu ai,ca eram curioasa cum arata in interior...la mine tot ce e cu nuca e,yamiiiiii.

RAMONA,poze va rog...hai ca nu conteaza ca nu a fost foarte estetic,vreau sa vad ce ai facut

ALINA si pe tine te astept cu poze!!!

Deci de Pasti nimeni nu face nimic????

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Mirela, nu am poza la sectiune ca stii ca a fost taiat in deplasare dar e cam ca Black forest numai ca e in trei felii si strat de frisca si fructe, in loc de cirese, ananas. Arata bine oricum si noua ne place mult. E unul din torturile care cred ca-l fac de cel putin 12 ani

Andreea chiar m-am gindit la tine ca are doar 2 linguri de faina

Hm, pina la Pasti mai am timp sa ma gindesc dar cozonac fac sigur, oua rosii, si mai vad eu in functie de ce program vom avea (adica daca suntem musafiri sau gazde
Ieri am facut o lasagna cu carne de pui, azi nimic ca mai am left overs.
Miine ma gindesc la o salata de cartofi dar fara ou ... ca am o reteta faina de la tv.

Mergi la inceput

Fetelor, sariti cu retete de miel! Eu am cumparat azi "leg of lamb". Chestia e ca probabil ca-l maninc singura. Voi ce cumparati aici pentru ciorba? Poate cu asta sa-i mai momesc pe ai mei.
Anul trecut a pus Anamaria o reteta care suna bine, a incercat-o cineva? Sa vad cum o mai gasesc...
Mirelus, praji fura bune toate dar in poze nu le-am tras. Am avut in trecut niste tentative de a face poze la mincare, a ris sotul de mine si m-am gindit ca are dreptate. Ramin la pozatul gradinii, acolo parca nu ride atit de tare.

Mergi la inceput