sotul, un personaj trecator?

sotul, un personaj trecator? | Autor: hellene_n

Link direct la acest mesaj

am citit subiectul popescudorei si cineva zicea ca trebuie sa -l priveasca pe sot ca pe un posibil personaj ce ar [utea disparea din peisAJ, DOAR COPILUL VA RAMANE MEREU.

asa gandesc multi dintre voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Pai cam da, in anumite situatii. La urma urmei nu e ruda de singe, daca face timpenii adio si succes in viata. Acum fiecare duce cit poate, ma uit la parintii mei, eu nu stateam maritata o zi cu un alcoolic bolnav cu nervii si violent, dar de exemplu n-as divorta doar ca partenerul fumeaza ori e morocanos cind bate vintul de la est la vest.
Asa ca de la caz la caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hellene,nu cred ca toata lumea gandeste asa...dar daca nu se poate altfel care ar fi solutia?
copilul are nevoie de sprijin totdeauna,sotul daca a ales altceva se zice ce a major si vaccinat si deci se descurca

unii aleg bautura,altii violenta si altii amantele...
cred ca in cazurile astea ar trebui sa te "mariti" ori cu bautura,ori cu violenta ori cu amanta...si de obicei nu se poate

tu de fapt ce vrei sa stii?
daca e imprortant sotul?sau ti-ai imaginat ca unele ar lua in gluma chestia asta?!
eu zic ca e f important,dar depinde de sot...si de sot,mai corect

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ei na! asa gandesc unii, altii au alte gandurii

bwy, tine de fiecare cum isi construieste viata, caminul, casnicia, relatia cu sotul.

daca ani de zile nu construiesti nimik, traiesti asa..in dorul leli... iar la un momendat vrei sa pui acoperisul la constructie...unde-l pui? ca n-ai stalpi de rezistenta, n-ai pereti...n-ai nimik de sprijin! asa ca barbatul in unele cazuri femeia, isi iau valiza si se duc.
in alt loc, in alt cuib,,, la alta/altul.....dar cu aceasi mentalitate, aceasi gandire...."mi se cuvine, am nevoie, vreau sa, imi place sa..."

si nu auzi niciodata "trebuie sa fac ceva constructiv pentru familia mea! trebuie sa zidesc in sus!"

foarte multi "construiesc" prapastii in casnicia lor si cand se trezesc, nu se mai aud unul pe altul, nu mai vb aceasi limba....

asa privesc eu casnicia mea proprie, ca o constructie, an de an, luna de luna, zi de zi, ceas de ceas... mereu cautam solutii de mai bine, de consolidare, de protectie....in caz ca va veni vre-un vant mai tare, sa nu poata fi clintit NIMIK!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_m spune:

Nu, eu nu-l vad asa. As vrea sa imbatranim impreuna si stiu ca si el vrea lucrul asta.
Totusi, daca ar aparea violenta, bautura,amanta (dupa cum zice violeta) sau orice alta lucru care ar duce la pierderii respectului sau a iubirii, putin probabil sa mai ramanem impreuna. Dar eu sper sa nu fie cazul. Sunt constienta ca se pot intampla multe de-a lungul vietii si ca amandoi suntem in continua schimbare, important e sa nu uitam ca ne iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hmmmmm da la inceput asa credeam ca este "un personaj trecator" insa s-a agatat de mine si nu s-a lasat dus,apoi la un moment dat nu stiu cand,sincer, a devenit o constanta si asa a ramas vreme de 15 ani si sper ca si in restul anilor care vor urma.
Insa daca Doamne fereste s-ar schimba radical si ar face sa piara respectul pe care-l am pt el si implicit iubirea,eiii atunci poti sa pui pariu ca va fi "extrem de trecator".
Si sa nu crezi ca nu-l iubesc,as muri pt el,ca sa fiu un pic patetica,insa eu iubesc ceea ce este el acum,ce a fost acum 15 ani si ceea ce eu sper sa fie in viitor,nu as putea iubi o bruta,un alcoolic,o jigodie parsiva,asta nu.
Si da copiii vor ramane mereu si personal ii consider cel mai minunat lucru si bineinteles ca vor avea mereu un tata indiferent de cum se schimba acesta,insa obligatia noastra este sa-i protejam chiar daca asta inseamna sa facem din tata un personaj trecator.
Nu exista "de dragul copiilor am suportat",asta am aflat chiar de la sotul meu

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Nu, nu gandesc asa in situatia de acum si cred ca si daca s-ar intampla ceva rau as lupta sa il ajut sa iasa din acel ceva. Asta pentru ca il iubesc. Impreuna la bine is la greu, remeber?
Acum, cat as putea lupta si pana unde...sper sa nu aflu niciodata.
Imi iubesc foarte mult copilul insa imi iubesc si sotul. Sigur ca dragostea e diferita pentru fiecare in parte.
Cazul popescudora e unul aparte, un sot ce isi bate joc de sotia lui.

Oameni buni, sunt muuuulti soti ce inseala...insa cati o fac atunci cand sotia doarme cu copilul in camera cealalta, sau cand ea fumeaza o tigara in bucatarie?

E o diferenta mare de nuanta aici care spune mult despre caracterul personajului in sine. Un tip cinic as zice eu. Sunt lucruri dincolo de limita normalului in povestea lor si acolo chiar si eu cred ca sotul ei trebui privit ca un simplu personaj ce a trecut prin viata ei si atat. Nicidecum o constanta.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Sotul nu e un personaj trecator si un cuplu rezista atata timp cat le e bine amandurora. Daca le e bine si sunt fericiti toata viata, atunci raman impreuna pe viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sotul poate fi un personaje trecator, la urma urmei, oricat de trainica ar fi o casnicie, se poate intampla sa se destrame. Uneori pur si simplu nu stii ce te-a lovit.

Insa copilul niciodata, orice s-ar intampla.Intre tine si el e o legatura de sange, intre soti nu.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Sotul este iubit, este amant, este prieten, este tata, este sustinator, este linga familie si pentru familie.
Cind nimic din toate acestea nu sunt, el este un strain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellene_n

am citit subiectul popescudorei si cineva zicea ca trebuie sa -l priveasca pe sot ca pe un posibil personaj ce ar [utea disparea din peisAJ, DOAR COPILUL VA RAMANE MEREU.

asa gandesc multi dintre voi?

Eu (sau si eu..) am emis ipoteza.
Nu e vorba de ce va doriti voi sau ce aveti in acest moment.
Fata de propriul copil, sotul (sotia) este ceva ce nu poate fi garantat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput