sotul, un personaj trecator?
Raspunsuri - Pagina 2
AB spune:
Si eu sunt de acord cu Rufus.
Adultii aleg sa stea impreuna. Eu sper sa ramanem toata viata. Dar daca el ar alege altceva, nu m-as agata de gatul lui si nici nu as accepta sa faca du-te vino in viata mea.
Un copil tu l-ai adus voluntar pe lmume, mai mult ceea ce devine un copil ti se datoreaza in buna parte. Cu bune si rele. Daca copilul meu ar deveni ultimul criminal nu l-as renega. As incerca nu sa-i acopar prostia ci sa-l ajut sa se schimbe in bine. Nu stiu daca la fel as proceda cu sotul... Depinde de ce vina am eu in schimbarea lui. Cum in relele copiilor nostri adesea ne vedem greselile noastre... pentru copii ramanem o constanta. Mereu acolo.
diala spune:
iubirea sotului e o iubire conditionata, pe cand a copilului e o iubire neconditionata. sotul te paraseste daca vei avea relatii intime cu un alt barbat, copilul nu, sotul te poate parasi si daca te ingrasi cu 15-20 kg, copilul niciodata. pentru sot exista posibilitatea ca la un moment dat sa devii "ex-a", pentru copilul tau vei fi intotdeauna MAMA, indiferent ce vei face.
hellene_n spune:
am creat acest subiect, ptr. ca exceptand momentele in care sunt foc si para pe al meu sot.....nici nu-mi inchipui viata fara el. poate acum cativa ani, da.....acum.......sub nici o forma.
mai exact, ii vad la fel de constanti si pe bebe, si pe sot. uneori, mai mult pe sot, ptr. ca bebe la un moment dat isi va face familia sa si....va zbura de langa noi. so....tot cu sotul voi ramane.
lisaelisa spune:
Sotul poate deveni un personaj trecator, daca isi schimba radical comportamentul fata de mine si de copil.
Deocamdata, ne iubim si credem ca asta este rostul nostru in viata :
sa fim impreuna si sa ne crestem copilul.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diala pentru sot exista posibilitatea ca la un moment dat sa devii "ex-a", pentru copilul tau vei fi intotdeauna MAMA, indiferent ce vei face. |
Eu cred ca nici macar asta nu se poate spune. Daca iti maltratezi copilul, mergind la extrem cu abuzul fizic sau psihic, acel copil e posibil sa te renege la un moment dat.
Pina la urma nimic nu e garantat in lume decit moartea. Asa ca da, toate se poate sa fie trecatoare, trecatori suntem si noi.
monabella spune:
Sotul e un personaj trecator. Si sotia de altfel. V-ati gindit ca in afara de divort exista si moarte? Bat in lemn dar exista vaduvi si vaduve, exista boli, exista accidente de masina, exista sinucideri (in special in sua in plina criza) exista muuuulte alte lucruri care se pot intimpla in casnicie. bat in lemn sa nu dea D-zeu nimanui asa ceva, dar ele exista. Si atunci cind raminem singuri, sigur ca partenerul a fost trecator... fericirea a fost trecatoare.
Mindy spune:
In primii ani de casnicie, inainte sa apara copilul prima persoana la care ma gandeam cand deschideam ochii era sotul meu.
Dupa ce am nascut (dar si o mare perioada din sarcina) din secunda numarul unu dimineata la trezire, ma gandesc la copil si apoi la sot. Asta e ordinea. Si in timpul zilei la fel.
La fel face si el.
Amandoi ne-am spus ca am putea supravietui despartirii unul de altul (divort sau Doamne fereste moarte) dar de copil nu.
Alexa Ioana spune:
mindy, exact asa gandesc si eu (si sotul meu). copilul e pe primul plan, fara discutie si fara exceptie.
si asta nu tine de o eventuala legatura de sange, deoarece nici intre mine si copilul meu nu exista o legatura de sange...
un divort este un lucru peste care se poate trece, dar nu'mi pot imagina viata fara copilul meu...
Clover spune:
Sotilor le-ati impartasit aceste principii de viata?
Parerea mea e ca o asemenea gandire naste monstri si soacre care apar sambata dimineata la usa cu mancare si vitamine pentru ala micu(de 2 metri si 100 de kg).
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clover Sotilor le-ati impartasit aceste principii de viata? |
Poate nu cu cuvintele astea...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008